Matek Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Witam,wczoraj kupiłem muj wymarzony motorek Kawasaki ER-5 z 1999r. :) :D Co ciekawe to jechałem aż 320kmw jedną strone,ale wartało.Pierwszy raz prowadziłem taki jednoślad-udało :clap: się szczęsliwie dojechać do domciu(z czego 3godziny to w nocy)Mam małe pytanko gdzie w Krakowie mogę zrobic serwis i ile by mnie to kosztowało?(filtry,oleje,płyny,świece,klocki,regulacje i czyszczenie po przebiegu 24000tyś)Jeżeli ktoś posiada książkę do ER5-naprawy,regulacje-prosze o kontakt. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 To gratuluje, ale jeszcze może zdradź za ile i z jakim przebiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Jasne,przebieg 24000km(podobno ałtentyczyn)przynajmniej tak właściciel mówił.Mam książkę serwisową to by się wszystko zgadzało.Był kupiony w polsce.Dałem 10,5tyś.Myśle że wart tych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Za taką kasę ten rocznik to było warto.Gratulacje. Moto fajne z porządnym i sprawdzonym silnikiem. Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Gratuluje, super moto i taki rocznik za taka kase...naprawde super, jak bys mial jakies fotki to chetnie bym go obejrzal :-) Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Cieszę sięrazem z Tobą :clap: Nie ma to jak własne kółka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 poszukuję tez ER-5 za rozsądną cenę. zazdroszczę Ci chłopaq:) oby Ci się dobrze sprawowała!!:) :clap: :D pozdrawiam:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 gratuluje...ER5 to jeden z moich kolejnych typow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 gratuluje...ER-5 fajny sprzeciorek!pozdrawiam i zycze fajnej JAZDY tylko bezpiecznej :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Gratuluję. ER5 bardzo zacny motocykl. Mój znajomy ma i sobie chwali. Nie ma to jak mieć w końcu własny motocykl, no nie . Masz racje co własne to własne :) .Pozdrowienia - :clap: do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jak chcesz to Ci prześlę podstawowe dane. POzdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Jak chcesz to Ci prześlę podstawowe dane. Paweł jak bys mógł to byłbym wdzięczny.Mój e-mail to [email protected] pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Gratuluje! :D Ja sie tak wlasnie zastanawiam na ER-5... ale jakos nigdzie nie moge znalezc takiego co bym nie musial kredytow na 30 lat zaciagac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Gratulacje!!! to świetny motocykl. Sam Erką przez 3 sezony zrobiłem około 40k km i nigdy nie nawaliła. Oby twoja służyła Ci tak samo :D .Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi