trzykawki Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=3685 kto pamięta: jakim sprzętem i kto przyjechał ma ktoś jakieś foty z tej imprezki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Kurcze, jakie wykopaliska :) Fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Marca 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Latka lecą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ja pamiętam głównie to, że mnie Dominik rozjechał :). A sprzęt - miałem wtedy prawdziwego potwora - Suzuki GS 500 :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Paweł - GS 500 Dominik - Ducatti ale nie wiem jakie Michał - yamaha xt 600 maniek 7 - kawasaki zzr 600 - nie jestem pewien VX 800 - suzuki VX 800 trzykawki - suzuki Dr 800 Big Pablo - triumph speed triple Cherubinek - sportowy liter, chyba kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Heh, ale fajny temat... Pamiętam że mnie tam nie było... :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Chyba umieściłem posta nie tam gdzie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi