Gość Occult Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Cześć, Odrestaurowuje Motorynkę Pony 301 z 1989 roku. Robię ją na oryginał i chciałbym dorobić identyczną naklejkę na zbiornik paliwa (może być techniką ploterową). Posiadam tylko oryginalna naklejkę na zbiorniku. Czy ewentualnie jest ktoś kto mógłby pomóc w dorobieniu takich naklejek? A może ktoś powie jak zrobić wektor z oryginalnej naklejki? Chodzi dokładnie o taką naklejkę. http://img651.imageshack.us/img651/5826/11873648061.jpg Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 U mnie w rowerowym takie naklejki mieli. Może w ten sposób spróbuj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Tu zapytaj: http://allegro.pl/tuning-naklejka-napis-ro...1209795464.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) Jeśli byś znalazł rysunek tego, co trzeba wyciąć i miał dobre wymiary, to mógłbym spróbować pomóc. Ale z tego foto nie zrobię PLT do wycięcia... Może jak już nic nie znajdziesz, to spróbuj zrobić jak najlepsze foto pod kątem prostym, to w wolnej chwili bym się pobawił, ale tu nic nie gwarantuję. To jest biała folia? Edit: Widzę, że tam jest białe i czarne, czyli na plocie miałbyś warstwowo... To chyba lepiej jednak znaleźć gotową naklejkę. Poza tym one są w całości na folii, a na plocie byś się bawił z przenoszeniem, co jak nie masz wprawy może nie być łatwe przy takich paseczkach... Edytowane 8 Września 2010 przez Jacob555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Spróbuj z solventu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Idź do biura reklamy i tam zrobią Ci druk na folii i nie będziesz miał warstw.Poza tym odtworzą Ci taka naklejkę. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Wielkie dzięki za podpowiedzi. Zdobyłem naklejkę, ale jest ona srebrna, a ja chciałbym białą jak w oryginale. http://img841.imageshack.us/img841/8923/00000001j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Przecie kolorów było kilka ;] Mam różno-barwne z rometa ale nie sprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Przecie kolorów było kilka ;] Mam różno-barwne z rometa ale nie sprzedam. Nie chwal się :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Mogę ci popatrzeć za taka naklejką u znajomego w sklepie, powinien mieć takie fanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) Mam gdzieś oryginalną, małą, niby-chromowaną z napisem 50M3, to chyba Motoryna też była, co? Taki pasek ok.2x5cm. Chyba na lagi czy gdzieś się to kleiło. Oryginalna, kradziona z zakładów ZZR ROMET. :biggrin: Się chodziło do przyzakładowej szkoły, się dobijało zakład w czasie praktyk, pakowało ostatnie maszyny na ciężarówki, wybijało szyby w halach.... :buttrock: W ramach praktyk dobijało się też sąsiadujący POLMOZBYT. mieliśmy pomóc usuwać meble i pakować wszystko, coś tam wyrzucać itd. Udało mi się przejąć znaczną część serwisówek do samochodów z dawnych lat. :biggrin: Część sprzedana, część zachowana. Edytowane 10 Września 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Naklejka, o któej piszesz była na osłonie łańcucha. M3 to ostania wersja produkowana z okrągłym zbiornikiem czyli do 1988 roku. Ja już mam 89 rok i jest Pony M301 z nowszym zbiornikiem, ale jeszcze starszą lampką od M3 z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi