piórko Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 B - za pierwszym, ale w 1986!A - za pierwszym w 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Ja na A za pierwszym, na B- 7 razy za pierwszym razem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eragonka Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 (edytowane) B - za 3A - w trakcie robienia.... Edytowane 11 Września 2011 przez Eragonka Cytuj - Kto ty ?- Dobra wróżka- Z siekierą ????- A widzisz, jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pa2olo Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 B - za 2 (próba przejechania na czerwonym świetle)A - za 3 (dwa oblane na placu - pierwszy przy "prezentacji" moto, drugi na ósemce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebbb Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 A i B - Szczęśliwie za pierwszym. Cytuj jazda na motocyklu jest jak lizanie *****.... chwila nieuwagi i lądujesz w rowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dahu Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 (edytowane) Teoria za 1 razem miasto za 3 :/ A1 Edytowane 12 Września 2011 przez dahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oil Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 za pierwszym na a i drugim na b.na a zapomnialem sie rozejrzec jak startowlem i kazal mi powtorzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyokushin Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 B 12 lat temu za 5 razem i A w tym roku za 1 razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek20040 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 B za zaliczyłem pierwszym podejściemA za trzecim (!). Pierwsze podejście oblane, bo nie obejrzałem się za siebie przy ruszaniu do ósemki. Drugie oblane podejście bo zapomniałem schować nóżkę gdy ruszałem... Za trzecim razem zaliczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zino R Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Kat.ABT-1985-piewsze podejście.Kat.C-1991-pierwsze podejście-------kwity do szuflady na 5 latek.Ponowne tylko BC 2 podejścia.W tym roku powróciło A-pierwsze podejście :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierog67 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Na A za pierwszym razem:) ale udało mi się zdawałem jeszcze wtedy w Poznaniu a tam jest ustalona trasa i na egzaminie jedziesz tylko po niej:) ja zdawałem 14 lipca i zdali wszyscy a 15 oblali już wszystkich bo na tej trasie zaczeły się remonty i wprowadzili parę zmian i nikt sie nie mógł połapać o co biega heehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 A i B za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubik Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 B, w 1995 roku za pierwszym.A, w zeszłym tygodniu, za pierwszym :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekhonda Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 B za pierwszym -87C za pierwszym -87E za pierwszym - 88A za pierwszym 2011 :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theodor. Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 A 93rok teoria za 4 razem, praktyka za 1B 01rok teoria za 1 razem, praktyka za 4 Hmm, teraz dopiero zauwazyłęm dokładną odwrotność ilości :icon_rolleyes: Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi