losiu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam mam problem z gsx-r 1000 k3. Był wyczuwalny luz w zawieszeniu z przodu. Myślałem, że to łożysko w głowce lecz okazało się że lagi mają wyczuwalny dosyc spory luz. Mam w związku z tym pytanie czy tam są jakieś tulejki które się wymienia czy raczej muszę się przygotować na wymianę widelców??? Może ktoś przerabiał ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam mam problem z gsx-r 1000 k3. Był wyczuwalny luz w zawieszeniu z przodu. Myślałem, że to łożysko w głowce lecz okazało się że lagi mają wyczuwalny dosyc spory luz. Mam w związku z tym pytanie czy tam są jakieś tulejki które się wymienia czy raczej muszę się przygotować na wymianę widelców??? Może ktoś przerabiał ten temat?? a olej gdzie jest, wyciek całkiem , czy nie cieknie?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 a olej gdzie jest, wyciek całkiem , czy nie cieknie?? pzdr wyciekł całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 wyciekł całkiem Jeśli wyciekł olej, to co się dziwisz, że są luzy. Odpuść jazdę, póki nie zrobisz serwisu lag, bo zabijesz panewki i koszty gotowe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 jeśli już nie są wytarte i to sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Tylko że tam nie ma panewek :bigrazz: Bezpośrednio rura po rurze pracuje. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jeździć raczej nie będę bo moto rozebrane. Czyli piszecie że jednak są tam panewki które się wymienia. Orientuje się ktoś ile takie mogą kosztować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam mam problem z gsx-r 1000 k3. Był wyczuwalny luz w zawieszeniu z przodu. Myślałem, że to łożysko w głowce lecz okazało się że lagi mają wyczuwalny dosyc spory luz. Mam w związku z tym pytanie czy tam są jakieś tulejki które się wymienia czy raczej muszę się przygotować na wymianę widelców??? Może ktoś przerabiał ten temat?? Jeżeli jest tam wyczuwalny luz to nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości - zawieszenie nadaje się do wyrzucenia bo koszty nowych części zwalą Cię z nóg. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 lagi na ebay chodza po 75$sztuka :lalag: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi