kivi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja byłem pierwszy raz w niedziele w Radomiu - po pierwszych kilku kółkach pomyślałem że więcej tu nie przyjadę ale jak już się wjeździ to jest GIT. Szczególnie jeżeli jeździ się w kierunku "prawym" - jadąc prostą startową mija się wtedy po lewej stronie trybuny. Mi się tak dużo lepiej jeździ. P.S.Kto mi powie - gdzie foty zrzucić ? Mam tego ponad 6 giga - ok. 1500 zdjęć, na Picase czy jakieś strony raczej bez sensu - chyba spakuje i gdzieś wrzuce link do pobrania.Jak masz z moją 954:) to mi naslij albo wystaw:) Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez kivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpman Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Tak zapisy były do 4.08.2011.Lista jest pełna, termin płatności był do 05.08.2011.Płatność na miejscu 150zł Honda, 300zł inna marka. Chyba ich poj**ało.http://honda.pl/pl/motocykle/fun&safety.html no to fakt za 150 lub 300 przeciskać się w tłoku to trochę bez sensu. Ja byłem pierwszy raz w niedziele w Radomiu - po pierwszych kilku kółkach pomyślałem że więcej tu nie przyjadę ale jak już się wjeździ to jest GIT. Szczególnie jeżeli jeździ się w kierunku "prawym" - jadąc prostą startową mija się wtedy po lewej stronie trybuny. Mi się tak dużo lepiej jeździ. P.S.Kto mi powie - gdzie foty zrzucić ? Mam tego ponad 6 giga - ok. 1500 zdjęć, na Picase czy jakieś strony raczej bez sensu - chyba spakuje i gdzieś wrzuce link do pobrania. ja też poproszę jak masz jakąś moją fotę w dobrym złożeniu. Jak masz z moją 954:) to mi naslij albo wystaw:) to co? bijemy na lublin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W tej sytułacji jestem za:)Pan Yuby też poleci-skład nieliczny, ale śliczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumpman Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No to bijemy na Lublin. Yuby grzmisz na nowym nabytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja lecę na Radom na hondę w sobote, kto sie wybiera, skąd i o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 W przypadku git pogody, jestem na 100% w Lublinie w sobotę po południu i w niedzielę z rana. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Rinas, foty gdziekolwiek. Na picasę musisz zmniejszyć chyba, bo tam jakiś limit jest. Będę wdzięczny. IMO na F&S w Radomiu będzie tłok. Jak jest kilkanaście moto na torze trudno przejechać czyste kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda jazda w niedzielę i poniedziałek? W Radomiu oczywiście. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ogólnie to się pałuje. Na dwa kierunki można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucaToni Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Czy ktoś leci jutro na Radom? Ogólnie jest jutro Radom, czy tylko w weekend akcja Hondy?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelek84 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Taki masz rozkład jazd na najbliższe kilka sesji 12.08.2011 (piątek)13.08.2011 (sobota) Honda Fun&Safety14.08.2011 (niedziela) Honda Fun&Safety15.08.2011 (poniedziałek) termin dodatkowy17.08.2011 (środa)19.08.2011 (piątek) więc na piątek o ile pogoda dopisze śmiało można lecieć :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ogólnie to się pałuje. Na dwa kierunki można. Przerażająca wizja. W dwie strony jednocześnie i z pałą wręku. Czasen lepiej się nie oddzywać i udawać głupiego, niż się odezwać i rozwiać wątpliwości. Do głównego wątku chciałbym jeszcze dodać, że poniedziałek jako termin dodatkowy jest płatny 140 zł. Informacja zasięgnięta u źródła tj. organizatora. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (edytowane) Trochę fot z Honda F&S 13.08.2011https://picasaweb.google.com/107541988361696729755/Radom13082011 Edytowane 15 Sierpnia 2011 przez blazej33 Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jazda na mokrym. Ostro :) . Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Ma ktoś zdjęcia z poniedziałku? Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi