ajriszkofi Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Stoi już pod domem. Bardzo się go obawiam. Przeraża mnie jego kosmiczna technologia - ma wyświetlacz a nie zegarki :D Mam jednak nadzieję, że przyniesie mi tylko kupę frajdy, a nie łzy i braki w sakiewce. Czuję, z każdym kolejnym łykiem napoju procentowego, który spożywam by uczcić zakup, że się dogadamy i zadamy wspólnie nieraz szyku. Niestety - na razie na seryjnym wydechu, który błaga o wymianę. Jednocześnie chciałam podziękować forumowym kolegom - w kolejności alfabetycznej - Greedo i Yubemu, za pomoc w wyborze, wsparcie moralne i merytoryczne. PS. w końcu mam motocykl, a nie urządzenie imitujące ;) Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Słuszna uwaga! Czym prędzej zmieniam. Avatar również. Nawet się zaczynam z wolna cieszyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KajoXJ Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Gratulację, naprawdę fajny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Gratulacje i szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Nareszcie Ajrisz bedziesz jezdzic motocyklem z prawdziwym serduchem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 (edytowane) Klaudiusz, nie wstydź się, wypowiedz... Mogę Ci kiedyś udzielić rad, jak szybko sprzedać oraz nabyć motocykl :wink: I mówcie mi tak, że to dobry wybór. Bo ja naprawdę nie jestem przekonana, że dobrze zrobiłam sprzedając GSa... Edytowane 7 Sierpnia 2010 przez ajriszkofi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Bardzo dobrze zrobilas, ze kupilas Vke, dopiero ona i jej wibracje dadza ci frajde :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Przewieziesz mnie? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Przewieziesz mnie? Nie :icon_mrgreen: Ale chętnie się przejadę Twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jest piękny!!! no i niebieski-niebieskie są bardzo szybkie, na pewno szybsze od żółtych, i czerwonych-chodź trzeba przyznać że najszybszy był by zielony ale takich nie robią, no i zapomniałem dodać że najwolniejsze są czarne. No i piękny jest. Pozdrawiam Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colahondax11 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Jest piękny!!! no i niebieski-niebieskie są bardzo szybkie, na pewno szybsze od żółtych, i czerwonych-chodź trzeba przyznać że najszybszy był by zielony ale takich nie robią, no i zapomniałem dodać że najwolniejsze są czarne. No i piękny jest. Pozdrawiam Nie pij więcej. Cytuj Pasji nie zmienię, bo jak to zrobić, gdy słyszę w sercu sportowy motocykl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie :icon_mrgreen: Ale chętnie się przejadę Twoim. To ja już sam sobie pojeżdżę. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 W końcu podjęłaś męską decyzję i kupiłaś wilka w owczej skórze. Zazdroszczę Ci nowego nabytku ale i dla mnie przyjdzie czas... Ktoś coś wspomniał o wibracjach...miałaś w planach połączenie dwóch przyjemności? :icon_mrgreen: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Gratulacje :) V w motórze to cos jak V8 w samochodzie - bedzie Pani zadowolona.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Nie, nie myślałam o połączeniu 2 przyjemności. Mam nadzieję, że poznam nową jakość jazdy. No i kurcze, w trasie nie będę się stresować wyprzedzaniem. Poszłabym sobie pojeździć nawet, ale nie mogę, bo opona się musi najpierw wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi