kamil600f Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 A- za pierwszymB- za drugimC- za drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lider1979 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 A- za drugimB- za pierwszymC- za pierwszymD- za drugimE- za drugim razem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pphammer2000 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) B za 6 (okazało się, że lubelscy egzaminatorzy głęboko w korupcji siedzą - około10 lat temu się to działo)A za 1 - niedawno. 1 błąd na placu (podparcie nogą) i 1 na mieście (późno włączony kierunkowskaz przy zawracaniu - mocno się zastanawiałem czy mogę zawracać na wskazanym skrzyżowaniu). Dla zdających mam radę - zważajcie na to co egzaminator mówi przed jazdą - np. w moim przypadku gdy nas instruował to powiedział, że nie lubi ludzi wolno jeżdżących i niezdecydowanych, więc jeździłem niemal na granicy przepisów i nie było większych problemów z wytłumaczeniem się z tego kierunkowskazu :). Edytowane 13 Lutego 2013 przez pphammer2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabok Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wsio za pierwszym. Ale współczuje dzisiaj zdającym :) Jeśli chodzi o testy to naprawdę nie ma tragedii. Miałem okazje je porozwiązywać i powiem wam moim zdaniem o wiele lepsze niż poprzednie. Pytania są bardziej logiczne i nie da się ich wykuć na pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Panek Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Kategoria A za pierwszym razem - W nauce jazdy jeździłem Rometem Z-125 oraz Rometem Jinlun 250. Egzamin zaś zdawałem na motocyklu Yamaha DT 125, bo SRką 250 jakiś gościu przede mną pojechał ;) Kategorę B również zdałem za pierwszym razem jeżdżąc Peugeotem 207 1.4 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 30 lat temu za drugim razem -A,B.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 B za pierwszym ponad 20 lat temu (tez nie było łatwo na 20 osób zdały tylko 2 w Kłodzku )C+E 6 lat temu w Opolu za drugimA na początku zeszłego roku w Opolu za pierwszym.No i T w technikum rolniczym w 3 klasie za pierwszym ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktanski Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A - za pierwszym B - za pierwszym W tamtym okresie (2007r.) był chyba złoty okres dla WORDu w Dąbrowie Górniczej, bo procent zdawania był żenująco niski, ludzie woleli zdawać w Katowicach czy Krakowie. :blink: Cytuj Only biker knows why a dog sticks his head out of a car window. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacio7 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 B- za pierwszymA- jestem w trakcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jeśli chodzi o testy to naprawdę nie ma tragedii. Miałem okazje je porozwiązywać i powiem wam moim zdaniem o wiele lepsze niż poprzednie. Pytania są bardziej logiczne i nie da się ich wykuć na pamięć. Jaką kategorię rozwiązywałeś ? Jestem w trakcie nauki na nowych testach. I powiem Ci, że wiele pytań ma nielogiczny układ odpowiedzi. Ponieważ mając do wyboru tylko jedną poprawną odpowiedź, nie wiesz którą wybrać gdy dwie z trzech są poprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciooo19 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 A i B za pierwszym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 za pierwszym rzecz jasna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacio7 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 B za pierwszym razem i dzisiaj A tak ze za 1 razem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reina_carreteras Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Kat. B zdałam wieleeeee lat temu :) teoria za 1, praktyka za 2.Kat. A jak na razie testy za pierwszym razem, praktykę musiałam odłożyć bo zdawałam w styczniu i jeszcze nie egzaminowali na A, teraz się muszę zabrać za zdanie praktyki :) Cytuj Moja fotografia... Motocykle to nie wszystko...ale bez nich wszystko jest niczym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 A i B za pierwszym strzałem kilka :) Będzie już ponad 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi