Gość MarCrazHa Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Nie było By Ci szkoda normalnego?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ku*wa co to się dzieje w tych szkołach, bezstresowe wychowanie. a tam, w szkołach od razu. Jednego wychowała szkoła, innego rodzice. Zresztą, sam, jako psycholog, to wiesz najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A zawody kto pierwszy bedzie miał kosz na głowie też sa?. Nie wiem, ja uczę w podstawówkach i jeszcze się nie spotkałem (i mam nadzieje, że nie spotkam). Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Bo za mali i niesięgają jak nauczyciel wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Bo za mali i niesięgają jak nauczyciel wysoki. Kwestia wygląda tak, że dzieciaki są jeszcze nieśmiałe i dopiero próbują, ale wiem, że w gimnazjach bywa różnie. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dawniej były szkoły specjalne i był spokój.A teraz wszyscy razem i jest bajzel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Jak Mercedesem to może MOC podjedzie. :bigrazz: Bo mercami jezdza koneserzy i dojrzali mezczyzni, wiedzacy czego chca od zycia i wiedzacy co dobre :cool: Są takie zawody? Ano zdarzają się :) Albo - kto pierwszy dostanie uwagę, kto dostanie więcej uwag. Rozrabianie na zasadzie - żeby nauczyciel się nie nudził.. Dzieciaki są pomysłowe, tylko, że potem nic nie umieją i rośnie nam klasa robotnicza (choć może i dobrze). Dzieciaki tak robia bo nauczyciele to dupy a nie pedagogowie. Jak ja uczylem to zaden uczen nie smial nawet geby otworzyc bez uprzedniego podniesienia reki i udzielenia glosu. Uczen wiedzial co mu i kiedy wolno i przestrzegal regulaminow wzorowo. Mam choc poczucie, ze cos z nich wyroslo a nie mezmozga masa jelopow. P.S. Nie musza mi dziekowac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Lepiej powiedz ilu przeżyło te lekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Wszyscy, choc niektorym psycha zaczynala klekac :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Dzieciaki tak robia bo nauczyciele to dupy a nie pedagogowie. Jak ja uczylem to zaden uczen nie smial nawet geby otworzyc bez uprzedniego podniesienia reki i udzielenia glosu. Uczen wiedzial co mu i kiedy wolno i przestrzegal regulaminow wzorowo. Mam choc poczucie, ze cos z nich wyroslo a nie mezmozga masa jelopow. P.S. Nie musza mi dziekowac :icon_mrgreen: Trochę jest w tym racji, wielu nauczycieli to ludzie bez powołania (lub już wypaleni), ale i dzieciaki teraz są inne niż kiedyś. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ...po prostu szacunek zdechł i jest pogrzebany z kulturą osobistą. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Panowie,dzieciaki w szkołach są takie jak kiedyś tylko że kiedyś w szkołach była dyscyplina i nie znano ADHD,no i rodzice byli rozsądni.Łeboń podskoczył to dostał w pałę i grzecznie siedział ,więc zawsze coś usłyszał i nie przeszkadzał innym.Jeśli narozrabiał to miał pełne gacie słysząc że musi iść do dyrektora a po powrocie do domu drugi raz dostawał popalić.Obecnie dzieciątka są wychowywane bezstresowo.Do dyrektora wchodzi taki otwierając drzwi z kopa a jeśli ktoś na niego krzywo spojrzy to rodzic przylatuje z pyskiem do szkoły i nauczyciel ma przerąbane. Co do wychowania w domu to mogą się wypowiedzieć mądrzejsi .Ci którzy dzieci wychować umieją bo jak na to wygląda ja nie umiem chociaż mają wszystko... :icon_evil: No panowie zamykam temat mojego auta do puki kół nie zrobię i karoserii nie naprawię.Chyba że ktoś wie jakie obwody blokuje immobilizer. Co do dzieci to proponuję również zakończyć temat bo w kraju spadnie przyrost naturalny.Motocykliści nie mający potomstwa mogą dojść do wniosku że jednoosobowy sex uchroni ich przed kłopotami jakie mają ich dzieciaci koledzy i w konsekwencji na moto latać będą w przyszłości same staruchy. :buttrock: Edytowane 19 Lutego 2011 przez marian65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Chyba że ktoś wie jakie obwody blokuje immobilizer. to zalezy od zaawansowania ukladu. Zwykle blokowany jest doplyw paliwa, uklad wtryskowy oraz uklad zaplonowy. W zaleznosci od sterowania rozrusznikiem bywa i tak ze jest on takze blokowany. W niektorych modelach da sie to wylaczyc poprzez serwis lub tez speca od elektroniki, a w niektorych tylko poprzez speca od elektroniki czy tez elektronika-zlodzieja. a wiecie jaka byla moja ulubiona rozrywka z dziecienstwa ? Otoz obowiazkowe zbicie kazdej napotkanej butelki czy tez sloika i generalnie wszystkiego co sie dalo roztluc ... a juz idealem bylo jak ktos sprzatal w piwnicy i wyrzucal stare przetwory na smietnik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Ural_zgora-nie wiesz jak to wygląda w przypadku instal.gazowych.U mnie zapłon działa i na gazie chodzi.Czy było by to możliwe w przyp.awarii immo? Tiia,ja w dzieciństwie byłem rusznikarzem amatorem i nie jednego zająca czy sarnę do domu przywlokłem ku rozpaczy mojego śp. Ojca.Ale wpierdol był zawsze po mimo że z kupnem mięsa były już w tedy kłopoty :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Panowie,dzieciaki w szkołach są takie jak kiedyś tylko że kiedyś w szkołach była dyscyplina i nie znano ADHD,no i rodzice byli rozsądni.Łeboń podskoczył to dostał w pałę i grzecznie siedział ,więc zawsze coś usłyszał i nie przeszkadzał innym.Jeśli narozrabiał to miał pełne gacie słysząc że musi iść do dyrektora a po powrocie do domu drugi raz dostawał popalić.Obecnie dzieciątka są wychowywane bezstresowo.Do dyrektora wchodzi taki otwierając drzwi z kopa a jeśli ktoś na niego krzywo spojrzy to rodzic przylatuje z pyskiem do szkoły i nauczyciel ma przerąbane. Święta racja, całe zło w szkołach się zaczęło od wprowadzenia dys-czegokolwiek i ADHD. Jeszcze weszła ustawa, że dzieciak może zdać do następnej klasy z jedną jedynką (oczywiście za zgodą rady pedagogicznej). A ja sam nie raz dostałem linijką po łapach i jakoś nie chodziłem na skargę, bo wiedziałem, że nie oberwałem bez powodu. Z drugiej strony, to, że dzieciaki są jakie są, to nie jest ich wina, winne są media i brak czasu ich opiekunów. Ale takie mamy czasy, więc starajmy się dawać przykład :) Powinniśmy założyć temat pt "Motocykliści uczą, bawią, wychowują" :) Edytowane 19 Lutego 2011 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi