PiotrekRR Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 GSXR 1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ciekawe miejsce na zamontowanie kamery GSX-R1000 http://pl.youtube.com/watch?v=ydSyTkH2Qg8&NR=1 ...jak w grze :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 trzy zaczepiste filmiki od fastbikehttp://pl.youtube.com/watch?v=RnT7D_dMc30http://pl.youtube.com/watch?v=lnigMc-_Daghttp://pl.youtube.com/watch?v=rcFSriaTnC8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 (edytowane) Jozin: Babcia śledzia: Co o nich myślicie? Edytowane 24 Października 2008 przez Lucass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DEALER Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jozin: Babcia śledzia: Co o nich myślicie? Myślę,że jesteście zje*ani. Jak można tak niszczyć motocykle? Ktoś inny marzy o własnym moto, a Wy pastwicie się nad nimi........prawdziwy motocyklista tak nie robi........ :lol: Dobra, całkiem serio-bardzo mi się podobały, wreszcie Qdłaty i Śledź znaleźli sposób na zmianę szpeja... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 nie widze w tym nic fajnego... :notworthy:Lubie zapach gumy jak ktos przygrzeje fajna maszyna, efektownie to wyglada cieszy ucho i oko lecz tutaj to nic ciekawego, prostackie zakatowanie maszyny :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jak się ma nadmiar pieniędzy to zawsze znajdzie się sposób na ich upłynnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ostan Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 No co ?? Przecież sobie korbka tylko na spacer wyszła :icon_mrgreen: Dla mnie zajebiście - no bo co inni mają do tego, że Qdłacz zabił Jożina ?? Zabił - to naprawi - bo Jożin trwa wiecznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Moge zrozumiec jakies pokazy stuntu, ale palenie gumy obojetnie czym - moto czy samochod - jest dla mnie bez sensu...Szkoda sprzetow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 dla jednego bezsensu jest jazda na moto bo niebezpieczna nieekonomiczna itp a dla inny palenia kapcia, czy widowiskowe dobijanie silnika który i tak już jest gówno wart ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 dla jednego bezsensu jest jazda na moto bo niebezpieczna nieekonomiczna itp a dla inny palenia kapcia, czy widowiskowe dobijanie silnika który i tak już jest gówno wart ;]wlasnie palenie gumy czy dobijanie silnika jest nieekonomiczne :icon_mrgreen: ale masz racje -wszystko zalezy od punktu siedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 może teraz będę trochę "sztywniacki", ale nie wolno człowieka gasić gaśnicą, a szczególnie nie wolno na niego psikać od tak dla zabawy. Jak dla mnie to nic fajnego. szkoda maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Było palenie kapcia, palenie felgi ... ale strzał z korby ... kurde przewypas :D :icon_mrgreen: Mnie tam się podoba, może by mnie denerwowało gdyby ktoś strzelał z korby junaka ale japonii ... pfff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 może teraz będę trochę "sztywniacki", ale nie wolno człowieka gasić gaśnicą, a szczególnie nie wolno na niego psikać od tak dla zabawy. Jak dla mnie to nic fajnego. szkoda maszyn Przecież to była śniegówka. Odrobina dwutlenku węgla jeszcze nikomu krzywdy nie zrobiła. :icon_twisted: A co do maszyn..... Mi to się kojarzy trochę z dobijaniem konia, który jest już zbyt stary i słaby, żeby pracować. Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Dobrze zrobili. Jak już piec ledwo zipał to lepiej go było zakatać w pizdu i wrzucić inny, niż się bawić w remonty. Przecież to nie był strzał z korby w jakimś super, extra zajebistym sprzęcie tylko w padakach wartych .............niewiele :notworthy: :P :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi