Altair64 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Książka "Pełna kontrola" Bez kryptoreklamy. Jeszcze nie czytałem, choć zamówiłem. Może zainteresuje Szanownych Forumowiczów. www.bukrower.pl Pozdrawiam i szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Książka "Pełna kontrola" Bez kryptoreklamy. Jeszcze nie czytałem, choć zamówiłem. Może zainteresuje Szanownych Forumowiczów. www.bukrower.pl Pozdrawiam i szerokości I jeszcze autor - Lee Parks. ;) No ale nie ma się chyba co szczypać, jeśli to wydawca książki. ;) W ramach poprawy linka: http://www.bukrower.pl/index.php?m=323 Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Poczekam na opinie. Okładka sugeruje, że to pozycja dla zwolenników "schodzenia na kolano" i jazdy wyczynowej. Proszę o potwierdzenie lub dementi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Też dostałem meila od nich. W sumie zastanowię się nad zakupem, jeśli opinie będą choć w połowie takie, jak o motocykliście doskonałym, to zanabendę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Poczekam na opinie. Okładka sugeruje, że to pozycja dla zwolenników "schodzenia na kolano" i jazdy wyczynowej. Proszę o potwierdzenie lub dementi. masz tutaj spis treści SPIS TREŚCI: Część 1. Dynamika podwozia Rozdział 1. Przyczepność Rozdział 2. Prowadzenie Rozdział 3. Zawieszenie Część 2. Psychika Rozdział 4. Strach Rozdział 5. Koncentracja Rozdział 6. Właściwe podejście Część 3. Dynamika ciała Rozdział 7. Wzrok Rozdział 8. Tor jazdy Rozdział 9. Kontrola gazu Rozdział 10. Zmiana biegów Rozdział 11. Hamowanie Rozdział 12. Pozycja ciała Rozdział 13. Wolne zawracanie Rozdział 14. Jazda we dwoje Część 4. Konfiguracja motocykla Rozdział 15. Konfiguracja zawieszenia Rozdział 16. Ergonomia Rozdział 17. Aerodynamika Rozdział 18. Regulacja podwozia Część 5. Motocyklista Rozdział 19. Kondycja Rozdział 20. Strój i akcesoria Rozdział 21. Wyjazdy na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Poczekam az ktos wrzuci na rapidshare :D Jak mnie zainteresuje to kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Książka taka nowa nie jest. Jeszcze w UK wpadła mi chyba w ręce. Ogólnie ciekawa ale nie ma zbyt wiele nowych info jeśli przeczytałeś Strategie Uliczne, Biegły Motocyklista, Biegły Motocyklista - Opanowanie Jazdy. Ale jak lubisz to kup i zeskanuj...yyy...poczytaj, miało być. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefir/1989 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Książka taka nowa nie jest. Jeszcze w UK wpadła mi chyba w ręce. Ogólnie ciekawa ale nie ma zbyt wiele nowych info jeśli przeczytałeś Strategie Uliczne, Biegły Motocyklista, Biegły Motocyklista - Opanowanie Jazdy. Ale jak lubisz to kup i zeskanuj...yyy...poczytaj, miało być. :biggrin: A jeśli przeczytałem motocyklistę doskonałego to warto kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Motocyklista Doskonały to właśnie to co wymieniłem jako Biegły Motocyklista, bo tak brzmi w dosłownym tłumaczeniu ten tytuł. :biggrin: Kupić zawsze możesz. Nic Ci się nie stanie jak przeczytasz tą pozycję, a może tylko pomóc. Informacje sa podobne bo jazda moto nie jest aż tak skomplikowana żeby było o tym milion książek. Różnią się sposobem podania informacji i "prywatnymi" sztuczkami oraz przemyśleniami danego jeźdźca-autora. Edytowane 27 Lutego 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Motocyklista Doskonały to właśnie to co wymieniłem jako Biegły Motocyklista, bo tak brzmi w dosłownym tłumaczeniu ten tytuł. :biggrin: Jeśli już to "jazda motocyklem", nie "motocyklista". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 ja nabędę, wiedzy nigdy za wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
&REW Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Hmm ... ja się orientuję też mocno na to: :) http://www.bukrower.pl/index.php?m=324 Pozdro serdeczne, &REW.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ciekawie, ciekawie, mam nadzieję, że to nie odgrzewany kotlet pod inną nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glootik Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Poczekam na opinie. Okładka sugeruje, że to pozycja dla zwolenników "schodzenia na kolano" i jazdy wyczynowej. Proszę o potwierdzenie lub dementi. A jeśli przeczytałem motocyklistę doskonałego to warto kupić? Koledzy drodzy, książka jest zajebista!! Szacun dla autora :notworthy: Czytać powinno się, moim skromnym zdaniem, w kolejności: Pełna kontrola, Motocyklista doskonały, Przyspieszenie... (Strategii nie czytałam, to nie wiem, gdzie ją wrzucić). Ponadto w tym roku ma się ukazać kolejna część Motocyklisty doskonałego... A co do Pełnej kontroli jeszcze, w niej przede wszystkim każdy Świeżak znajdzie podstawowe informacje w sposób łopatologiczny wyoślone. Nie żałuję ani złotówki na nią wydanej choć czytałam najpierw Motocykistę, potem zaczęłam Przyspieszenie... :wink: Cytuj ...Gott weiss ich will kein Engel sein... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 A czy ktos czytal juz moze kolejna pozycje tego samego autora: Motocyklista doskonały. Droga do mistrzostwa? Zastanawiam sie czy nie zajrzec do ksiegarni i przyjrzec sie co David pisze w drugiej czesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi