harbuz Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nic nie biorę mam się nawet bardzo dobrze. U mnie pogoda dopisała. Dzisiaj miałem polatać, ale jakoś odpuściłem. Nie przeszkadza mi zimno. :biggrin:Teraz z innej beczki. Na onecie napisali, że jakaś puszka wyjechała gościowi z cpn-u i po chłopie :sad: . Przykre rozpoczęcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek12345 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 harbuz gratulacje wycieczki :) .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUMANOID Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Wiatam, Panowie mam problem z uzyskaniem dzwięku z klaksonu bocznego? z prawej strony.Niby wszystko ok.a nie ,,wyje,,Mieliście taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toyo40 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Podepnij klakson na krótko pod akumulator, jak wyje to poszukaj problemu w przewodach.Może na złączkach jest śniedź?Jeśli będzie cicho, znaczy klakson do d..y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawtom Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Podepnij klakson na krótko pod akumulator, jak wyje to poszukaj problemu w przewodach.Może na złączkach jest śniedź?Jeśli będzie cicho, znaczy klakson do d..y. Miałem kiedyś podobny problem, pomogło wyregulowanie elektromagnesu za pomocą śrubki znajdującej się wewnątrz klaksonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUMANOID Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ok.sprawdzęPanowie i dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Wiatam, Panowie mam problem z uzyskaniem dzwięku z klaksonu bocznego? z prawej strony.Niby wszystko ok.a nie ,,wyje,,Mieliście taki problem? Ja miałem ten sam problem, pomogła regulacja tą śrubką, ale na krótko, po jakimś czasie problem powracał. Odnośnie poszukiwań instrukcji i serwisówki. Na stronie 9 tego tematu wrzuciłem linki do trzech plików, ale kto by się cofał w tak zamierzchłe czasy :-D Instrukcja obsługi Yamaha Royal Star Venture (10MB)Instrukcja serwisowa Yamaha Royal Star Venture (54MB)Katalog części Yamaha Royal Star Venture (2,7MB) Albo zamontuj coś takiego: Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrej.p Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) panowie- faktem jest ze instrukcja krazy dzieki Arturowi - chodzacej encyklopedi. ale mam pytanie odnosnie opon dunlop do ventury, wszedzie sa ale rocznik 2011. chcialbym zalozyc rok prod 2012. czy moze ktos ma namiary na take opony ?. bo skoro mam zmieniac to kierowac sie rokim produkcji czy zalozyc z roku 2011. a moze metsaler ME880 -bo te sa z rocznika 2012r - co mi radzicie .? Edytowane 5 Lutego 2013 przez andrej.p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Ja jeździłem na ME 880 i byłem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marsinus Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 ME880 i będziesz Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Według producentów opon, te zachowują swoje właściwości jeżeli nie są starsze niż 10 lat. Opona z roku 2011 to jak nówka, bez żadnego problemu bym takie kupił pod warunkiem żeu profesjonalnego sprzedawcy mając nadzieję że tacy sprzedawcy prawidłowo je przechowywalibo to jest bardzo ważna rzecz. I powiem jeszcze że Ventka na białych laczkach wygląda zajebiście :-) Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi71 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 ... I powiem jeszcze że Ventka na białych laczkach wygląda zajebiście :-) no niestety, ja mam jeszcze w dobrym stanie oponki czarne, ale zgadzam się z Tobą w pełni. BTWdzieki Artur za odświeżenie linków do instrukcji. Ja u siebie miałem nieco nowsze wersje. Zebrałem je razem i udostępniam na chomiku dla wszystkich. W folderze są po 2 pliki Manuala, Service Manuala i Parts Catalogue - starsze są Artura a młodsze moje. Nie ma wielkich różnic ale jednak są. W niektórych przypadkach może być coś jaśniej opisane. http://chomikuj.pl/bobi112/Yamaha+Royal+Star+Venture Cytuj to co najlepsze w motoryzacji to motocykle, samochody i ich części :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Właśnie czekam na dostawe takich oponek jak Artur zapodał na zdjęciu :biggrin:Artur masz moze zdjęcie całego motocykla na tych oponach? Jak tak to wrzuc fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
II Artur II Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Proszę :-) Cytuj --pozdrawiamArtur Wojtkowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariow Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 No i pięknie dzięki Artur :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi