Gość Saul Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 co kraj to obyczaj, nic nadzwyczajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 A my narzekamy że u nas źle... ze się nie szanujemy na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madcat_84 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Hej, o co chodzi z tymi autami przejeżdżającymi nagle spod prawej krawędzi jezdni na przeciwległy pas ruchu? This is Sparta... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 U nas tez jakby poustawial kamer w miejscach jak tam to tez by sie uzbieral podobnej dlugosci filmik i mozna by porownac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Mimo wszystko az takigo chamstwa u nas na drogach nie ma, choc wciaz wiele pozostawia kultura kierowcow do zyczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_w Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 niema to jak rano : faja, redbull, komora i jeszcze machanie wajcha :icon_razz: hehe, jak ktoś tak nie umie to jest spostrzegany jako pi...a :icon_razz: więc dokładają do tego jeszcze obsługę GPS, a Ci w służbowych jeszcze wyborcza na kierze :icon_mrgreen: a na serio, to filmik jak filmik... postawić u nas w paru dużych miastach kamery gdzie trzeba, i materiał wieczorkiem mamy taki że hej :icon_mrgreen: a jak by na te skrzyżowania nasłać stado Bożen to w ogóle wyszła by masakra :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Hehe ale urwał :icon_mrgreen: Myślę ze polowa bohaterów filmiku na bani jechała, bo niektóre sytuacje wręcz śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 śmieszne bo to Ty nie dostałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 śmieszne bo to Ty nie dostałeś Nie śmieję się z cudzych nieszczęść! Raczej z ludzkiej głupoty i bezmyślności. Czytaj ze zrozumieniem, będzie Ci łatwiej. Pisze niektóre, większość zapewne się domyśla ze te mało groźne typu urwany zderzak itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Wiem i rozumiem, też przy niektórych się śmiałem, ale gdybym ja tak dostał raczej do śmiechu mi nie było. Raz byłem świadkiem, jak chłopak(100 kg) wybiegł i też wpadł pod samochód, który jechał raczej wolno, potem obrócił się i pobiegł. Na początku wiadomo strach i pytania o co chodzi, a potem może lekki uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggus Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 jak kilka lat temu bylem na wschodzie to zauważyłem ze tamtejsze światła działają trochę dziwnie, natomiast: przy takim standardowym skrzyżowaniu dwóch dróg z jednej strony żółte po zielonym i z drugiej żółte po czerwonym włączał się jednocześnie. U nas jest jednak pewien bufor zostawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 To jednak dziki kraj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 quwa co to za debile, to wygląda jak by oni specjalnie się zderzali, i jeszcze ten dźwięk to jest podkładany ciągle jakby ten sam, lol3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Wypadki jak wypadki.... ale te drogi :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 W naszych mediach jest wiele antyrosyjskiej propagandy, która przycichła po katastrofie w Smoleńsku, ale znowu powraca. Nie podano na przestrzeni jakiego czasu wykonano zdjęcia na filmie. Miasta wyglądają mi na te największe - Moskwę i St. Petersburg. W Rosji wielu kierowców ma zwyczaj, żeby pokazać - że mój 10-letni jeep/audi/bmw/mercedes ściągnięty z zachodu jest najszybszy, więc olewam przepisy. Pojemności silników oczywiście 3.0 i więcej, bo paliwo po 24 ruble (1 rubel = ok. 10 gr). Moja internetowa przyjaciółka z północnej Rosji straciła w ten sposób psa - kierowca przejechał go na przejściu dla pieszych (pies był na smyczy) i uciekł. Z przypadkiem "embrionalnego czerwonego" spotykam się często w Polsce. Stałem sobie przed światłami - zielone, miałem ruszyć, a tu mi coś przejechało przed nosem ok. 70 km/h. Gdybym ruszył, zostałaby ze mnie mielonka. Jedyny sposób, który zastosowano na Zachodzie - 10-krotny wzrost mandatów - ja to popieram. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi