Pipcyk Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Z resztą w Rybniku zrobimy naradę szefów południa , szarych eminencji i grupy trzymającej władze i wszystko ustalimy :lol:aleśmy poustalali wszyscy wszystko wiedzą :mrgreen: :) :arrow: :) Taaa, ale będzie szansa w Bieszczadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 heil! Jezeli czerwiec to sie pisze :) ,jezeli lipiec to niestety nie bedzie mnie w kraju do wrzesnia :cry: :ehz:musze zarobic na byt :? a po bieszczadach tak na poczatku czerwca tez mozna by cos wymyslec(co nie PGR? :) ),ilze to ludizska mozna sie uczyc...ja tez studiuje i nie ma tego wiele :) pozdarwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Słuchajcie zjeby :D i inne poczwary :D musimy w koncu termin imprezy w Rzykach ustalic.Miejsc wolnych moze nie byc, bo wakacje wtedy sie zaczynaja.Dwa terminy: 26-27 czerwiec albo 3-4 lipiec.Chce w maju zarezerwować chatki, zeby nie było potem problemów. PS Pipcyk znowu dostał kartke od pani barmanki z zyczeniami swiatecznymi :) Chyba nas polubili i wyraznie czekaja na nasze przybycie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Gdzie sa wogole te Rzyki ?Ile chca za domki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Adam jakie to ma znaczenie gdzie są Rzyki i ile za domki?To są rzeczy bez znaczenia :DAha, mam zamiar alcomat kupić chce się ktoś dorzucić? :) :D :DPipcyk oczywiście już mnie wpisałeś na listę mam nadzieję? Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ja sie pisze, obojetnie kiedy by nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Tez bym się chciał wybrac jednak to dopiero by było za 2 miesiące. Dlatego nie jestem w stanie w 100% się potwierdzić, przynajmniej na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No ja będę :) na 99% :D Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 A więc ustalamy termin ostatni weekend czerwca.Domki już znacie. Podobno poddali je remontowi i mają wyższy standard.Na wstępie wynajmę 3 domki, jak by co to zarezerwuje się jeszcze jeden.Koszt około 18-20 Pln od osoby.W planie mam różne atrakcje. Miedzy innymi będzie strzelanie do celu z Patao Gun’a , może jakis mały koncercik w temacie rock & blues. Oczywiście palenie kiełbasy i może gar grochówy albo bigosu będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czolem! I nie moze sie obyc bez rajdu po gorach :D.Juz ide zaraz szykowac WSK - rok temu nie bylo mozliwosci, teraz sa niewiele wieksze, ale drugiej szansy nie chce zmarnowac :).Tez nie wiem jak mi sie studia poukladaja, ale tez sie na to pisze. W chwili obecnej na 80%. A kto w Rzykach nie byl - tutaj ma przedsmaczek :D.http://republika.pl/zbyhu1/wsk/rzyki.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Gdzie sa wogole te Rzyki ?Ile chca za domki ? Pipcyk wszystko juz napisał powyzej. Adam zapraszamy. Okolica piekna i dziewicza :D Ludzie przyjaznie nastawieni i co najwazniejsze, KOCHAJA nas :mrgreen: No i Pani Barmanka, ktora cala noc zarwala, zeby piwo lac chłopakom. Krzyz walecznych jej za to! :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Gdzie sa wogole te Rzyki ?Ile chca za domki ? Rzyki sa koło Andrychowa. Województwo małopolskie.Andrychów położony jest pomiędzy Krakowem a Bielskiem.Od Krakowa 70 kilometrów, od bielska 30 kilometrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 No qrwa obie rece nogi i odbyt na liscie obecnych składam :mrgreen: I jak wiadomo już będzie to jak pisała Goffa 3-dniówka bp zaraz po Rzykach wybieramy sie na PGR Treffen 2004 Summer Edition. Łączymy zloty żeby dłużej pobalowac poza tym niektórym nie kali się jechać na jeden dzień przez cały kraj... I szykujcie sie bo zalatwiam zwiedzanie browaru w Żywcu :) oczywiscie z degustacją :mrgreen: :D 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtg Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Też się piszę. Może uda mi się zaliczyć pierwszą imprezę w całości bo dzieci są od 26 czerwca nad morzem . HUUURA !! :D. Kiedy , komu i gdzie płacić kasę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Najpierw domki zarezerwuje, później kasa, z reszta w tamtym roku zbierałem na miejscu. A kto powie że będzie a nie przyjedzie i kase przez to stracę to sie ekipą wybierzemy i co nam obca przemoc wzięła szablą odbierzemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi