qurim Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) No Diesle niby mułowate są, ale to pozory. "Śwagier" ma Golfa III 1.7 Diesel z turbinką. Też myślałem że muł jest... Teraz boję się wsiadać do tej fury. Obsrany po samą szyję jestem jak z nim jadę. Bo z natury boję się jazdy samochodem, a z nim to w ogóle jest masakra. Jest policjantem więc ma nie byle jaki styl jazdy i umiejętności, jak się spieszy to..się spieszy. Już wolę być pasażerem u kogoś na moto i schodzić na kolano, albo i na rzęsy nawet, niż tak samochodem zasuwać. :icon_evil: Panicznie boję się jazdy mochodami. :banghead: Edytowane 30 Lipca 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Szczerze to jako pasażer nigdy nie schodziłem z nikim "na rzęsę", ani nawet na kolano, to może być całkiem ciekawe uczucie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Gurim nie ma golfa 17,może być 19 tdi a to już całkiem dobrze lata. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-akcesoria Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 http://otomoto.pl/volkswagen-golf-1-6-t-di...-C13991091.html 1.7 nie, ale 1.6 tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Jak to qrva nie ma 1.7? :eek: Alle jaja.....tak się znam na sprzęcie AGD czyli m.in.samochodach, nawet pojemności nie potrafię zapamiętać... :banghead: Być może to jest ten 1.9TDi, dowiem się przy okazji. bynajmniej ostro idzie ten wózek, a turbinkę ma na pewno. To wiem bo lubię słuchać jej dźwięku. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A jechał ktos Peugeotem 205 1,9 GTI wesja S16??? Diesel, ale biała linie z szosy zawija na koło:] produkowane seryjnie ale ciezko je znalezc:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 My tu o motocyklach a qurim nawija o dresowozie a kolega granat mówi o dieslu i pokazuje link do samochodu ktory ze wspomnianym wspólny ma tylko wygląd i to też nie całkiem. Dodatkowo jest w benzynie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Budowa trajki tdi rozpoczeta na zamowienie kobiety Dawca kupiony Passat tdi 110 KM podkrece go do 150KM Tu kilka juz przygotowanych czesci http://customparts.pl/g/trike-ii w ciagu 2 miesiecy bedzie na kolach Tylne koła 19cali 13cali szerokosci gumy 295 tarcze hamulcowe 360mm zaciski szesciotłoczkowe są przod od starego gsxr1100 polki ciete z aluminium grubosci 80 mm z niezłym azurkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nem tudom Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Cześć.Odgrzewam starego kotleta, bo temat pokrewny i nie ma sensu zakładać nowego.Oprócz silników gwiazdowych montowanych obecnie w poprzek ramy (i grillujących nogi kierowcy na chrupko), w latach dwudziestych ktoś pokusił się o zamontowanie małej gwiazdy przy piaście przedniego koła. Nie miało toto skrzyni biegów, tylko proste sprzęgło między silnikiem, a resztą piasty. Ponieważ wszystkie atrybuty motocykla mieściły się w tym wynalazku na przednim widelcu, reszta wyglądała jak taki masywniejszy rower (zresztą w tych czasach to i Harleye były takie mocno anorektyczne). Chyba nawet pedały i normalny rowerowy napęd na tył to coś miało.Kojarzy mi się, że opis tego cuda był strasznie dawno w jakimś "Młodym Techniku", ale archiwum "MT" jest niekompletne, a Google udają, że nic o tym nie wiedzą.Czy ma ktoś jakąś informację, kto był producentem tudzież posiada opis tej konstrukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Był taki niemiecki sprzęt marki Megola. Wersje były turystyczne i sportowe.Tu jest trochę opisu:http://en.wikipedia.org/wiki/MegolaNapęd pozbawiony był sprzęgła, przekładni itp. zupełnie niepotrzebnych gadżetów. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nem tudom Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Był taki niemiecki sprzęt marki Megola. Wersje były turystyczne i sportowe.Tu jest trochę opisu:http://en.wikipedia.org/wiki/MegolaNapęd pozbawiony był sprzęgła, przekładni itp. zupełnie niepotrzebnych gadżetów. ;)Napisali na ścigaczu:http://www.scigacz.pl/Megola,Touring,najdziwniejszy,motocykl,swiata,19037.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi