Katsumoto Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Dzień dobry, przeglądając YT natknąłem się na taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=eZqWsusR3lc od 3:20 min filmu pokazywane są pewnie wysuwane szlabany z drogi, jako ze mało jeszcze po świecie podróżuje interesuje mnie w których krajach na takie coś można się nadziać :)po co to jest? to takie Polskie progi zwalniające wersja hard? :biggrin: Niezłych jaj można sobie przez to narobić :biggrin: Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Holandia chyba przoduje w tego typu słupkach :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Bardziej odpowiednik bramek na autostradzie :) Z tego co pamiętam takie słupy są w anglii w strefach płatnych i chyba takim miejscem jest wjazd do centrum. Niech qurim się jeszcze wypowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 W UK tego pełno. Te słupku są przeważnie w Strefach w mieście gdzie mogą się poruszać tylko autobusy lub TAXI. Są sterowane za pomocą urządzeń zamontowanych w pojazdach i bezpośrednio po przejechaniu wysuwają się automatycznie tak ze nie ma opcji żeby drugi pojazd przejechał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tak jak Mycior pisze. Strefy autobusowe, wąskie alejki, centra handlowe, wjazdy/wyjazdy z "loading bay" w podziemiach biurowców, budynki rządowe, szczególnie ambasada IRL jest tym gęsto obstawiona, siedziba MI5, Scotland Yard, Parliament, Buckingham itd. http://www.youtube.com/watch?v=L_CPALCvaoo...ynext=1&index=3 Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dydzio Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Polskie akcenty :D 2:34 - Jaki... 2:54 - Gościa ... ostro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tak jak Mycior pisze. Strefy autobusowe, wąskie alejki, centra handlowe, wjazdy/wyjazdy z "loading bay" w podziemiach biurowców, budynki rządowe, szczególnie ambasada IRL jest tym gęsto obstawiona, siedziba MI5, Scotland Yard, Parliament, Buckingham itd. http://www.youtube.com/watch?v=L_CPALCvaoo...ynext=1&index=3 Przerażające jest to, że każdy o tym wie a i tak myślą "uda się". Jakaś głupia baba w czarnym Santa Fe zaryzykowała zdrowie swojego dziecka :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Dzień dobry, przeglądając YT natknąłem się na taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=eZqWsusR3lc od 3:20 min filmu pokazywane są pewnie wysuwane szlabany z drogi, jako ze mało jeszcze po świecie podróżuje interesuje mnie w których krajach na takie coś można się nadziać :)po co to jest? to takie Polskie progi zwalniające wersja hard? :biggrin: Niezłych jaj można sobie przez to narobić :biggrin: Najbardziej podobało mi auto "tańczące" na gołoledzi :icon_mrgreen: Nic sie nie da zrobić, :icon_biggrin: tylko cała dali, że wyskoczyli z auta.... Niczym magia ;) Co reszty, trzeba mieć tupet zeby tak jeździć :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTAQ Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ja widziałem takie słupki przy jednym z wjazdów chyba na krakowski rynek jeśli dobrze pamiętam, ale na pewno było to w Krakowie. Na szczęście motocyklem da się to ominąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krempy Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 jak oni tak robią jak w 5:20 gościu a aucie na hamulach :buttrock: Cytuj Naciskam starter... Jeszcze kominiarka, rękawice, kask. Ruszam, opada zmęczenie i złość.Zostawiam za sobą świat pełen zawiści, krzywd, raniących niedomówień...Bo Moja ulubiona pozycja? To pozycja za kierownicą motocykla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 ja widziałem takie słupki przy jednym z wjazdów chyba na krakowski rynek jeśli dobrze pamiętam, ale na pewno było to w Krakowie. Na szczęście motocyklem da się to ominąć :) mniej więcej dobrze: przy tej ulicy jest sojuszniczy konsulat, tych od "jaszczępi". to ich słupki, nie miasta jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Przerażające jest to, że każdy o tym wie a i tak myślą "uda się". Jakaś głupia baba w czarnym Santa Fe zaryzykowała zdrowie swojego dziecka :banghead: hehehehehehehehehe Anglia -> kierownica po prawej :P ... zatem to nie baba tylko ten chłop co wyszedł z rękami na głowie :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 mniej więcej dobrze: przy tej ulicy jest sojuszniczy konsulat, tych od "jaszczępi". to ich słupki, nie miasta jsz Wawel tez chyba takie coś ma/miał Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 We Wrocławiu też są takie słupki, przy samym wjeździe na rynek (z jednej strony) ale z tego co widziałem wjeżdza tam tylko straż miejska i pewnie dostawy do knajpek. Chyba nikomu normalnemu nie przyszłby do głowy wjechać zwyłym autem na sam Rynek :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 hehehehehehehehehe Anglia -> kierownica po prawej :P ... zatem to nie baba tylko ten chłop co wyszedł z rękami na głowie :D Dobra mój błąd ^^ Pewnie mu żona niezłą gechennę zrobiła w domu albo w przypływie agresji odrazu po wypadku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi