jimi11 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 http://www.otwarciesezonu.com.pl/SM-m.jpg Jakby ktos sie wybieral... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 nie wybieram się, 16 wale na motoserce do Ostrowca, a 17 na Częstochowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 wdupiemamto :icon_exclaim: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dźwiedziu Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 A ja się raczej wybiorę, bo za cinki jestem na razie by się dalej wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogo Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja również mówię Bemowie - NIE. Byłem kilka razy i nic ciekawego, czas wybrać się do Częstochowy w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano22 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja bede na sto % bo mam pod domem samym, ale w niedziele z rana Czestochowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja w tym roku tez tak dla odmiany raczej Czestochowa ... ale juz w sobote :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Ja w tym roku tez tak dla odmiany raczej Czestochowa To miłe... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Bedziesz ?Czy znowu sie miniemy .... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Bemowo w tym samym czasie, co Częstochowa??? Nie wróżę sukcesu...Ja, podobnie jak przedmówcy, wybieram Częstochowę. Niezależnie od wszystkiego innego - sam fakt, że jest okazja ruszyć się gdzieś dalej, to wystarczający argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Bedziesz ?Czy znowu sie miniemy ....Chcesz powiedzieć, że znowu nie dotrzesz? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Jesli w tym samym terminie co Czestochowa to faktycznie zbyt wiele osob nie bedzie na Bemowie :icon_mrgreen: Ja tez tam nie jade. Wole wydac 2 dychy na wache niz na postanie i nicnierobienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 (edytowane) Głupio trochę, ktoś pyta czy jedziemy na bemowo a tu wszyscy - nie bo jadę do częstochowy jak i ja.To jest dla mnie problem wydać 50 zł albo więcej na wejście czy pojechać gdzieś na to konto. Narazie wole jazdę żeby mieć o czym mówić na zlocie. Edytowane 25 Marca 2011 przez agent 303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black_bad_boy Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 stanie w korku na Bemowie i pałowanie moto już mam kilkakrotnie za sobą :banghead: wybieram się do Częstochowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi