przemo46 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Chciałem dzisiaj zobaczyć jak to faktycznie wygląda, to moje "składanie" Niestety dość dużo aut, wcześniejsza ulewa i późna pora to jak dla mnie bardzo hamujące czynniki i wyszło jak wyszło, a wyszło tak: http://www.youtube.com/watch?v=a1UKikWLOE0 Następny filmik jak uda mi się w dzień ogarnąć, to wtedy może ktoś mi trochę podpowie co robię źle Właśnie wróciłem z kumplem też śmigaliśmy w tych rejonach, efekt: tył zamknięty,przód z milimetr został . Kilka razy Pirelli Diablo subtelnie dało znać,że starczy. Techniacz jutro nie powinno być tam ruchu,chcesz napisz na pw ustawimy się (w końcu stacjonujemy na tym samym parkingu:]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 (edytowane) Kurna, ja tak czytam ten temat i znow sie nakrecam i pozniej klade sie coraz nizej na moto. Jeszcze z 1 cm zostal, bo dopiero zaczalem, ale jutro jak pogoda dopisze to mamy leciec w gorki na winkle, wiec moze cos sie poprawi. Nie chce go ciagnac w dol za moco, zeby sie nie skonczc tak jak pociagnalem go w gore, dlatego musze pomalutku sie przelamywac i wreszcie samo wyjedzie w praniu :) Pzdr Edytowane 12 Czerwca 2010 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Dzisiaj w prawdzie cel jeszcze nie osiągnięty, ale z prawej strony podnóżek przytarty o asfalt ze 2 razy ;p Rondo minimalnie może lepiej: http://www.youtube.com/watch?v=cnUWxquRy14 Jednak długie łuki są łatwiejsze :D Przemo - dzięki za wskazanie miejscówki z winklami ;p Pzdr :flesje: Edytowane 13 Czerwca 2010 przez Techniacz Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo46 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) Fajnie się śmigało, jeżdżąc za Tobą naprawde dobrze to wyglądało,fakt dłuższe łuki łatwiejsze ;] Edytowane 14 Czerwca 2010 przez przemo46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 dzięki za wskazanie miejscówki z winklami ;p Dobra miejscówka z winklami to jest tu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Dawno tu nie byłem ale miło poczytać Yubego i popatrzeć jak lata, aż zrobiło mi się mokro :D Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wyszedłem sobie dziś pojeździć, Ładny zakręt :) Gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ładny zakręt :) Gdzie to? No weź nie żartuj tak :icon_mrgreen: Cargo. Czyli Poleczki/Wirażowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wyszedłem sobie dziś pojeździć, jednak to nie był mój dzień, mam zdecydowanie za krótką dwójkę i za mało mocy. http://p1.bikepics.com/pics/2010%5C06%5C15...998702-full.jpg konkretnie, aż mi dupsko ścisnęło :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 bez kitu wychuj :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wyszedłem sobie dziś pojeździć, jednak to nie był mój dzień, mam zdecydowanie za krótką dwójkę i za mało mocy. To chyba czas zmienic sprzeta :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 mam zdecydowanie za krótką dwójkę i za mało mocy. pisalem sprzedaj to wpizdu to mi niewierzyles :icon_razz: http://forums.13x.com/showthread.php?t=228088 lampe z endurance sie wsadzi byle kierunki, lusterka i jazda! :icon_twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z750.addicted Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 A ja takie pytanie mam, pewnie głupie bo nikt o to nie pytał... Ale czy Wy przy tym szurowaniu kolanem i blablabla po miejskich/górskich drogach nie boicie sie przypadkiem o piach w zakrecie? Przecież to jest murowany szlif. Akurat latam praktycznie tylko Karpacz/Szklarska i pobliskie rejony wiec tutaj zakręt na zakręcie ale w 70% z nich zawsze jest jakiś piach mimo że asfalt równy jak patelnia i twardy niczym niemieckie dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 no risk - no fun Szramer dobrze gada. Miałem parcie żeby kupić torówkę i dokoptować do niej niezbędne na drodze graty. Stosunkowo tanio by to nawet wyszło. Stwierdziłem jednak, że kupię uliczny i będę pomalutku sobie go dłubał pod tor (w zależności od wzrostu skilla), tylko to będzie jednak opcja droższa - ale IMO frajda większa, że samemu się miało wpływ na modyfikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja robilem w obydwie strony i jednak torowke na ulice latwiej przywrocic ( ile niebyla wypiaskowana na poboczu zabardzo)niz z seria sie pie**olic i topic milony na tor.... :icon_rolleyes: predzej czy puzniej zawieszenie niedaje rady i mocy na prostej zaczyna brakowac a to juz takie tanie nie jest jak dobre klocki czy stalowy oplot :icon_razz: czasem lepiej kupic torowke z zajebanym silnikiem ss czy sbk i wsadzic serie swieza z rozbitka i cieszyc sie dlugo takim szpejem :lalag: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi