MOC Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Marian, ty na takich kapciach rodzine wozisz, tobie ku*wa ich zycie nie mile :icon_question: Ciekawe co bys pisal gdyby ta opona wystrzelila przy 100 albo i wiecej km/h :icon_question: Nawet gdyby sie zagapil to ta opona nie miala prawa strzelic, a ten wybuch wyglada na bardzo spekularny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Domestos..nie czytasz wątku. Marian...masz przesrane ;-) Już przerabialiśmy temat Twoich synów. Owszem, błędy się zdarzają ale jeszcze do tego jak się myśli i zna trochę fizykę to jest ich mniej. Edytowane 19 Lutego 2011 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Marian, ty na takich kapciach rodzine wozisz, tobie ku*wa ich zycie nie mile :icon_question: Ciekawe co bys pisal gdyby ta opona wystrzelila przy 100 albo i wiecej km/h :icon_question: Nawet gdyby sie zagapil to ta opona nie miala prawa strzelic, a ten wybuch wyglada na bardzo spekularny... Nie mówiąc już o tym że te plastiki przy wystrzale mogły go mocno poharatać.Nie ma co lamentować ,trzeba sie cieszyć że się mu nic nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Starszy lubi ze mną szybko jeździć (jako plecak) i chce motocykl ( jak to jaki-niebieski ! :banghead: ) Skoro Twój syn dobiera motocykl ze względu na kolor, to może porozmawiaj z nim na temat identyfikacji płciowej i zmiany płci.. Może jakby stał się kobietą, to by się lepiej poczuł :icon_evil: :) Edytowane 19 Lutego 2011 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Wogole nie wiem czy moto dla syna to dobry pomysl, jak on opony ni epotrafi napompowac. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Marian, ty na takich kapciach rodzine wozisz, tobie ku*wa ich zycie nie mile (IMG:style_emoticons/default/icon_question.gif) Ciekawe co bys pisal gdyby ta opona wystrzelila przy 100 albo i wiecej km/h (IMG:style_emoticons/default/icon_question.gif) Nawet gdyby sie zagapil to ta opona nie miala prawa strzelic, a ten wybuch wyglada na bardzo spekularny... Jezeli w tych oponach bylo caly czas powietrze tzn samochod nie stal iles tam na kapciach to przy dopompowaniu powietrza nie powinno byc zadnego wystrzalu. Kiedys w moim starszym samochodzie mialem Micheliny okolo 30 -letnie :icon_rolleyes: Rozmiar byl nieco nietypowy 165x15 i ciezko bylo cos takiego dostac. Samochod jezdzil na tych oponach nawet ponad 100km/h :wink: i nigdy nic nie wystrzelilo. Tylko ze te kola zawsze byly napompowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Mocu - mam uczulenie na auta więc to jak mi się spieprzyło w zeszłym roku stoi już 7 m-cy,nie chce mi się grzebać jak mi coś nie wychodzi :bigrazz: .Opony kupiłem ale nie miałem czasu wymienić skoro auto stoi.Naprawię to wymienię. YUBY-mam jeszcze córkę ale dla Ciebie za młoda :biggrin: (7 lat).Nie odstępuje mnie na krok i umie więcej rzeczy zrobić niż chłopcy,aż się obawiam czy jej kiedyś cycki wyrosną :biggrin: Niestety chłopcy są mało męscy a dziewczyna mało kobieca... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) YUBY-mam jeszcze córkę ale dla Ciebie za młoda :biggrin: (7 lat).Nie odstępuje mnie na krok i umie więcej rzeczy zrobić niż chłopcy,aż się obawiam czy jej kiedyś cycki wyrosną :biggrin: Niestety chłopcy są mało męscy a dziewczyna mało kobieca... :evil: Co Ty brałeś za młodu, że Ci tak w genach namieszało?? Ostrzeż nas :) A swoją drogą, jak młoda zacznie dojrzewać, to hormony zrobią swoje. Dla synów raczej już nie ma nadziei.. obym się mylił.. Edytowane 19 Lutego 2011 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) Marian może córkę sobie zaadoptuj. :wink: Mariusz, a ty masz córkę? Edytowane 19 Lutego 2011 przez josha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Co Ty brałeś za młodu, że Ci tak w genach namieszało?? Ostrzeż nas :) A swoją drogą, jak młoda zacznie dojrzewać, to hormony zrobią swoje. Dla synów raczej już nie ma nadziei.. obym się myli jurbassteck-geny są przedniej jakości ale czasy kijowe do wychowywania dzieci. Co do córki to już zapowiedziałem w domu,że jeśli znajdzie kiedyś narzeczonego i ten podjedzie pod bramę czymś innym jak moto czy mercedes to odstrzelę... Nie martwcie się.Do tego czasu będziecie już staruchami :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 (edytowane) jurbassteck-geny są przedniej jakości ale czasy kijowe do wychowywania dzieci. Nie mam dzieci, więc nie wiem.. Ale uczę takie małe nieroby i niestety muszę się z Tobą zgodzić - nic ich nie interesuje prócz Fejsbuka, De-motywerów, NK i kiepskiej muzyki. No i oczywiście zawody, kto pierwszy dostanie pałę podczas lekcji, lub wk@$wi nauczyciela.. Ale nie jest aż tak źle, są jeszcze młode mózgi chętne rozwoju, tylko, że boją się wyjść poza ramy, bo zostaną nazwane kujonami. Edytowane 19 Lutego 2011 przez jurbassteck Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Raczej martw się żeby nie podwiozła jej jakaś dziewczyna.Bo wnuków sie nie doczekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Są takie zawody? Ano zdarzają się :) Albo - kto pierwszy dostanie uwagę, kto dostanie więcej uwag. Rozrabianie na zasadzie - żeby nauczyciel się nie nudził.. Dzieciaki są pomysłowe, tylko, że potem nic nie umieją i rośnie nam klasa robotnicza (choć może i dobrze). Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarCrazHa Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 A zawody kto pierwszy bedzie miał kosz na głowie też sa?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 No i oczywiście zawody, kto pierwszy dostanie pałę podczas lekcji.. Są takie zawody? YUBY-niestety zawody są bo nauczyciele skarżą się że smarkacze po zdobyciu pały wstają od stolika unosząc kciuk do góry i kłaniają się klasie... :buttrock: W szkole młodszego syna robią jeszcze zawody kto większą pichę tabaki przez rurkę od długopisu wciągnie.O szkole starszego wolę się nie wypowiadać :icon_twisted: Acha co do moto czy merca to ma mieć jedno albo drugie tzn albo ma być normalny albo bogaty... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi