Artur Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 tez ;) sarenka to mnie naucz masz blisko podjedz i mnie naucz :( eheheheh ale idzie z was normalnie jaja robic - ehhehe sie wszyscy oburzyli ze taki mlody na 600cc jezdzi - normalnie wieksze oburzenie niz puszczenie zakonnicą pierszego odcinka Bigbradera. Dobra juz nie piszcie nic - ja nie jezdze na nim bo posluchalem waszych "przyjacielskich" rad i motorek stoji i czeka na mnie w garazu 16 miesiecy az przyjde do niego z papierkiem - Po tych wszystkich jajach pewnie oba watki ten i ten od tego goscia co chce 750 zostaną zamkniete a szkoda szlo jaja se robic i teraz bedzie nudno :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 oo boze debilu co ty gadasz ja sie smialem znakiem tego ze napisalem to dla jaj a ten juz kur*a bedzie pisal swoje moraly - wspolczoc to moge tobie glupoty - jak mial to dal a co mial trzymac kase i wojskowe metody wychowawcze - mam kase ale nie dam mu bo on sie zgorszy to niech nie ma -[glow=red:efd527350d] bo dzieci nie powinny miec bo sa glupie [/glow:efd527350d]- moze ty byles debilem w wieku 16 lat - widac bo ci to chyba zostalo :( Jak ja lubie takie szczeniackie odpowiedzi.Kto mnie zna,to wie,jak daleko mi do moralizowania.Wiesz,chłopcze,co to prowokacja?????Własnie dałes przykład,jakim rozumnym i szarmancki młodym człowiekiem jesteś i . ;) :( A do inwektyw sie nie będę zniżał-mam nadzieję,że sie kiedyś spotkamy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 oo boze debilu co ty gadasz ja sie smialem znakiem tego ze napisalem to dla jaj a ten juz kur*a bedzie pisal swoje moraly - wspolczoc to moge tobie glupoty - jak mial to dal a co mial trzymac kase i wojskowe metody wychowawcze - mam kase ale nie dam mu bo on sie zgorszy to niech nie ma - bo dzieci nie powinny miec bo sa glupie - moze ty byles debilem w wieku 16 lat - widac bo ci to chyba zostalo Człowieku naucz sie dobrych manier bo to nieładnie wyzywać starszych kolegów i koleżanki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Widze, że nikt nie nauczył dobrych manierno tak,ale ten do kogo skierowane są te pełne agresji słowa też nie krytykuje w dobry sposób ;)Trzeba starać się zrozumieć choć troszkę innych...mi się np (bez wazeliny) podobały jako nieliczne w tym temacie słowa Dominika Szymańskiego...dał chłopakowi do zrozumienia jakie czychają go niebezpieczeństwa tak,zeby chlopak uwazal...a takim ostrym traktowaniem spowodować można tylko to,że autor tego tematu 'na złość' będzie jeździł bez pomyślunku,aby pokazać,ze wcale nie jest syneczkiem bogatego tatki który nic nie umie ,a motocykl to zachcianka....Emocje na bok jak piszecie moi drodzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 sil-widzisz gdziekolwiek słowa krytyki w moim poście???Bo jakos go ze dwa razy przeczytałem i nie zauważyłem.Przez takich ludzi sie g*wno na Forum robi-nie umie trzymac rozmowy na poziomie to zaczyna mięchem rzucać.Przecież tak najprościej.Tyle,że z drugiej strony wiadomo,kto najgłośniej krzyczy. * Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 a tak z innej beczki takie zachowanie jak prezentuje "główny bohater" tego tamatu wręcz zniechęca innych forumowiczów do uczestniczenia w dyskusjach, bo po co mają zawierac głos skoro ktoś mu zajedzie takim tekstem, że nie wie czy jest w przedszkolu czy na poważnym forum... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sil Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 sil-widzisz gdziekolwiek słowa krytyki w moim poście???Bo jakos go ze dwa razy przeczytałem i nie zauważyłem.Przez takich ludzi sie g*wno na Forum robi-nie umie trzymac rozmowy na poziomie to zaczyna mięchem rzucać.Przecież tak najprościej.Tyle,że z drugiej strony wiadomo,kto najgłośniej krzyczy. Bogaty i pewnie wiecznie zapracowany tatus,jako rekompensate spełnia zachcianki synka. Tylko potem potem jest wielki płacz w razie czego. I takie mnie pytanko nachodzi-jestes jedynakiem????ja to przynajmniej odbieram jako krytyke jego rodziców...których jak przypuszczam nie znasz... Ja jednak skończyłbym już tą dyskusje bo prowadzi do nikąd,a jak gdzieś już prowadzi to do kłótni w obozie wspólnoty motocyklowej ;)Autor tematu pewnie teraz żałuje,ze wpisał wiek w profilu ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Nie chce sie tu z nikim klucic ;) (wbrew pozorom) tylko jak ktos obraza mojich rodzicow to mnie to wkurza - nie zaluje ze wpisalem wiek mam tyle lat ile mam - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Qrna,istnieje takie cos,jak czytanie ze zrozumieniem.Słowo sytuacja = przykład,słowa "pewnie" chyba nie musze nikomu tłumacyć-zazwyczaj sie go używa,jak sie czegos dokładnie nie wie.To co napisałem mialo byc przedstawieniem pewnego schematu i dalej nie widze,zebym kogos personalnie obraził.A jesli mowa o obrażaniu kogoś.... :lol: :lol: ,myslę,że blond-młodzieniec musi sie troszeczke savoir-vivru w prowadzeniu konwersacji nauczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 nie uwierze w twoje deklaracje,ze bedziesz jezdzil ostroznie Oj tak. Mam tylko 7,5 konną "pięćdziesiątkę" a mimo to na każdym biegu trzeba się wkręcic na maksymalne obroty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 ... he he he jak dla mnie to cały ten cyrk to jakaś mistyfikacja ze strony Artura... fotki zrobił bryce sąsiada i podaje nam a my że nie możemy organoleptycznie tego stwierdzić łykamy jak młode pelikany :( on ma z tego ucieche po czym wsiada na swoj skuterek i jedzie do kumpli (skuter-tunerów) opowiedzieć im jak to nie zrobił sobie jaj z ludzi na forum.... taki w sumie śmieszny scenariusz ale kto wie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 ... he he he jak dla mnie to cały ten cyrk to jakaś mistyfikacja ze strony Artura... fotki zrobił bryce sąsiada i podaje nam a my że nie możemy organoleptycznie tego stwierdzić łykamy jak młode pelikany :( on ma z tego ucieche po czym wsiada na swoj skuterek i jedzie do kumpli (skuter-tunerów) opowiedzieć im jak to nie zrobił sobie jaj z ludzi na forum.... taki w sumie śmieszny scenariusz ale kto wie... ;)Pewnie masz rację...ale głupio trochę jak ktoś przez takie "strasznie śmieszne żarty" sie denerwuje, bo został w międzyczasie obrażony :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 tak jakze mi glupio wykryliscie mnie oj ale nie fart - nie mam skuterka mam hulajnoge elektryczna a fotki znalazlem w internecie - ale z was spryciarze wam to nic nie umknie ehhehe igla nawet nie pisalbym takiego posta jak ty bo po co - sarenka teraz szuka sprzymierzensow bo lepiej w grupie dogadac komus. Ale mi sie i tak super jezdzi obojetne co byscie mowili Sarenka powiedziala ze ktos zostal obrazony no fakt sarenka ze troche poniosly cie emocje - ale ja ci wybaczam wiem ze moglas mnie lub moją mame obrazic pod wplywem chwilowej zlosci. Nie przejmuje sie tym zbytnio wiec nie musisz juz miec wyzutow sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka24 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: padam ze śmiechu motorynkarzu z kompleksami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Nie chce sie tu z nikim klucic ;) (wbrew pozorom) tylko jak ktos obraza mojich rodzicow to mnie to wkurza - nie zaluje ze wpisalem wiek mam tyle lat ile mam - Oj Stary... Nie potrafisz nawet poprawnie pisac po polsku a porywasz sie na GSX-R. Nie przyjmujesz do siebie zadnych nawet najmniejszych slow konstruktywnej krytyki i rad. Rad osob bardziej doswiadczonych. Pamietaj, ze selekcja naturalna i bura suka statystyka czuwa i niestety zabrala juz wiele podobnych Tobie osob. Mam tylko nadzieje, ze w tym uwielbieniu swojej osoby i swoich umiejetnosci nie zrobisz sobie ani nikomu innemu krzywdy. Zdrowia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Hmm... wiecie co myślę? Cała ta sytuacja przypomina mi nieco przepychankę ideologiczną na preclach, wywyższanie się, pokazywanie swego ego, znęcanie się nad młodymi itd. Nie podoba mi się to, bo nasze forum jest daleko inne od precli! Bardzo daleko!! Nie wiem więc, po co takie czcze preclowskie gadki? Artur dostał solidną dawkę wiedzy od nas. Dostał zjebkę od nas, chociaż nie wyzywamy zwykle ludzi na forum naszym. Artur otrzymał od nas pełną informację o tym, co czeka jego i jego otoczenie, jeżeli testosteron w jego młodych jajkach zwycięży nad jego młodym mózgiem i doprowadzi do nieszczęścia. Nie jesteśmy z nim tak blisko, jak jego rodzice, aby móc go naprowadzić na taką drogę, na której ani sobie, ani nikomu wokoło nie zrobi krzywdy. Nie róbmy z siebie jego rodziców, nie bądźmy jak precle. Bo to kurna nic nie daje. I tak zrobi, co uzna za stosowne!Co miało zostać powiedziane, zostało powiedziane. Wydaje mi się, że nie ma więcej sensu, jak to się mówi, "kopać się z koniem". Więc, jak to jeden z naszych forumowiczów ma pięknie napisane w podpisie "Pozwolmy działać naturze". Artur, uważaj na siebie i na innych na trasie. I tyle. A na forum Artur - mówię to publicznie tutaj - proszę nie obrażaj tak zasłużonych osób dla naszej forumowowej społeczności, jak mimo_ck (a także innych forumowiczów zasłużonych stażem, wiekiem, liczbą merytorycznych postów itd). Ponieważ pierwszy będę, który rzuci w Ciebie ostrzeżeniem. PS - Sarenka, z tą jazdą autem bez prawa jazdy przez tyle lat, to chyba nie powinnaś pouczać Artura, żeby alurat na motocyklu jeździł z prawem jazdy... Bo po co, jak można bez. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi