Aimar Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 spróbuj uciec w Warszawie policjantowi na motocyklu. Szczęścia życzę. Pzdr No właśnie dlatego, że jest to dość łatwe poddaję w wątpliwość ich umiejętności. Inna sprawa, że za takie drobne też pewnie nie bardzo by mi się chciało narażać i ganiać kogoś kto może okazać się desperatem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kustyk Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Dajcie znać jak było jestem ciekawy, sam bym się pisał ale jak narazi muszę na strój zbierać ;/ ale jak będą pozytywne opinie to z chęcią piszę się ba kolejny wyjazd. :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus68 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Siemka Tak sie sklada ze bylem na takim kursie - nie nastawiajcie sie na nauke majaca cokolwiek wspolnego ze sportem. Oni ucza jazdy po miescie i miejskich manewrow. I nie jest to zadne odkrycie bo sa to instruktorzy ktorzy zajmuja sie "robieniem" motocyklistow ze zwyklych funkcjonariuszy oraz doszkalaniem tych co juz jezdza. Ale zawsze warto sie szkolic zwlaszcza ze umieja przekazac ta wiedze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delegat Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam, jestem totalnym świeżakiem z aż 2 miesięcznym stażem za kółkiem, czy raczej drążkiem :) i myślę, że takie szkolenie na pewno coś pomoże, a nie zaszkodzi, dlatego jakby było jeszcze jedno miejsce lub jeśli ktoś zrezygnuje to ja chętnie też przyjadę. Mam tylko nadzieję, że termin nie będzie mi kolidował z niczym, bo jak rozumiem, nie jest jeszcze ustalony (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecyk Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Są już konkrety. Termin kursu to 4 i 5 wrzesień. Na razie kompletujemy listę. Odliczamy do 16-tu i zamykamy listę, proszę się dopisywać. Wszyscy którzy się odezwali dostaną info na PW Cytuj Pozdrawiam, Daniel PiecychnaSzkolenia motocyklowe w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 -lisio- może by tak jakieś zaliczki zarządzić, co? Wszyscy sie deklarują, potem się połowa wypnie i zostaniemy sami z dwa razy większą kwota do zapłaty... Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Możemy, chociaż ja tam się nie planuję wypinać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 -Lisio- napisał w którymś poście, że wraca z Chorwacji ok. 20.08 i wtedy będzie organizował jakieś zbiórki zaliczkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Po takim wypadzie jeszcze stwierdzi ze sporo sam sie doszkolil :bigrazz: Ale macie racje - czekamy na dalsze info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) A nie jest tak,że umiejętności jakie tamtejsi instruktorzy przekazują nam to są raczej nastawione na konkretny rodzaj motocykli jakimi śmigają policjanci? Ktoś ich tez szkolić musiał, a jak śmigają na 2-3 modelach moto to może pod te konkretne modele mają umiejętności. Nie jest tak. Byłem tam 2 razy na szkoleniach i widziałem, że chłopcy naprawdę umieją jeździć i to nie tylko na służbowych sprzętach. Jeden z nich chciał nam pokazać, jak przejechać tor przeszkód i zapytał zebranych, czy może wybrać coś z naszych motocykli. Dostał zgodę i wziął jakąś sporą armaturę. Traskę przeleciał tak, że głowa mała. Okazało się, że nawet czopkiem można robić ciasne zakręty i zatrzymac się na krótkim odcinku. Chłopcy rzeczywiście nie uczą latania na gumie ale dużą wagę przykładają do manewrów. Niektóre ich teorie mogą się wydawać dziwne ale w praktyce okazuje się, że działają. Dają się też namówić na pokazanie swoich umiejętności i na motodromie można zobaczyć kilka fajnych tricków. A że dają dobry przykład to i kursanci zaczynają wykonywać podobne figury. Nawet nie trzeba szybko jeździć. Toż szybkość nie zależy od prędkości i odwrotnie :icon_twisted: . pzdr PS. spróbujcie zorganizować coś takiego na początku sezonu. Byłoby cos fajnego na rozruch po zimie. Już się zgłaszam na dokształt ;). Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Chłopaki zdajcie później relację jak było. Sam jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Już wróciłem z CRO, niestety z przyczyn losowych nie motocyklem:(((. Dziś się kontaktowałem się po raz kolejny z instruktorem. Ma mi w tym tygodniu podrzucić numer konta na zaliczkę. Moja propozycja jest taka: wpłacamy zaliczkę w wysokości 150 zł na moje konto. Na wpłaty czekam do piątku. Numer konta i dane do przelewu podam wszystkim na PW. Resztę pieniędzy zabieramy ze sobą w sobotę na kurs. Z tego co jest mi wiadome to prawdopodobnie początek zajęć ok 9:00 tak więc zbiórka przed Kauflandem w Legionowie o 8:45. Jeśli ktoś z listy nie przeleje zaliczki do piątku będę szukać zastępców:)). Listę osób które wpłaciły będę aktualizował na bieżąco. Docelowo ma być 15- tu uczestników a na liście jest 16- tu. Koszt całkowity na uczestnika to 300zł. Jak jeden odpadnie nic się nie stanie jak dopiszą wszyscy komisyjnie przepijemy nadplanowe 300 zł z instruktorami w barze "u Sierżanta" Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Już wróciłem z CRO, niestety z przyczyn losowych nie motocyklem:(((. Dziś się kontaktowałem się po raz kolejny z instruktorem. Ma mi w tym tygodniu podrzucić numer konta na zaliczkę. Moja propozycja jest taka: wpłacamy zaliczkę w wysokości 150 zł na moje konto. Na wpłaty czekam do piątku. Numer konta i dane do przelewu podam wszystkim na PW. Resztę pieniędzy zabieramy ze sobą w sobotę na kurs. Z tego co jest mi wiadome to prawdopodobnie początek zajęć ok 9:00 tak więc zbiórka przed Kauflandem w Legionowie o 8:45. Jeśli ktoś z listy nie przeleje zaliczki do piątku będę szukać zastępców:)). Listę osób które wpłaciły będę aktualizował na bieżąco. Docelowo ma być 15- tu uczestników a na liście jest 16- tu. Koszt całkowity na uczestnika to 300zł. Jak jeden odpadnie nic się nie stanie jak dopiszą wszyscy komisyjnie przepijemy nadplanowe 300 zł z instruktorami w barze "u Sierżanta" -lisio-, a może jednak zrobilibyśmy jakiś szybki wieczorek integracyjno-zapoznawczy przy małym piwku, tak jak miało być w pierwotnej wersji? Wiesz, nieznajomemu tak głupio tyle piniendzy wpłacać na konto :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 -lisio-, a może jednak zrobilibyśmy jakiś szybki wieczorek integracyjno-zapoznawczy przy małym piwku, tak jak miało być w pierwotnej wersji? Wiesz, nieznajomemu tak głupio tyle piniendzy wpłacać na konto :bigrazz: Daję Ci gwarancję moralności Lisia :buttrock: To człowiek z branży :cool: Amen :notworthy: Bardzo kibicuję Waszemu szkoleniu w CSP. Mam jednak nadzieję, że nie trafi się znany mi instruktor, będący zwolennikiem blokowania lożyska główki ramy sztywnymi rękami i masą tułowia - blok na łokciach i zero odciążania nadgarstków :banghead: Trzymam kciuki i życzę dobrej atmosfery na zajęciach :clap: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 -lisio-, a może jednak zrobilibyśmy jakiś szybki wieczorek integracyjno-zapoznawczy przy małym piwku, tak jak miało być w pierwotnej wersji? Wiesz, nieznajomemu tak głupio tyle piniendzy wpłacać na konto :bigrazz: Ofkors że bardzo chętnie napiję się piwka w miłym towarzystwie. Pozostaje jeszcze ustalić miejsce i czas. Może we wtorek albo czwartek, wtedy akurat mogę:)) Pozostaje jeszcze wybór miejsca Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi