oscar Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Hej, W związku z tym, że będę się zajmował dystrybucją na Warszawę, a już zaczynają napływać PW - zakładam wątek. Z góry mówię, że fizycznie naklejki dotrą do mnie po weekendzie i wtedy też rozpocznie się dystrybucja. Dam znać w tym wątku jak tylko będę już je miał. Wtedy też dam info gdzie i kiedy możnaby je odebrać. Jeśli chodzi o logistykę, to nie mam pojęcia ile naklejek trafi do nas do dystrybucji, ale widać już ze zapotrzebowanie jest większe niż ilość jaką dysponujemy. Dlatego też prosiłbym o rozsądne prośby - chcemy dotrzeć do jak najszerszego grona odbiorców, ale chcemy też żeby każdy forumowicz mógł choćby jedną naklejkę mieć (zwłaszcza Ci którzy się zrzucali na nie). Proszę o wpisywanie zapotrzebowania (rozsądnego) w tym wątku (PW się zbyt szybko zapcha). W kwestii zbiórki - trwa ona nadal, więc tych którzy nie zdążyli się dorzucić zachęcam: Informacje o zbiórce - >> TUTAJ << Regulamin akcji "Spójrz w lusterko dwa razy. Motocykliści są wszędzie." 1. Naklejki są darmowe. 2. Są wydrukowane dzięki ofiarności osób indywidualnych oraz firm. 3. Wszelkie ofiary i datki na dofinansowanie akcji są dobrowolne. 4. Jakiekolwiek pobieranie korzyści majątkowych w zamian za udostępnianie naklejek jest przestępstwem 5. Zabronione jest obklejanie naklejkami obiektów użyteczności publicznej ( znaki, przystanki itd) oraz przedmiotów mienia prywatnego bez zgody jego właściciela 6. Autorzy akcji nie ponoszą odpowiedzialności za bezmyślne obklejanie obiektów, przedmiotów przez osoby nieodpowiedzialne i niezwiązane z akcją. 7. Wszelkie próby handlu naklejkami powinny być niezwłocznie zgłoszone administracji wyżej wymienionego forum. Za ważny uważam punkt nr 1. Chodzi mi o to jakby komuś przyszła do głowy np próba zarobienia na tychże naklejkach. Absolutnie nie oskarżam nikogo ale pisze prewencyjnie. Punkt 5 jest też ważny. Nie obklejamy nikomu nic na siłę, nie obklejamy znaków, przystanków itd. BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oskar, wiesz, gdzie mnie szukać ;) - przytulę 200 sztuk. 24 kwietnia, w ramach alternatywy dla rozpoczęcia sezonu, jest wizyta w DD w Konstancinie, potem koncert w klubie CRANK. Rozdam naklejki wśród uczestników tej wizyty, wśród znajomych z innego forum, reszta będzie "wyłożona" do rozprowadzenia w klubie ;) NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksawery Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witam, moge zajac sie dystrybucja naklejek w prawobrzeżnej Warszawie. oraz moge na forum Suzuki GS 500 rozdysponować. myśle ze kazda ilosc jaka wydzielisz rozdam:) w razie czego moje gg 1011079 pozdro i czekam na info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Oficjalnie mam obsłużyć teren północy lubelskiego, ale żeby uniknąć kosztów przesyłki, mogę odebrać naklejki w Warszawie. Jakieś 300-350 sztuk byłoby jak znalazł, wtedy zdjąłbym kolejną konieczność wysyłki z aftysa. Można prosić? ;) Mój nr gg: 2840781 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Mogę wspomóc rozpowszechniania naklejek w południowej części Warszawy, na wszelakich akcjach DD oraz na Forum GS500 (Zlot) i częściowo na motodriver.eu, wśród Gronowiczów. Myślę że koło 100-200 sztuk. oraz moge na forum Suzuki GS 500 rozdysponować.Znamy się? Nie kojarzę Cię w ogóle... Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Irys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ja bym poprosił 30 Wiem że nie wiele ale więcej samochodów nie mam w garażu :biggrin: A tak serio Rozdam je sąsiadom, bo już z 200 razy by mnie rozjechali na mojej wąskiej ulicy, no i oczywiście na forum wawamotosquad.com Odebrać mogę wszędzie - pracuje na woli mieszkam na pradze południe. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamusial Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ja jak wyżej- 30-50 sztuk wystarczy. Rozprowadzę wśród znajomych puszkarzy, w firmie i kilku znajomym motocyklistom przekażę. Powiedz gdzie i kiedy, tam się zjawię (najchętniej centrum, włochy). P.S. mieliśmy chyba okazję kilka razy grać w piłkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarxxl Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Witajcie, Ja poproszę jeśli można ok. 20 sztuk. Rozdam wśród znajomych motocyklistów. Pracuje na Woli a mieszkam na Białołęce (pod Jabłonną). Dzięki i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funky Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 hej, ja mogę przytulić jakieś 80-100 naklejek - u mnie na uczelni jest wielu motocyklistów i do tego wielu puszkarzy zajaranych motocyklami :) oprócz tego podskoczyłbym do salonu Suzuki i Hondy, mogę też zajechać np. do InterMotors na Waryńskiego, zresztą - gdzie powiesz, tam zajadę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbogucki Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Hej, Jeśli można to przygarnąłbym jakieś 20 sztuk do rozdania znajomym motocyklistom i sąsiadom. Odebrać mogę wszędzie choć najchętniej gdzieś w centrum, wawrze, bądź na pradze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niwy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Także mogę rozdać wśród znajomych. Jeżeli to będzie problem to chociaż żebym załapał się na jedną dla mnie. Termin i miejsce odbioru, bez znaczenia. Oby Warszawa. Pzdr Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez niwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eftrzy Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja też chętnie wezmę 10 - gwarantuje że każda zostanie nalepiona. Termin i miejsce odbioru bez znaczenia - stawię się :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja tez bym wziął ze 20 szt. Będę odbierał po weekendzie rękawice z reklamacji w salonie Hondy, wiec chłopakom też pare sztuk mogę zostawić. Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez krzywer Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksawery Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Mogę wspomóc rozpowszechniania naklejek w południowej części Warszawy, na wszelakich akcjach DD oraz na Forum GS500 (Zlot) i częściowo na motodriver.eu, wśród Gronowiczów. Myślę że koło 100-200 sztuk. Znamy się? Nie kojarzę Cię w ogóle... byc moze i sie nie znamy na forum gs 500 widnieje jako kurczak:) zawsze poznac sie mozemy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppamula Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Ponawiam zgłoszenie. VFR Owners Club Poland http://www.vfr-oc.pl i Stowarzyszenie Motocyklistów VFR PL http://www.vfr.com.pl Mogę przyjechac w każdej chwili lub wskazana przez e mnie osoba z Ownersów Proszę tylko o sygnał. Piotr Pamuła 605 754547 ppamula'at'vfr.com.pl Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez ppamula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi