ajriszkofi Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Poszukuję jakiegoś atrakcyjnego tłumika jednej z wiodących marek do mojej nowej Sv-ki rocznik '05. Tłumik ma spełniać kilka wymogów, a mianowicie: - pasować - ładnie brzmieć - kosztować nie za dużo (ale może być używany) Jak macie dostęp lub namiary na kogoś, kto posiada takie cuda, to będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ajrisz,a nie lepiej zapytac EDZIO z forum? On przerabia seryjne wydechy,i brzmia bardzo....ale to bardzo dobrze :icon_exclaim: Zapytaj go,moze cos poradzi :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jak chcesz to mam prawie nowy oryginalny, w sam raz na przeróbki u Edzia;-) info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Dzięki za namiary na Edzia, ale fajnie jednak było by mieć tłumik z "metką". Będę się rozglądać, za jakąś zacną używką. Na amerykańskim ebayu chyba szukać nie umiem :/ wydech Czy ktoś mi może powiedzieć, czy toto będzie pasować do SVki? Gdzieś na jakiejś aukcji na naszym allegro wyczytałam, że do gsx-r'a i svki są takie same końcówki.. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Taki sam to nie jest ale może pasować. Do SV masz model LEOVINCE 6719 A do GSX-R masz model LEOVINCE 6752 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Taki sam to nie jest ale może pasować. Do SV masz model LEOVINCE 6719 A do GSX-R masz model LEOVINCE 6752 Na "może" to ja go niestety nie kupię :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Dzięki za namiary na Edzia, ale fajnie jednak było by mieć tłumik z "metką". to chociaż posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=yqSf5BAEBF4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 to chociaż posłuchaj http://www.youtube.com/watch?v=yqSf5BAEBF4 Ależ absolutnie nie umniejszam i nie mówię, że źle gada. Co więcej - wcale nie wykluczam takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jak już mówimy o Edziu, czy ktoś tutaj oddał mu wydech do przeróbki ? Ile taka przyjemność wynosi w $ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Maja zabierac dowod przy pierwszej kontroli czy zamierzasz negocjowac? ;-) Jak maja zabierac to bierz przelot, ja mam montii. SVke slyszalem na Leo Vince i jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Agnieszka, a czemu nie ten? http://moto.allegro.pl/item1167024792_spor...sv_650_new.html Jak chcesz to Ci zrobię metkę Arrow. to już lepiej http://moto.allegro.pl/item1160228046_tlum...ska_gratis.html a tak na poważnie to jeśli wygląd obecnego Ci nie przeszkadza, a zależy Ci na przelocie to zapytaj Edzia o kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi_MuZ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) Ja niedawno oddawałem wydech do przeróbki u Edhausta, ale nie seryjny tylko karbonowy co się rozleciał. >> dźwięk SV wiem że słabo tu słychać ale jakoś tak wyszło :crossy: PS. Seryjny wydech jest ogromny i baardzo ciężki. Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez Ludi_MuZ Cytuj http://bikepics.com/members/ludi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Agnieszka zadzwoń do Gaduły, nie wstydź się. Wstydzę. Ale mam do Ciebie sprawę. PW czy gg? Ja nie chcę, żeby jakoś bardzo wył. Ma tylko ładnie dudnić :smile: Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Gdzieś na jakiejś aukcji na naszym allegro wyczytałam, że do gsx-r'a i svki są takie same końcówki.. :icon_rolleyes: Tak jest, ale tylko w przypadku dużej SV, gdzie tłumiki są mocowane na śruby, tak jak w gixerach. Natomiast do małych SV-ek idą slip-ony czyli wydechy wciskane w kolektor dolotowy, i trzeba wymienić oba elementy bo w oryginale puszka i kolektor są zespawane na stałe. Ja mam kilka tłumików i mógłbym coś dla Ciebie wybrać ale mam same puszki, kolektor musiałabyś załatwić we własnym zakresie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Tak jest, ale tylko w przypadku dużej SV, gdzie tłumiki są mocowane na śruby, tak jak w gixerach. Natomiast do małych SV-ek idą slip-ony czyli wydechy wciskane w kolektor dolotowy, i trzeba wymienić oba elementy bo w oryginale puszka i kolektor są zespawane na stałe. Ja mam kilka tłumików i mógłbym coś dla Ciebie wybrać ale mam same puszki, kolektor musiałabyś załatwić we własnym zakresie. Powoli... Wszystkie slip-ony będą pasować? Znając życie - nie. Zakładając, że mam taki sprytny tłumik przykręcany, to jaki muszę mieć do tego kolektor? I dlaczego tak drogo? ;) Takie to wszystko trudne i skomplikowane jest. Przykładowo http://allegro.pl/item1167024792_sportowy_...sv_650_new.html Tu też muszę wymienić cały kolektor? Czy jakieś radykalne cięcie trzeba robić? Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi