jimi11 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 dlatego nie jade na Bemowo, bo juz od kilku lat organizator nie daje nic w zamian za kase ktora sie placi.Albo faktycznie tak jest, albo nas już te imprezy nie kręcą tak jak 10 lat temu. Z Bemowem jest trochę tak jak z agenturami. Wszyscy się zarzekają, że ich noga/koło tam nie postanie, a i tak zawsze jest tłum. Zatem do zobaczenia. :icon_twisted: :wink:Olsen, wlasnie tez sie nad tym zastanawialem. Ale fakt faktem na bemowie organizatorzy biora kase za wejscie, a nic w zamian nie daja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No jak nie? cycki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Zdążyłem na paradę po koncercie Go Naked! w Parku Bródnowskim.W tym roku po raz drugi nie wjechałem na teren imprezy, lecz jedynie polansowałem się na paradzie i porobiłem zdjęcia.Minus jest taki, że nie mam pamiątkowej koszulki ani znaczka.Olsen na avatarze to Twoja siostra? ;)Przyjaciółka od serca. Olsen, wlasnie tez sie nad tym zastanawialem. Ja chyba jestem już zblazowany i coś (np. zbiorowisko motocykli i motocyklistów w jednym miejscu), co kręciło mnie x lat temu, dziś już na mnie tak nie działa. To się "fachowo" nazywa potrzeba eskalacji bodźców.Tzn. dalej lubię zloty itp., ale trochę inaczej je odbieram i traktuję raczej jako okazję do przejechania się. Wymagam czegoś więcej niż masowego spędu i ryku silników - może to być np. ładny krajobraz po drodze/na miejscu. Przydaje się też jakiś smaczek uatrakcyjniający imprezę.Kiedyś to się umawiało z kumplami, zbierało u kogoś pod domem i podjeżdżało całą ekipą. Pamiętam, jak przeżywałem otwarcia sezonu na Stegnach - potrafiłem przesunąć datę wylotu na drugi koniec świata, żeby załapać się na tę imprezę. A jeszcze wcześniej były rozpoczęcia na terenie kampusu SGGW na Nowoursynowskiej, na które podjeżdżało się rowerem lub motorowerem. Ech, to były czasy. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozal Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Podjechałem wieczorem na Bemowo naiwnie myśląc, że coś się tam dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Olsen,ale wczoraj było otwarcie sezonu również na kampusie SGGW :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Olsen,ale wczoraj było otwarcie sezonu również na kampusie SGGW :)Weterańskie? Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dokładnie tak,organizowane przez klub Kardan. Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi