DrPlama Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Czy ktos moze polecic tanie noclegi w Pradze? Mogą byc kwatery prywatne, hostele, akademiki ewentualnie kempingi. Chodzi mi o sprawdzone przez Was miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ja spałem na stacji kolejowej ( dosłownie). W budynku głównym bodaj na 3 piętrzę tuz nad Policją znajduje sie niedrogi hostel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Byłem ostatnio w ten dłuższy łikend po majówce i powiem ci, że rewelacji nie ma. Obdzwoniłem ze 40 miejsc i byłem w 30 i w łikend w centrum znaleźć miejsce dla więcej niż 2 osób to nie lada wyczyn. Na początku pytaliśmy o cenę i ilość wolnych miejsce, a później czy są w ogóle wolne miejsca i przy okazji ile to będzie kosztować. Ogólnie jakieś pojedyncze miejsca są do ogarnięcia w 15-20 euro, ale przeważnie zajęte. Jedyne miejsce jakie znalazłem po 4 h szukania dla 4 osób to był hotel *** za 50 euro od łebka. Samo ogarnięcie spania to jeszcze jakoś poszło, ale parkingi też sobie cenią bogato - za 2 dni parkowania dałem 400 zł :banghead: bo psiarnia tam holuje jak szalona. W każdym razie warto jechać :biggrin: . Ps Zrobiłem nawet fotkę jak się palił SLR pod burdelem których tam jest masa. SLR co prawda nie palił się żywym ogniem, a strażacy nie wiedzieli jak to gasić :biggrin: . Na co drugim balkonie kolesie w ręcznikach lukali czy to nie czasem ich furka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ja wybrałem opcję nocowania w Polsce (konkretnie w Kudowie) i dojeżdżania do Pragi. Fakt że to nieco upierdliwe, ale w sumie dojazd szybki i bezproblemowy. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Ja wybrałem opcję nocowania w Polsce (konkretnie w Kudowie) i dojeżdżania do Pragi. Fakt że to nieco upierdliwe, ale w sumie dojazd szybki i bezproblemowy. Wrocilem z Kudowy i teraz nie ma tam zadnych miejsc noclegowych. W Nohodzie jedyny wolny nocleg w hotelu za 790 koron od pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Mogę Ci polecić b.fajny hotel ok 15 km od granicy Pragi. Może nie w cenie schroniska ale godny polecenia. Fajne miejsce, duzo knajpek a na przeciwko hotelu chyba jedna z lepszych pizzerii w Czechach :clap: Link: http://park-hotel-praha-pruhonice.cz/cs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Bardzo ładne miasto, centrum praktycznie zapchane cały dzień i masa jednokierunkowych uliczek mocno uprzykrzajacych zycie. Zdecydowalismy sie na akademik w centrum w cenie 510KC za pokoj 2 osobowy Švehlova kolej, ul. Slavíkova 22, Praha 3 . Kuchnia i łazienka na korytarzu. http://www.studentnews.pl/serwis.php?s=5&pok=326 Maszyny trzymalismy za free na ogrodzonym terenie akademika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinn72 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 sprawdzone campingi Sunny Camp www.sunny-camp.cz Drusus Camping www.drusus.com Cytuj CZ 175 '1961 -> Honda VT600c '1999 -> BMW F650GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Widok płonącego SLR'a musiał być bezcenny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Akurat ja mam szwagra w Pradze. Więc z noclegiem nie mam kłopotu. Raczej ze zwiedzaniem bo nigdy nie jestem w stanie prowadzić :biggrin: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi at Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 widzielem tez pole namiotowe na wyspie(byly tam camperki i namioty) ulica nazywa sie Cisarska Louka-na koncu wyspy nie bylem tam,tylko widzialem z gory Vysehrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Widok płonącego SLR'a musiał być bezcenny :D nom nie codzień się to widzi :bigrazz: Akurat ja mam szwagra w Pradze. Więc z noclegiem nie mam kłopotu. Czyli jakby co to jest gdzie wbić następnym razem. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysek Opublikowano 27 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 też spaliśmy w drususie-polecam.dobra komunikacja z centrum-autobus+metro lub z buta+metro.czysto i jak na praskie warunki tanio.miła obsługa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi