Digidy Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 weźcie to działu humor dajcie, :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw912 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 suszarka do włosów i jedziesz z tą stacyjką, grzej ją nawet godzinę aż się zagrzeje i puści A co do oleju w stacyjce aby się go po części pozbyć to wystarczy wydmuchać i daj na zapas odmrażacza aby znów nie zamarzła PS nie stosuj WD-40 bo on odrdzewia, a nie smaruje, to jest na krótką metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 po wpryśnięciu wd 40 woda wypłynie..... co robiłeś w szkole na lekcjach fizyki? masz więcej takich pomysłów? A może chciałeś zabłysnąć w tym dziale tylko zapomniałeś co to jest ciężar właściwy? poczytaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ci%C4%99%C5%B...5%82a%C5%9Bciwy Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Nareszcie zjawiłeś się Piotrze bo brakowało mi już cierpliwości. Widzę również, z rozdałeś prezenty mikołajkowe. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 WD-40, w moim przypadku pomogło Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Reklamówka z gorącą wodą. Nie polewamy, tylko przykładamy. Rozmrażałem tak kiedyś zamek w drzwiach samochodu. Podgrzewanie kluczyka np. zapalniczką nic nie daje bo, zanim zdążysz włożyć już jest zimny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Podgrzewanie kluczyka np. zapalniczką nic nie daje bo, zanim zdążysz włożyć już jest zimny. aż tak szybko nie stygnie, ok pół minuty potrzyma trochę ciepła, a jak kilka razy to powtórzy to możliwe że się uda rozmrozić Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Reklamówka z gorącą wodą. Nie polewamy, tylko przykładamy. Rozmrażałem tak kiedyś zamek w drzwiach samochodu. A co zrobić jak nad stacyjką reklamówka się rozleci ? :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jeszcze o smarowaniu- kiedy kupiłem blokadę na koło, razem z nią dostałem smar do zamków. Kilka razy już spryskałem tym specyfikiem stacyjkę i na razie nie mam z nią żadnych problemów. Mój znajomy używa od czasu do czasu smaru do konserwacji broni palnej, i jak dotąd, nie narzeka. pozdro :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Do smarowania zamków polecam smar suchy. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 13 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Rozmroziłem stacyjkę opalając ją małym gazowym palniczkiem (taka większa zapalniczka). Ale efekt krótkotrwały, po chwili znowu zamarza, może jak to będę robił kilka razy to da radę. W sumie nie musi, bo motocykl, jak już jest mobilny to idzie do garażu. Dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi