Krzych_Olsztyn Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 mam tylko skanera potrzebuje ale jakos sobie poradze i zapodam na dniach pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ftp://ftp:[email protected]/Upload/Artur%...20250%201z2.jpg zapraszam na ten adresik ;) tu jest skan o ETZ POLICE :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 ftp://ftp:[email protected]/Upload/Artur%...20250%202z2.jpg a tu 2 część obrazka :D Pozdro :mrgreen: 8) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Odświeżam bo przypadkowo coś znalazłem o wersji policyjnej, tylko po niemiecku niestety:http://people.freenet.de/sthl/MZ/ETZ_250F.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 Cezary Pazura w jedny filmie jezdzil na policyjnej 250 :) 12,5 kw = 17 PS/hp bei 5000 rpm to chyba znaczy ze policyjne maja 17 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 tak tyle miały niemieckie zdławione 250tki bo zeby spełnuiały EKO normy ówczesnego DDRu no ale mozna je było przerobic na normalne b łatwo 21 konne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 siema ! a ja znowu słyszałem, że policyjne etz były słabsze gdyz były dławione w celu zmniejszenia toksyczności spalin. ale kto to wie ?? Pozdrówka tez to slyszalem i czytalem np. w MOTOCYKLU Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 a ja w swiecie motocykli mam o tym artykówł i gdsieś nawet mam skanik tego artykułu moze jutro zapodam tutaj jako załącznik dla zainteresowanych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 2 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2004 z bardzo miła checia poczytam troszke o tym pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 postaram sie to wrzucic na dniach gdzies to mam w tych 20 giga śmieci róznych ale musze poszukac 3m sie M@łpa :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 3 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2004 z góry dziekówka juz nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpavlik Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja tez niedawno nabylem policyjną ETZ 251e z '89 :( 8 tys. przebiegu...^^Miałem wcześniej 250 to wysiada przy 251, ale czy ona jest wzmocniona specjalnie jako policyjna to tego tez niestety nie wiem :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 przecież etz 250 i etz 251 .. to te same silniki i moce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wojskowe miały inne zembatki....... TO TYLKO TO BYLO W nich innego w silniku!!!! Pozdrawiam Veteranos :(Wcale nieprawda!!! Muj ojciec mial Zwyklą MZ 250 i Policyjną 250 i zembatki napedowe takie same:P:P Mowi ze juz nie pamieta ale czymś sie ruzni przelozenia na skrzyni biegow albo na koszu sprzeglowym i ze te silniki autentycznie byly rowniez mocniejsze:P:PJa Tam nie wiem ale wydaje mi sie ze byly mocniejsze:PJak zmieniana byla fabrycznie elektryka wiec dlaczego nie mogli ruszyć silnika chodz by chcoiaz kanalow w cylindze ale peny tez nie jestem :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 nie prawda , 251 ma zmieniaone fazy otwierania okien i krótszy wydech . Poza tym mcpavlik pisze o wersji policyjnej ( która jest podobno mocniejsza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi