granat Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 O, tez racja, dobry wybór:] A nie jakies smieci:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A tam, to wszystko to sa zabytki, dzis pieknie jezdza, a jutro jak bedziesz potrzebował to sie zje**e w najmniej oczekiwanym momencie, chocbys sie nie wiem jak narobił spłata ci figla i zagra na tłumiku, kup jakas japonie w typie suzuki gs 250 czy jaka honde 125 sa niezawodne naprawde, a cenowo wcale nie bedzie sie róznic, bo za dobrze utrzymana WSK musisz dac wiecej jak flaszke, a jak dasz flaszke to dowiosny nie wyjedziesz, a jak wyjedziesz to nie wrócisz. Spójrz na alledrogo albo pojedz na bajzel w łodzi kupisz i bedziesz dozgonnie zadowolony, juz mineły te czasy ze sie wycviągało cos z kurnika zeby poczuc wiatr we włosach i komary w zebach majac na głowie orzecha, bo nie byłonic innego, a wy nie podsyłajcie mu niepowaznych pomysłów bo chłopak spali wieske na rybach jak zmokniety i wkur**y ze nic nie złapał oprócz kataru bedzie chciał wrócic a tu lipa. ................................. dokladnie swiete slowa :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Tylko Wiejski Sprzęt Kaskaderski (Wieśniaku Śmierć Kupiłeś). Był to mój pierwszy "motór", którym żeby było śmiesznie nauczyłem się jezdzić właśnie w lekkim offroadzie. P.S - czy pisząc "moto na wichurę" - miałeś na myśli "na wieś" ? Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr1 Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Mianem 'wichura' określam wieś gdzie bywam od czasu do czasu w weekendy i przez parę dni urlopu w lecie. Poza polskimi wynalazkami PRLu, to w zasadzie nic w niskim budżecie się nie dostanie. Za jakies stare jap-enduro trzeba i tak zapłacić minimum jakieś 3 tys. zł czyli trochę grosza się blokuje. Za taką kasę wyjdzię WSK125 z papierami (~750) + pakiet reanimacyjny (if needed ~750) i zostanie jeszcze 1500 na paliwo i oc na 25 lat jazdy na rybki/grzybki. mjr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) http://allegro.pl/suzuki-dr-125-zadbany-st...1227470013.html wiem z autopsji ze da sie kupić za takie pieniądze ładna dr 125 http://allegro.pl/suzuki-dr-125-1998-dt-km...1233832919.html lub taka do roboty Edytowane 16 Września 2010 przez qpa Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Zapraszam na motobazar a nie alledrogo, zdziwiłbys sie, poza tym takie starsze kupisz juz nawet za 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Dokladnie, na allegro ceny sa bardzo zawyzone, na bazarach mozna dostac praktycznie za polowe ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 znajomy ostatnio kupił hondę xl500+druga w częściach za 1200zł(musiał pół Polski przejechać, ale...), ja bym PRLowskie wynalazki odpuscił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr1 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 znajomy ostatnio kupił hondę xl500+druga w częściach za 1200zł(musiał pół Polski przejechać, ale...), ja bym PRLowskie wynalazki odpuscił Na chodzie z papierami/zarejestrowaną? :icon_rolleyes: No to faktycznie może poszukam jakiejś starej japonii 'do szopy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 jedna bedzie jezdzic ale wymaga trochę pracy papierów niet :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr1 Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 papierów niet :P a widzisz - ja chcę uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Wiele zabytkow, z powodu wlasnie zaniedbania, porzucenia, odpechniecia w kat zostalo pozbawionych dokumentow, co nie znaczy ze sa kradzione. Z tego tez wzgledu mamy watek o tym jak uczciwie je ponownie zarejestrowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 U mnie chłopaki sciagaja motongi i czasem trafiaja jakies ądy czy inne 125, 250 czy jakies takie małe pojemniosci, na to nie ma za bardzo zejscia wiec sa tanie jak barszcz, trzeba sie zakrecic, 1200 zyli z papierami za mała pojemnosc to nie bajka, trafia sie, i bedziesz miał swiety spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 możesz też poszukać hondy mtx , mbx 80 , 125 - powinieneś dostać w takiej kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjr1 Opublikowano 20 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 był może ktoś na ostatnim motobazarze i widział coś w temacie? Niestety nie było mnie w mieście w ten weekend i nie wiem czy coś przegapiłem czy nie ma czego żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi