nicek27 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 A - pierwszy B - drugi Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A - drugi B - jeszcze nie probowalem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dwa razy za pierwszym: A i B:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monia272 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 B - za pierwszym A - zaczynam we wrześniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nice Gay Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 A co jak ktoś jeździ bez PJ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesubin Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 A za pierwszym B za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 B-za piątym (dawno, dawno temu, na starych zasadach) A - za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 B - za drugim A- dalej walcze, byly dwa podejscia w tym roku, dwa razy na placu oblany, oznamilem panu ladnie, ze wole bez prawa jazdy jezdzic... hehe :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macej87 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 A i B za pierwszym - 01.07.2005 r. Może miałem szczęście, może to była litość bo z 12 osobowej grupy egzaminowanej przez jednego egzaminatora zdałem jako jedyny (podchodziłem ostatni) Jeśli chodzi o sam egzamin na kat A towarzyszyły mu ciekawe wrażenia, bo naukę jazdy odbywałem na CZ 175, w domu jeździłem mają DR, a egzamin zdałem na czymś co było chyba chińskim choppero-cruiserem o pojemności 350ccm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brujacracow Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 B-za czwartym,7 lat temu. A-trzy oblane i chyba walerianę wezmę,bo ręce się trzęsą i nic nie pamiętam...A teraz zaczynam jazdę bez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdulan Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 (edytowane) A i B w egzaminie łączonym zdane za pierwszym razem 15 września tego roku :P. Chciałbym się także przywitać jako świeży motocyklista ;]. W tym sezonie za dużo sobie nie pośmigam, ale jestem cierpliwy ;). Edytowane 12 Października 2010 przez Abdulan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 A za pierwszym w zeszlym roku, bedac na urlopie. B za pierwszym w 1998 roku. C - wkrotce egzamin w IRL, teoria cala zdana za pierwszym. Pzdr Aktualizacja: A za pierwszym w zeszlym roku, bedac na urlopie. B za pierwszym w 1998 roku. C za pierwszym razem Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezior Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 A za pierwszym B za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 B - nie pamiętam ile razy zdawałem. Dużo. Potem rok przerwy i w końcu zdałem. A - za drugim, ale z własnej winy. Wyglebiłem się na skrzyżowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag.Śl Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 B - za trzecim A - za pierwszym :) Cytuj "... zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji... " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi