kaczmi Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) yuby trzymam kciuki za twojego skuterka;) Edytowane 22 Lutego 2010 przez kaczmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) Ogólnie było ok, tylko trochę za mało było motocykli a za dużo chińskich skuterów. Rozczarował mnie też brak takich marek jak; Kawasaki, Ducati, Benelli nie wspominając już o MV. Miałem okazję przymierzyć się do K1300s - bajka, to chyba będzie moje następne moto... Za to nowa VFR jest jeszcze bardziej paskudna niż na zdjęciach (moje subiektywne odczucie), próbowano to złagodzić ładnymi paniami ale one tylko kontrastowały z brzydotą VFR :biggrin: . Edytowane 22 Lutego 2010 przez soulreaver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Motocykle sliczne ale jesli chodzi o hostessy to praktycznie same bladzie, tylko szpecily te motongi... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 A mnie wkurwiają te dupy, człowiek chce sobie na motongi popatrzeć, to te bladzie się wyginają. A jak chcesz zerżnąć to się obruszają. Jedna hostessa, taka "dodatkowa" dyskwalifikowała wszelkie inne panieny w przedbiegach. Obruszały się? A to złe kobiety... jak one śmiały :icon_eek: Spytałeś je o 4 ulubione kolory? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Najładniejsze panie były w HONDZIE. :buttrock: Też tak sądzę...Przejrzałam zeszłoroczne zdjęcia i stwierdziłam, że i tym razem Miss Obiektywu została piękna blondynka z teamu Hondy :wink: Poza tym rozpisywać się nie będę... Przypadła mi do gustu nowa VFR-ka, nie tylko ze względu na kolor, zwartą budowę, ale i wspaniałe siodło: wygodne, nisko położone...Dla kobitek w sam raz. :cool: Dzieki za telefon oscar i króciutkie oblookanie całej grupki :biggrin: Zdjątka Irys :lalag: To co lubię najbardziej ( oprócz motongów) to spotkania z fajnymi ludźmi....Cenne.... :icon_biggrin: Sciskam, owad miodopędny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Przejrzałam zeszłoroczne zdjęcia i stwierdziłam, że i tym razem Miss Obiektywu została piękna blondynka z teamu Hondy :wink: Eeeeeeee tam ... Byly dwie takie zajebiste cizie, czarnule w skorzanych ciuchach. :clap: :buttrock: Mistrzostwo swiata i kazda inna przy nich wysiadala Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Pytanie do tych, którzy byli. Warto jechać tam polować na jakieś promocje na kask i ciuchy? W ogóle jest z czego wybierać? Nie pytam tutaj o informacje ze strony, potrzebne mi żywe doświadczenie Nie wiem skąd odwieczne przekonanie, że na targach jest taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 na targach jest taniej. Piwo bylo taniej :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris_big Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 http://picasaweb.google.pl/Krisbig/IIWysta...szawie20100221# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 :spam: Ale może Jezyk jednak zakutasił tą rozkraczoną blondynę,tak się w niego wgapiała :icon_twisted: eeee niestety mam simlocka w postaci obrączki więc nawet nie próbowałem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 http://picasaweb.google.pl/Krisbig/IIWysta...szawie20100221# Lustrzanka jest, ale pomyslu na ciekwe ujecie nie widze... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Skoro już jesteśmy w temacie zdjęć to pod poniższym linkiem na dole strony kilka fotek mojego autorstwa. http://www.autokompleks.pl/www/pl/strona/1...alnosci/?idn=36 Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Skoro już jesteśmy w temacie zdjęć to pod poniższym linkiem na dole strony kilka fotek mojego autorstwa. http://www.autokompleks.pl/www/pl/strona/1...alnosci/?idn=36 Miłego oglądania. Fajne fotki. BTW, nie wiedzialem ze tu tez jestes... Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revolution Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) Fajne fotki. BTW, nie wiedzialem ze tu tez jestes... Czasowo jestem tu dłużej niż Ty ale jeśli chodzi o ilość postów to przy Tobie wymiękam. ;) Edytowane 26 Lutego 2010 przez Revolution Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi