bartek m Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 :biggrin: ja odpalam swojego po 3 miesiacach i od drugiego strzala pali ale aku mam nowy i wszystko wyregolowane jak nalezy i musi palic moze musisz zrobic regulacje albo aku wymienic jak slabo kreci :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ironus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Czolem! Czy spotkaliscie sie moze z zablokowana amerykanska wersja vs1400? Przed synchronizacja gaznikow i regulacja skladu mieszanki i wymiana filtrow powietrza (standard gabki) palil jak smok (rekord prawie 10l/100km). Teraz zzera juz okolo 6,5-6,8 /100km , ale predkosc maksymalna spadla do 140km/h. Maneta zamknieta, nie ma juz czym krecic. Dysze w gaznikach maja ponoc standardowy rozmiar jak w ksiazce. Slyszalem ze mozna spotkac taka wlasnie zblokowana wersje. Pozdrawiam,Ironus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam krajana!Pierwsze slysze o zblokowanej wersji Intrudera. Motocykle ze stanow zwykle sa w otwartych wersjach, a blokowane byly glownie na rynki europejskie. Ja sprowadzilem ze Stanow juz kilka Intruderow i zaden nie byl zdlawiony, wrecz przeciwnie- moje subiektywne odczucia po jezdzie na nich byly takie, ze amerykanskie sa zwawsze od europejskich. Dodam, ze na codzien jezdze wersja europejska w najmocniejszej wersji, wiec mialem porownanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ja jezdze sprowadzonym ze stanów- max predkosc okolo 155Spalanie 5,2 przy predkosci 80-100 około 7-8 przy predkosci autostradowej 120-155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Miałem pare razy okazje posmigac intruderem 1400, ale zostal z Norwegii sprowadzony (taki mały czarny drag). Spalanie w miescie 10l/100km, spalanie trasa 7-8l tak przy prędkości 100-120km/h. Pedkość maksymalna jaką osiągnołem na nim to 180km/h, mogło być wiecej tylko ja już nie dałem rady (bez szyby przedniej). Wiatr mnie zdzierał z motocykla. Ale co do od czuc jezdnych to naprawde on robił wrażenie. :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ja mam Intruza ze stanów, skrzynia czwórka rocznik 92- to jest chyba najmocniejsza wersja, spala 5l/100km i przekroczyc na nim 160 to nie jest problem. Nie slyszalem o tym zeby jakis Vs ze stanow byl zdlawiony.Przed regulacja jak chlał te 10 litrów był mocniejszy? Może szkopół tkwi właśnie w nieodpowiednim ustawieniu gaziorów? Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Wszystkie VSy po 1996 są zdławione (do 61 KM) ale bez problemu rozpędzają się do 160 km/h. Jak motocykl jedzie tylko 140 km/h to coś jest mocno nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek226318 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 widzę po histori ,że im młodszy tym słabszy. czy jest to odczuwalne???? ok. 10 kw przez pare lat. czy da się to odkręciż i takie tam.....????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 widzę po histori ,że im młodszy tym słabszy. czy jest to odczuwalne???? ok. 10 kw przez pare lat. czy da się to odkręciż i takie tam.....????? jesli gwint nie jest zerwany, to odkręciższ ...!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybol Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja mam Intruza z 91r i szybciej niż 163km nie idzie i to nie wazne czy sam czy w dwie osoby plus bagaz, a spalnie nigdy nie zeszło ponizej 6,3l na trasie w miescie 10 też wpierniczy, opona tez sybko się konczy średni 3-4tys km;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) Panowie ujeżdzałem kilka lat vs 1400 także wersje usa z '99 roku troche ja porobiłem ( filtry, wydech gaźniki) i powiem tyle ze przed majstrowaniem bez problemu jechal ponad 160 i palil w trasie przy 120 z dwiema osoba mi i bambetlami do 6l. po "remoncie" idzie z gazu na koło osiaga max okolo 180 i pali przy predkosci 100-110 jakies 5 litrów 130-140 dwie osoby mabmetle 6.3 Na tylnim kole jest 125 Nm (standard 95) i 75 KM (standard 52). Powiem krótko macie coś nie chalo z gąźnikami a najpewniej pierwszy kolega z tematu zalewa mu sie silnik przy wyzszych obrotach. W razie problemów służę pomocą. Kolega Pompka iWarriot pewnie potwierdzi moje słowa. P.S Włąściciele wersji usa czy mieliście pozaślepiane śrubki składu mieszanki? Edytowane 13 Lutego 2009 przez _siwy_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Tak, w S83 (K5) USA osobiście rozdziewiczałem te zaślepki. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Także masz problemy z prędkościa max i tak dużym zużyciem paliwa? W twoim motorku powinieneś mieć zyzucie poniżej 6 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Poszukaj na forum, niedrogim sposobem, choć wymga sporo doświadczenia można uzyskać dużo więcej niz fabryka oferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 niedrogim sposobem, choć wymga sporo doświadczenia można uzyskać dużo więcej niz fabryka oferuje Ooo :eek: Dużo więcej, tzn tak +/- ile? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi