michlasz Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 dobra nie trudzcie sie już wiem wszystko z innego... tylko szkoda mi bardzo bo widze że ten temat jest tylko do chwalenia sie jaki to ja nie jestem i czego nie mam... :notworthy: szacun :buttrock: i bez urazy.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 A przeczytales caly temat? Zdaje mi sie, ze bylo o tym, przynajmniej tak kojarze. Najprosciej wymienic napinacz, a jak dalej bedzie dzwonic, to i lancuszek. Swoja droga mi dzwonil nie tylko na postoju, ale glownie podczas jazdy przy 4-4,5 tys obr. A przy okazji pochwale sie, bo w koncu do tego ten temat :icon_razz: Zrobilem se dzisiaj takiego tuninga. Mam nadzieje, ze bedzie jakas znosna pogoda w weekend, to przetestuje co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 A przeczytales caly temat? Zdaje mi sie, ze bylo o tym, przynajmniej tak kojarze. Najprosciej wymienic napinacz, a jak dalej bedzie dzwonic, to i lancuszek. Swoja droga mi dzwonil nie tylko na postoju, ale glownie podczas jazdy przy 4-4,5 tys obr. A przy okazji pochwale sie, bo w koncu do tego ten temat :icon_razz: Zrobilem se dzisiaj takiego tuninga. Mam nadzieje, ze bedzie jakas znosna pogoda w weekend, to przetestuje co i jak. o co chodzi z tym tuningiem bo za bardzo nie rozumiem. a swoja drogo myslalem ze mi sie cos zawiesilo w kompie i sie zacielo na 40 str. forum. fajnie ze ozylo. tylko ze zima coraz blizej i sie skoncza jazdy to i tematow mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Za to niektore tematy niespodziewanie ozyją :P Co tu duzo dyskutowac o VTR....co miało byc, zostało powiedziane, wiadomo że jest za*eb***, jak to Honda w końcu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 o co chodzi z tym tuningiem bo za bardzo nie rozumiem. a swoja drogo myslalem ze mi sie cos zawiesilo w kompie i sie zacielo na 40 str. forum. fajnie ze ozylo. tylko ze zima coraz blizej i sie skoncza jazdy to i tematow mniej. O to, zeby podniesc nieco tyl moto, zeby przestalo sie prowadzic jak autobus, a zaczelo sie dawac lekko przekladac z zakretu w zakret (P.S.ja dalem podkladke 5mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 VTR bez zadnych zmian w zawieszeniu raczj nie miała skłonnosci do shimmy. A z podkładka niewiadomo, jak co zawsze mozna dołozyć amortyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas||X||| Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 witam wszystkich. :biggrin: Jestem nowy na forum. Mam za sobą swój pierwszy sezon na VTR'ce (1000F). Moto przed sezonem 2009 kupiłem od znanego wam YUBY 'ego (przy okazji pozdrawiam) ;). Czerwona bestia ma się świetnie. :biggrin: Poprzedni sezon jeździłem na Pożyczonym Suzuki Bandit 600. Z początku obawiałem się pojemności 1000 ale okazało się ze VTR'ka potrafi być łagodna jak baranek. Oczywiście wystarczy tylko lekko popuścić wodze fantazji by zamieniła się w dziką bestie. ;) V pięknie brzmi. Jest strasznie głośna (Remusy), uwielbiam nią włączać alarmy w samochodach. ;) Na razie to tyle. z niecierpliwością wypatruje przyszłego sezonu. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Również witamy! VTR to niezawodny sprzęt, wiec bedziesz z niej jeszcze długo zadowolony. Ps. od powitań mamy tu specjalny dział do tego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriters Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam wszystkich! Ja tez jestem nowy na forum ;) Hej YUBY ty jestes z Warszawy i sam jezdzisz VTR'a wiec moze bedziesz kojarzyl kogos kto lata taka SP2? ;) http://moto.allegro.pl/item850502664_honda_vtr_sp2.html Pytam bo na przyszly sezon wlasnie planuje kupic SP1/SP2 i tak pomalu zaczynam sie rozgladac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekm83 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam szanownych Kolegów ;) Mam pytanie odnośnie synchronizacji gazników w VTR'ce. Posiadam wakuometry do synchronizacji, ale nie wiem gdzie je podłączyć :rolleyes: Z góry dziekuje za pomoc :biggrin: (Wczesniej synchronizacje robilem w GSie i XJ600 tam nie bylo problemu z podłączeniem ;) ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Chce sobie kupic przyciemniana szybke i nie wiem, czy zwykla, czy double-bubble? Ma ktos DB? Nie chodzi mi o wyglad, tylko o walory uzytkowe - jest roznica w uzytkowaniu DB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 tez sie zastanawiam nad zmiana szybki, ale boje sie ze bedzie mi wialo prosto w kask przy normalnej pozycji(za to teraz nie ma sie za czym schowac lezac na baku). a turystyczna szyba wyglada kiepsko. ostatnio na allegro oglaszal sie jakis nowy wytworca szyb motocyklowych, chyba po 130 zl.Bart, ja w mojej mam ciemna szybke wiec gdybys chcial oryginaly ksztalt ale przyciemniana to daj znac.Ale to jest tylko luzna propozycja. Wesolych Sw. itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart322 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Jesli masz lekko przyciemniana, to jestem zainteresowany. Jesli ciemna, to mam taka w awatarze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rom996 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 moja jest ciemna, po prostu ogladalem zdjecia twojej vtr na bike pics a tam masz jeszcze przezroczysta. gdybys sie zdecydowal na podwyzszana szybe to daj znac jak sie jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Chce sobie kupic przyciemniana szybke i nie wiem, czy zwykla, czy double-bubble? Ma ktos DB? Nie chodzi mi o wyglad, tylko o walory uzytkowe - jest roznica w uzytkowaniu DB? O taka ci chodzi ? : http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C06%5C19...702696-full.jpg http://p1.bikepics.com/pics/2009%5C06%5C19...702692-full.jpg Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi