Nitomen Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 taaa pompa smarowana paliwem, przeczyszcza portfel o ok 1000 zl Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 taaa pompa smarowana paliwem, przeczyszcza portfel o ok 1000 zl :icon_twisted: :) heh wiecej znaczy od chlorowych wybielaczy wyczyści wszystko prócz kieszeni . haha :) dobre :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) ok Sucham tylko 30% ? to o 30% za dużo . i dobrze 1l starczy wtedy by bylo mniej zanieczyszczeń i może mniej kretów rozbijających sie pordzewiałymi ściągnietymi z niemiec 6litrowymi Beemkami z 82r (6l 70km :crossy: )nie lepiej chronic to nasze srodowisko ? ciebie to moze nie bedzie dotyczylo ale twoje dzieci wnuki >> tak . a na przyszłość radze uważać co lejecie do baku :icon_mrgreen: pzdr :evil:racja kup matiza 0,8L ;) a co do BMW miałe okazje jexdzic starymi BMW i uwierz mi ze nowe auta nawet im do pięt nie dorastają. moje dzieci wnuki ???? co mnie to obchodzi jak ja nie bede zył???? taaa pompa smarowana paliwem, przeczyszcza portfel o ok 1000 zlwidac jeszcze mało wiesz na czy moze jeździc golf 1,9 nie mowiac juz o silnikach z sekcyjna pompa(jesli wiesz jak taka wygląda) która jest smarowana osobnym olejem nie ma co wypisywać bzdur bo nie o tym tematCi co chcą chronic srodowisko dolina rozpudy czeka dołaczcie do tych kretynów co tam koczująpozdr Edytowane 30 Lipca 2007 przez V12 Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ci co chcą chronic srodowisko dolina rozpudy czeka dołaczcie do tych kretynów co tam koczują za to byś miał u mnie w ryj , niewiele zostało miejsc nie ogarniętych cywilizacją i lepiej nie dopuścić aby zniknęły bo faktycznie będzie tak jak na filmach fantasy gdzie ludzie żyją "pod kloszem" bo nie ma czym oddychać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paczakuti Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja pierdziele, wadzicie sie o jeden bak wylany do rowu, ze to wielkie zanieczyszczenie srodowiska, fakt srodowisko trzeba chronic zgodze sie z tym, ale jak jestescie takimi wielkimi ekologami to pamietajcie, ze jak wjedziecie krosami do lasu to wam napierdo.e to jest przeciez zanieczyszczanie srodowiska, naruszacie spokojny tryb zycia zwierzat, pamietajcie o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Ochłońcie trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florekd80 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam. Przez pomyłkę zalałem do Yamahy Bulldog 1100 około litry ropy, bak już odkręciłem i wszystko wylałem jest już pusty. Co więcej trzeba zrobić?? Mam już normalne paliwo czy trzeba opłukiwać bak?? Prosze o pomoc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe_wee Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Nic się nie powinno stać jak nalejesz zupy ale jak chcesz to dla świętego spokoju możesz nalać wachy jak masz zdjęty zbiornik, potrząsnąć nim kilka razy żeby wypłukać i wylej. Nie panikuj, tragedii nie majak go nie odpaliłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florekd80 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Przez jakiś czas próbowałem go odpalać chwilę chodził ale nie dłużej niż 5 min, bo dopiero później skumałem, że to ropa.... bak opłukam jeszcze. Ale co dalej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 (edytowane) ...Przez pomyłkę zalałem do Yamahy Bulldog 1100 około litry ropy... około litra, trzy litry, czy dwadzieścia dwa litry :icon_question: Wystarczyło spuścić z baku do kanistra i z komór gaźników. Po zalaniu baku benzyną będzie jeździł normalnie- nie masz wtrysków, lambdy ani katalizatora. Niewielka ilość ropy rozpuści się w benzynie i po sprawie. A czemu w dziale "Mechanika 2T"? Czy ropa to Mixol? Edytowane 26 Marca 2010 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florekd80 Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 a jak spuścić paliwo z komór w bulldogu???? ktoś wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 a jak spuścić paliwo z komór w bulldogu???? ktoś wie??? Poszukaj w necie manuala, na forum też kilku gości ogłaszało się z różnymi serwisówkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 jakbym miał litr ropy to bym dolał wachy do pełna i miał to w dupie :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 (edytowane) tez bym dolal wachy tym bardziej jak zbiornik sporawy albo co sie da odciagna strzykawka Edytowane 29 Marca 2010 przez Dr.Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Poszukaj w necie manuala, na forum też kilku gości ogłaszało się z różnymi serwisówkami. Jak już się tak czepiasz, to naucz się, że ropa jest pod piachem w Arabii. Z dystrybutora tankujemy Olej Napędowy. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi