Kris_big Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) wie ktoś, coś ? http://www.superhawkforum.com/forums/showthread.php?t=16191http://www.superhawkforum.com/forums/showthread.php?t=16462 oraz potencjalne rozwiązanie, które swoją drogą i tak jest *** wartehttp://www.superhawkforum.com/forums/showthread.php?t=11275 dla podpowiedzi dodam, ze oczywiście chodzi o napinacz łańcuszka rozrządu [CCT] :) **** tak swoją drogą, wczytując się dalej, ktoś tam opisuje że service biuletyn wydany przez Honda Szwecja mówi o wymianie napinaczy łańcuszków rozrządu co dwie regulacje zaworów, czyli 48tys km Edytowane 15 Października 2008 przez Kris_big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 YUBY- gdzie można zobaczyć zdjęcia Twojej ślicznotki? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 (edytowane) Właśnie wymieniłem dwa napinacze przy przebiegu 43000km. I jest oki. - To były pierwsze napinacze, po tych 43tys km, czy juz wcześniej Ty albo ktoś inny wymieniał? - Miałeś jakieś oznaki tego ze wypadałoby je wymienić, czy tak po prostu profilaktycznie?- Założyłeś nowe oryginalne Hondy, czy kombinowałeś z jakimiś APE, itp.? Ile Cie ta przyjemność kosztowała?*Sorry, za przesłuchanie, ale jestem ciekaw jak to wyglądało:)Myślę że ta "przypadłość" dotyczy również Varadero, wiec sprawa może interesować więcej osób. Edytowane 16 Października 2008 przez Kris_big Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Panowie moja Honda VTR nigdy nie spaliła mi jeszcze więcej niż 10litrów po mieście jeżdżę czasami i mało kiedy tam cisnę ale poza miastem lubię troche się pobawić w Moto GP :banghead: a max ile mi łyknęła to zalałem do baku 9litrów i zrobiłem na tym dokładnie 107kilometrów a jeździłem troche po mieście i troche poza miastem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Masz może jakieś wydechy przelotowe? Bo ja mam standardowe od Hondy i psują mi dźwięk Hondy ;) w ogóle nie słychać prawie, że to V2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Miał ktos z was coś podobnego w swojej VTR'ce ? Jadąc sobie dzisiaj troche po pobliskich okolicach motocykl zaczął mi bardzo mocno szarpac gdy popuszczałem mu trochę gazu... A regulacje wszystkie i wymiany robiłem miesiąc temu a od tego czasu zrobiłem jakieś 700km.To takie mocne szarpnięcia na zakręcie gleba by była na 100% w takiej sytuacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Co ty chcesz przerabiać w swojej VTR'ce przecież jest śliczna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Aaa... :bigrazz:Myślałem ,że tą drugą masz na części ;)No to jestem bardzo ciekawy co z niej zrobisz :) bo na fotkach nie wygląda za ciekawie cała porysowana widać, że ktoś nie dbał o nią a szkoda tego motocykla więc dobrze ,że trafiła w dobre ręce.To czekam na fotki z postepami twojej pracy :)Ja w mojej naprawiłem powody szarpania gdy puszczałem gaz Łańcuch był za luźny :) i teraz chodzi jak marzenie.Dzisiaj troche pojeździłem moją VTR'ką chociaż było zimno to ciepłe ubranko pomogło wybebeszyłem moje oryginalne wydechy z Hondy i teraz mam przelotówki grzmi jak burza teraz :) każdy się w mieście za mną oglądał :) PS.Zazdroszę koloru twojej Hondy też bym chiał w takim malowaniu moja jest żółta a ten kolor za bardzo mi się nie podoba :PSzczególnie na wiosne i lato jak jest pełno robactwa to pełno tego dziadostwa siada na moją Honde i cała brudna potem jest z kup owadów :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Nie szkoda ci przerabiac jej na streeta? No chociaż i tak ciekaw jestem jak to bedzie wyglądało bo jest co do pokazania ten piekny V2 silnik :biggrin:Co do przemalowania mojej hmmm szkoda kasy :icon_mrgreen: zbieram na spodnie i buty do kompletu mojego stroju bo mam tylko Kask, kurtkę i rękawice a na kolano chce się pouczyć schodzic.A ta twoja czarna to orginalnie była tak malowana czy sam ją tak zrobiłeś.Aha no i czy dużo jest roboty by przerobić wydechy tak jak ty masz pod siedzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr69 Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) Przemaluj sobie. :icon_mrgreen: ...Drugą przerobię na streeta... :icon_mrgreen: 1) Zaj*bisty pomysł. Mnie też korci żeby przerobić swoją i trochę pojeździć na gumie, teraz trochę mi szkoda z tymi wszystkimi owiewkami i ćwiczę szlifowanie podnóżków ;) Poz tym w Polsce niestety w większości przypadków gdy motor jest przerobiony na street'a oznacza to, że miał mniej lub bardziej poważny wypadek i są potem problemy ze sprzedażą... ale wracając do tematu, widziałem kiedyś w necie świetnie przerobionego firestorm'a na street'a w kolorze białej perły. Po prostu bomba, jak znajdę link to umieszczę na forum, może wpadniesz na jakiś fajny pomysł :biggrin: 2) Czy jest może tu na forum zarejestrowany facet który jeździ po Łodzi czarnym Firestormem z tłumikami pod zadupkiem? Kilka razy widziałem ten motocykl ale nie miałem jak zawrócić. Można byłoby się spotkać i razem pojeździć. Co 2 V'ki to nie jedna;) jak coś to PM Edytowane 21 Października 2008 przez kr69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Streetfightery dobra rzecz sam bym chciał miec jakiegoś streeta :icon_mrgreen: tak fajnie go odpicowac i się bujac po mieście.Może za rok jak nazbieram kasy to się coś zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Zapodaj jakieś fotki sprzęta :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VtwinLover Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Ok trzymam za słowo ;)Jestem bardzo ciekaw co z tej biednej Hondy zrobił zapalony motocyklista :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Dojeb*** masz tą VTR <ok> ja czasem słysze swoja w okolicy jak przejezdza to z sentymentem ją wspominam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek_6 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 VTR do gumy się nadaje jak najbardziej do stopie niestety nie bardzo chyba że przerobisz przedni gaźnik aby nie zalewało paliwem przedniego cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi