PGR Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Maniuś śledzi dokładnie nasze forumowe dziewczynki.. :twisted: :arrow: 8) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Przepraszam, że poruszyłem wątek, ale tak jakoś mnie "moralny rdzeń forum" rozbawił... ;)Moralny, czy też nie, to nie ma znaczenia :mrgreen: . Zwyczajnie, nie życzę sobie, żeby ktokolwiek wyzywał mie od donosicieli. Za coś takiego to......... + :twisted: . Cała reszta jego tekstów g**no mnie obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 oo boze powiedzialem ze napewno by ktos zadzwonil - i ty to tak bierzesz do siebie i przerzywasz jak mrowka okres.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Vlaad daj spokoj ... nie znizaj sie do czyjegos poziomu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 "Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi powiedzieć pierwszy." ...jest też tak, że w pewnym momencie trzeba zacząć kończyć. Proponuję już zmierzać ku końcowej refleksji, bo wszyscy mają takie samo zdanie jak na początku dyskusji i raczej tak już zostanie. Może jeszcze kilka zarzutów z obydwu stron i finito ;) Poza tym dobrze wreszcie położyć się spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr00bY Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ...przerzywasz jak mrowka okres.... Dobre :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C@nniB@LL Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 dobre, ale stare....lepsze jest to ( tez stare) : cieszysz sie jak koza w skarpetkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr00bY Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Chodziło mi też o "ort". Przerzywasz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 dobre' date=' ale stare....lepsze jest to ( tez stare) : cieszysz sie jak koza w skarpetkach....[/quote'] Denne jak ty... pff ladna mi wiadomosc wyslales na priva przyjedz do mnie ciekawe czy taki cwaniak tez bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therm Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Uhahah, nie wiem dlaczego zajrzalem do tego topicu, chyba z nudow. No i jak zawsze, padlem ze smiechu na widok Twojego herubinskiego avatara Artur :D Jakos to opanowalem ale czytam "przyjedz do mnie ciekawe czy taki cwaniak tez bedziesz" i znowu spadlem z fotela. Rozbrajasz mnie i chyba nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 moze wyslemy ten temacik do "smiechu warte"??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mowie Wam:wygramy wyjazd do meksyku,Toyotke Corollke,piłe spalinowa firmy Stihl,1000 kilo bombonierek i budyniów,zegareczki (jakies z Tajwanu)bedzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 hmm.. przeczytalem (prawie) wszystko w tym temacie, kompletnie mnie rozbroil.. o Artku i innych takich to nie mowie juz bo wszyscy juz rowno ich objechali i ja jestem tego samego zdania co "Ci z mozgiem namiejscu" Troszke sie tylko zdziwilem ze osoby starsze majace juz doswiadczenie i wiek oscylujacy od 20 kilku do 40 lat dali sie wciagnac w takie gadki i malo tego dali sie tak poniesc emocjom (bo pozartowac z ludzi piszacych takie tematy i posty zawsze mozna :lol: ale zeby sie tak denerwowac, tak wybuchac jak niektorzy to heh - dajcie spokoj..). ktos dobrze napisal OLAĆ GO ale nie poskutkowalo. Nerwy potracili 4umowicze ktorzy wydawali mi sie naprawde opanowani, umiejacy dyskutowac...z tego co czytalem to tylko Dominik zachowal stoicki spokoj :D :D - i o to chodzi w takich "dyskusjach"! po za tym Sarenka napsiala ogolnie o ludziach 16 letnich - SZCZYLE, wiem ze to bylo w nerwach pisane i w kontekscie Artura ale nie sprowadzaj wszystkich do ogolu - prosze... nie kazdy 16 latek siada na SRADa i wio :lol: :lol: :lol: p.s. a do egzaminu podejsc moze - na A1 : > pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 po za tym Sarenka napsiala ogolnie o ludziach 16 letnich - SZCZYLE, wiem ze to bylo w nerwach pisane i w kontekscie Artura ale nie sprowadzaj wszystkich do ogolu - prosze... nie kazdy 16 latek siada na SRADa i wio p.s. a do egzaminu podejsc moze - na A1 : > napisałam tylko do Artura...nie chodziło mi o innych 16-sto letnich ludzi, bo zauważyłam, że na forum są inni młodzi ludzie, którzy są bardzo rozsądni. To fakt, że się uniosłam ale dyskusja sięnęła zenitu chamstwa w momencie gdy padły oszczerstwa pod moim adresem, więc myślę, że miałam morlane prawo bronić się... ale po czasie olałam sprawę, bo w życiu są dużo lepsze rzeczy do roboty niż bezsensowna wymiana nic nie wnoszących do tematu zdań. Temat generalnie dotyczył tego czy 750-tka nadaje sie na pierwsze moto, a wyszła z tego sieczka i wielka kupa a nie temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Nerwy potracili 4umowicze ktorzy wydawali mi sie naprawde opanowani' date=' umiejacy dyskutowac...z tego co czytalem to tylko Dominik zachowal stoicki spokoj :D :D - i o to chodzi w takich "dyskusjach"![/quote']Niestety przyznaję ci rację, że poniosły mnie nerwy :oops: . Za radą PGR-a i innych dodałem gościa do "Ignoruj" i nie będę wdawał się w dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 2 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2004 Nerwy potracili 4umowicze ktorzy wydawali mi sie naprawde opanowani' date=' umiejacy dyskutowac...z tego co czytalem to tylko Dominik zachowal stoicki spokoj :D :D - i o to chodzi w takich "dyskusjach"![/quote']Niestety przyznaję ci rację, że poniosły mnie nerwy :oops: . Za radą PGR-a i innych dodałem gościa do "Ignoruj" i nie będę wdawał się w dyskusje. jak dodales mnie do ignora to czemu napisales list w mojim poscie o hobby poza motocyklem - siwy mam gdzies co powiesz i nie pisz juz tu wiecej - a do tego goscia Therm - ten tekst napisalem do mojego rowiesnika ktory obraza mnie i przy okazji kazdego kto ma dlugie wlosy - pisze mi wiadomosci prywatne z obelgami i z nim akurat bym sie chcial spotkac z ciekawosci czy bedzie taki madry na zywo. A pozatym koniec tematu - jakis palant go zalozyl nie wiadomo po co bo i tak naprawde nie myslal o tym co pisze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi