przemek96 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Dzisiaj była powtórka z kwalifikacji jutro jest wyścig (powtórka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wg mnie Badziak był całkiem wporządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakan Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 wg mnie Badziak był całkiem wporządkuLepiej niż w porządku. Dobrze doradzał Lorenzo i ten wygrał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 "Nik Hajden". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jako, że oglądam również F1, mogę powiedzieć, że Borowczyk ani tu ani tu nie nadaje się na komentatora. Jego miejsce widzę tylko w komentowaniu konkursu na najdłuższy pocałunek. Nie rozumiem polityki polsatu wciskania tego Pana w każdy sport motorowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Mick, Michał dlaczego nie komentowałeś, co się stało?Przecież można się było porzygać przed telewizorem, dawno tak nie kompetentnych osób nie słyszałem. Badziaka jeszcze można przeżyć, ale gościa od F1 już nie. Dokładnie - tego nie da się słuchać! jedynym pocieszeniem jest to, że pokazują całość, bez reklam - super!Rossi dziesiąty - potnę się...ale dobrze, że chociaż Kamieniarz nie wygrał :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No i wszystko w temacie...Pan B. ma chyba niezłe układy w Polsacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Marudzicie z tym komentowaniem. Też pomyślałem "o rany znów ten Borowczyk", ale w dupie z nim.Ważne, że pokazują wszystkie wyścigi/treningi w dobrej jakości, a dzisiejsze wyścigi były naprawdę fajne. Trzeba też wziąć poprawkę, że ma to teraz też być dla ludzi, którzy wcześniej nie mieli styczności z wyścigami na dwóch kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Marudzicie z tym komentowaniem. Też pomyślałem "o rany znów ten Borowczyk", ale w dupie z nim.Ważne, że pokazują wszystkie wyścigi/treningi w dobrej jakości, a dzisiejsze wyścigi były naprawdę fajne. Trzeba też wziąć poprawkę, że ma to teraz też być dla ludzi, którzy wcześniej nie mieli styczności z wyścigami na dwóch kołach. Mnie niestety razi również mierna polszczyzna panów B. - obydwóch. Ale cóż - dobrze, że w ogóle można oglądać, w całości i dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Mick wróć, bo nie dam rady oglądać całego sezonu z tym duetem. Badziak jak popracuje nad dykcją to jeszcze ujdzie, ale komentarz Borowczyka, pomimo świetnej dykcji, jest straszny. Czuć, że gościu z motocyklami nie ma zbyt wiele wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 I fajnie czasem posłuchać smaczków zza kurtyny motogp, o których Pan Borowczyk nawet nie słyszał. A widza Micka jest potężna. Wiadoma sprawa, może się jeszcze zreflektują. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Mick wróć, bo nie dam rady oglądać całego sezonu z tym duetem. Badziak jak popracuje nad dykcją to jeszcze ujdzie, ale komentarz Borowczyka, pomimo świetnej dykcji, jest straszny. Czuć, że gościu z motocyklami nie ma zbyt wiele wspólnego. Podzielam Twoją opinię. Badziak jeszcze zna sie na rzeczy, w końcu o ile wiem ścigał się w wyścigach motocyklowych. Borowczyk to totalne dno. Nie dość, że zdarzają mu się pomyłki typu: myli motocykle z samochodami, to jeszcze ciągle mówi o tej piepr***** Formule 1. I tak na MotoGP patrzą w 99% motocykliści, a mogę się założyć, że 80-90% motocyklistów F1 nie interesuje i szkoda czasu na ten komentarz podczas wyścigu. Druga sprawa jest taka, że to właśnie on komentuje przez największą część czasu. Nie daje dojść do słowa Badziakowi, a może się mylę? Może to Badziak jest tak mało mówny? Tak czy siaknajlepszy jest duet A.Badziak + M.Fiałkowski Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez PeterQ Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazer72 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Najlepsza opcja to Polsat z głosem z British Eurosport, albo sam BE jeśli ktoś ma możliwość w HD. Brzmi to mniej więcej jak Mick z tym Grubciem ze Sportklubu, podśmiechujki, anegdoty, plus wiele informacji zza kulis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 a widzieliście moto2 co Marco Márquez zrobił ? :ohmy: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Oglądałem dziś powtórki. Moto2 świetny wyscigGP też super Ale Borowczyka nie mogę przetrawić. Przynajmniej tych wtrąceń o F1 mógłby sobie darować. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi