qba Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 przy docieraniu najważniejsze to nie przegrzać i zmienić olej na czas, a tak to jeździć w miarę normalnie Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzq Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 właśnie nigdzie nie doczytałem kiedy jest ten odpowiedni czas...przynajmniej jesli chodzi o takie silniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 50 km 200 m 1000 km pierwsze dwa na mineralnym a przy 1000 moze być już docelowy Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 i jezdzij normalnie ino przez pierwsze 100 km nie krec i nie siedz na czerwonym ani nie jeździj z 1000 obrotow na 5 biegu przez 100km oraz jak jest 30 stopni to go nie przegrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzq Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 zrobiłem jakieś 300 kmzlaliśmy olej...czystywygląda na to ze nie ubyło.wszystko wyjdzie jak zrobię więcej km.zalałem zwykłego Bel Reya 20W50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 nie przejmuj sie zrobisz bedzie latal tylko sporo kaski na to pojdzie moze warto pomyslec o calym silniku moze wyjdzie taniej. Ja ostatnio swoj robilem bo tez trafilem na wy.... przy zakupie. ale regenerowałem swoj silnik kupe czasu sie z tym schodzi a sezon juz sie konczy na dobra sprawe. Ja bym na twoim miejscu przekalkulowal czy taniej nie wyjdzie drogi silnik np z angli czy niemiec mozna sciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzq Opublikowano 12 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 kolejne 300 km zrobiłemolej sprawdziłem i wygląda na to że trzyma stanz zapalaniem trochę słabo chyba trzeba było te dekompresatory wymienić albo przynajmniej je zregenerowac...ponapier..alać młotkiem po nitach żeby ciężej chodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Napisz po 3 tysiach czy trzyma - za malo jezdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzq Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 chciałbym więcej ale co jak się ma milion rzeczy na głowiea zwłaszcza remont mieszkania ciągnący się jak sraczkaale spoko zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 jak ci te dekompresatory graja ?? bo ja mam stukanie w tl i caly czas analizuje co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzq Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) na ucho wszystko gra jeszcze coś się zalewa. w piątek nie mogłem go odpalićteraz odpalam go bez ssania i jak załapie to od razu dodaje trochę gazu a jak wyciągnę ssanie to od razu gaśnie.jeszcze jak mocno odkręcę manetkę to się dusimuszę zrobić synchronizacje albo sprawdzić poziom paliwa w gaźnikach Edytowane 13 Września 2011 przez bzq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 na ucho wszystko gra jeszcze coś się zalewa. w piątek nie mogłem go odpalićteraz odpalam go bez ssania i jak załapie to od razu dodaje trochę gazu a jak wyciągnę ssanie to od razu gaśnie.jeszcze jak mocno odkręcę manetkę to się dusimuszę zrobić synchronizacje albo sprawdzić poziom paliwa w gaźnikach Za bogata mieszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi