Guzik Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 zazwyczaj osłony termiczne mocowane są na jednorazowe (jak by to nazwać) zawleczki? Tzn. z płyty podłogowej wystaje kawałek gwintowanego pręta na który wsuwa się sprężynujący blaszany talerzyk który poddaje się z jednej strony (i da się nasunąć na pręt) ale w drugą stronę już się nie zsunie.najlepiej to kupić w serwisie albo w firmie która robi takie pierdółki typu zatrzaski, zaślepki itd. w różnych wzorach.juz kupilemw ASO, nie znalazlem nigdzie indziejpo 5 złale nie mam poki co znajomego kanalu zeby podjechacczolgac sie nei bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 od kilku dni jestem posiadaczem laguny 2 zobaczymy tylko co pokaże czas czy będę zadowolony czy też nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 20 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 na szybko powiem ci tak:od listopada wydalem na swoja 2 tys800 opony1200 rozrzad i geometria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Rumuńskie ARO to jest bezawaryjny samochód ? Chyba w Rumunii bo tam to nawet Polonez Caro jest super bryką. Ci lepsi ewentualnie mają Golf 2 z 91 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 na szybko powiem ci tak:od listopada wydalem na swoja 2 tys800 opony1200 rozrzad i geometria rozrząd mam wymieniony 20 tys km temu zawieszenie też w bardzo dobrym stanie jedynie co drążek stabilizujący sobie wymienię bo ma malutki luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Rumuńskie ARO to jest bezawaryjny samochód ? Chyba w Rumunii bo tam to nawet Polonez Caro jest super bryką. Ci lepsi ewentualnie mają Golf 2 z 91 roku. Polska policja kupila ARO a wlasciwie to im je wcisnieto i po dzis dzien juz chyba zadna sztuka nie jest sprawna. Psulo sie wszystko, tak samo zreszta jak korodowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ale daciami ludzie się zachwycają, a patrzeć się na te twory nie da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubagsx Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Mnie zachwyca taki Yaris :D a raczej precyzja jego skopiowania :Dhttp://www.leblogauto.com/2008/02/great-wall-florid-et-cest-moi-qui-lai-faite.html Edytowane 21 Maja 2011 przez kubagsx Cytuj freude am fahren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Kazdy jezdzi tym na co go stac i co lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpotas Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Mnie zachwyca Tata Motors.Jakość wykonania powala.Jeszcze przed oczyma mam te wgniotyna w karoserii i pięknie wykonane fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Mnie zachwyca Tata Motors.bo kojarzy sie z analem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie uzytkowalem, ale mialem ich kilka sztuk, w tym 2.0T. Zaden nie mial powyzej 100 tys. km., wiec duzo nie powiem. W historii serwisowej byly: elementy zawieszenia, elektryczne pierdoly. Samochod bajka jesli idzie o komfort. Nie kupilbym go z duzym przebiegiem, bo tam jest co sie psuc. Najmilej wspominam Reno 5, mialem je jako drugie auto w domu (tzw. lec, polec,pozamiataj) jezdzilo mi sie tym tak dobrze, ze bylo moim numerem 1 przez pare lat. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Yuby... Vel Satis to ścierwo techniczne, które przeklina mój bliski znajomy pompując w niego kasę cały czas.Już Mercedesa nie chcesz? No właśnie interesują mnie tylko 2,0Thttp://otomoto.pl/oferta/renault-vel-satis-renault-vel-satis-2-0t-lpg-ID6y7i3d.html http://allegro.pl/vel-satis-2-0t-privilage-nowy-gaz-warszawa-i5583844129.html Wracam z urlopu i obadam, cholernie mi się podobają. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Również mam kolegę co ma Vel Satisa ale z silnikiem 3.0 dCi. Kupił go w lipcu 2014, od czerwca tego roku stoi w garażu bo opuściły mu się tuleje w silniku :) Przewiózł mnie tym zaraz po zakupie i jeśli chodzi o wygodę to po prostu bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 (edytowane) Ten samochod wart byl zainteresowania ladnych pare lat wstecz, wtedy bylo mozna bez problemu kupic egzemplarz z pierwszych rak, serwisowany w ASO, z malym przebiegiem. Mialem egzemplarze ktore mialy i do 50 tys. km. wtedy bylo warto kupic takiego, pobawic sie nim powiedzmy 100 tys. km. i pozbyc zanim zacznie sie sypac. W tej chwili to co zostalo na rynku, nie jest warte zawracania sobie glowy, chyba ze ktos lubi miec klopoty.Na ponad 2000 samochodow ktore ja mialem i kilka tys ojca, nigdy nie mielismy samochodow z zainstalowanym LPG, mielismy swoja opinnie na ten temat. Edytowane 8 Sierpnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi