Badger Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 boszeee, niebieski........ ale gratulacje, nie znam się na tego typu motocyklach ale jeśli Greedo i Yuby mówią że będzie dobrze to tak będzie, baw się dobrze Dziewczyno Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Gratki!! Ładne moto, na pewno będziecie tworzyć zgraną całość :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No i kurcze, w trasie nie będę się stresować wyprzedzaniem. Przez hmm miesiąc? ; ) Apetyt rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Gratulacje :bigrazz: Najważniejsze że Vałka GS-em aż tak źle się jeździło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Gratulację Agnieszko :flesje: Myślę,że razem z Vałką będziecie zadawały szyku na stołecznych ulicach! No i gratuluje trzymania obranej koncepcji "motocyklapogieesie" ;) Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Gratulacje :bigrazz: Najważniejsze że Vałka GS-em aż tak źle się jeździło ? Ja na GSa złego słowa nie powiem. Ale jednak jak dla mnie nie jest to moto, które pozwala bezstresowo wyprzedzać na trasie. A jechać 100-110, żeby mieć pewność, że mam zapas mocy... Kontemplować okoliczności przyrody wolę z samochodu. Pork - tak czułam, że było brać hayabusę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Gratuluję Dziewczyno. Zacny sprzęt. szczerze mówiąc też o takim myślę, tyle, że na razie mogę tylko pomyśleć :bigrazz: A korzystając: chciałbym kupić swój drugi motocykl. Ale ja jeszcze nigdy nie kupowałem drugiego motocykla. Pomóżcie! :biggrin: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Ja też nigdy nie kupowałam drugiego motocykla, dlatego we wczorajszym szaleństwie umowowym wcięło mi umowę sprzedaży GSa... Mam nadzieję, że zgarnął ją poprzedni właściciel SVki i prędko ją odzyskam... Chociaż w sumie nowy właściciel GSa jest naprawdę niczego sobie. Może warto wypisać kolejny egzemplarz ;) (chyba, że to niezgodne z prawem). Wracając do nowego nabytku - chyba zaraz do niej zejdę. Odkręcę stelaż na kufer i wystawię na allegro - trzeba zacząć wyprzedawać dobra :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 No śliczny :biggrin: wygląda pięknie - teraz jest już opity, więc będzie służył :bigrazz: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 a śmigałaś coś ? bo niby też myślę na sv, ale nie wiem czy nie będzie za słaba A no i ten, no, gratulejszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A przewieziesz mnie na plecaka? Dam Ci się karnąć nawet ;) a śmigałaś coś ? bo niby też myślę na sv, ale nie wiem czy nie będzie za słaba Nie, jeszcze nią nie jechałam. Za słaba - dla mnie nie, na pewno. Przynajmniej na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Gratulejszyn :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Royroy Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 piekna suziuka... :) gratuluję i do zobaczyska na szlaku. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_o2o Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Gratuluje jedynego słusznego wyboru jakim jest V-ka :buttrock: Do zobaczenia na drodze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Gratulacje :buttrock: W Borkach obejrzymy? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi