zbyhu Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 (edytowane) Yo! No, od zrobienia prawa jazdy w wieku 18 lat. Czyli 8 lat zajelo. Choc pierwsze 3 lata byly malo owocne z uwagi na posiadanie Wueski ;). Najlepszy byl poprzedni sezon - nakrecilem jakos ponad 23kkm. No a jesli chodzi o koszta... Samego paliwa to mysle, ze 20tys.zl trzeba liczyc :]. A tak skrupulatnie to koszta zaczalem zliczac na stronie www.spritmonitor.de dopiero w czerwcu ubieglego roku. I do dnia dzisiejszego (przez te 14 miesiecy i ok. 20kkm) wszystkie koszta razem z paliwem przekroczyly nieznacznie 10kzl. Paliwo to ciut ponad polowa z tego. Nie ma w tym kosztow ubioru :]. Pzdr Edytowane 11 Sierpnia 2010 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pier Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 gratulacje :) i kolejnej szczesliwej setki zycze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 No gratulacje i dalszych bezpiecznych kilometrów życzę. Jako były kurier nie będę wypowiadał się na temat ilości przejechanych km ale jak dla mnie przejechanie tej ilości km "po cywilu" to jest coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Gratuluję Zbyhu! Oby najmarniej drugie tyle,bez rozjezdzania zwierzyn itd :lalag: :flesje: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Graty panie, ja mam dużo mniej, ale nadgonię - mam nadzieję - w nowej pracy :D Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ładnie :) ...życzę kolejnych szczęśliwych setek :flesje: Ja na razie nakręciłem ledwie ponad 1/3 Twojego wyniku, z tym że latam dopiero 4 sezon :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 oo i jeszcze 100 tys km jadac ze srednia 70km/h to 2 miesiace jazdy bez przerwy, to dopiero robi wrazenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Szczerze gratuluję i życzę kolejnej setki bez gleby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) No k... widzę temat "100 tys km..." już się napaliłem na trollowanie a tu mi piszesz że mam cicho siedzieć... :icon_evil: Ok. to będę cicho tym razem. Gratulacje ogólnie. :clap: W ten sposób wyszedłeś z poziomu Rookie. :biggrin: Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Gratulacje. Tez mam, ze 120k przejechane (tak pi razy drzwi) i nadal mi sie chce.;) Sadze, ze po x latach na moto czlowiek dochodzi do wniosku, ze nie trzeba nikomu nic udowadniac i cieszy sie jakos bardziej jazda. Przyjemnego nawijania kolejnych km. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Yo! No k... widzę temat "100 tys km..." już się napaliłem na trollowanie a tu mi piszesz że mam cicho siedzieć... :icon_evil: Ok. to będę cicho tym razem. Gratulacje ogólnie. :clap: W ten sposób wyszedłeś z poziomu Rookie. :biggrin: Po prostu wiem, ze jako byly kurier, tyle robic mogles i w rok czasu :P. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi