Irys. Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 oscar wspominał, że jeśli się nie spotkamy w umówionym miejscu (info dla spóźnionych, przybywających później itp) to może spotkamy się w środku. Aniołku, cofnij się parę postów i wszystko Ci się wyjaśni. Ach ta młodzież, nawet problemy ze zrozumieniem prostego tekstu mają :) Nie dogadamy się - te informacje mam już od momentu w którym Yuby zakładał temat. Star(sz)ym się ustępuję. Do zobaczenia. Irys, prosze Cie ..... nie uswiadomiona ??? :eek: Wydało się :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 To co 10:30 na miejscu? przed wejściem, OK Jeszcze jakieś pytania, Irysku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irys. Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) Te informacje mam już od momentu w którym Yuby zakładał temat. Jeszcze jakieś pytania, Irysku? Jeszcze jakieś pytania, Asieńko? EOT Edytowane 17 Lutego 2010 przez Irys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Aha. Wiesz, ale pytasz. Nie no. To ja więcej pytań absolutnie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Jak będziecie, to wpadnijcie na stoisko Świata Motocykli - będę tam kiblował przez dwa dni ;). A w sobotę wieczorem mam nadzieję, ze wszyscy się spotkamy w Cranku na koncercie Go Naked! ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Aha. Wiesz, ale pytasz. Asiu, Irys to z grupy osob: kto pyta nie bladzi :lalag: A w sobotę wieczorem mam nadzieję, ze wszyscy się spotkamy w Cranku na koncercie Go Naked! ;). Wszyscy jak wszyscy, ale czesc tak :flesje: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Fajnie - widze ze jest girls fight. Skolujemy jeszcze basen z kisielem i bedzie git. :) Jak będziecie, to wpadnijcie na stoisko Świata Motocykli - będę tam kiblował przez dwa dni ;). A w sobotę wieczorem mam nadzieję, ze wszyscy się spotkamy w Cranku na koncercie Go Naked! ;). A ten koncert nie jest w piatek? :| Na stoisko wpadniemy i sie poczestujemy hostessami (mam nadzieje ze zalatwiles jakies fajne). ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Można by się delikatnie najebać przy okazji. :bigrazz: Taki jest plan. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A ten koncert nie jest w piatek? :| ej nie żartuj, ja się nastawiłem na sobotę :/ Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Jakbyście planowali zrzut na piątek to się piszę, ale sobota odpada. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) Jak będziecie, to wpadnijcie na stoisko Świata Motocykli - będę tam kiblował przez dwa dni ;). A w sobotę wieczorem mam nadzieję, ze wszyscy się spotkamy w Cranku na koncercie Go Naked! ;). Z pewnością dotrę na stoisko :) Niestety nie będę obecna na sobotnim koncercie, ale następnego nie odpuszczę :D Można by się delikatnie najebać przy okazji. :bigrazz: Po prostu "bosko" :bigrazz: Edytowane 17 Lutego 2010 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 ej nie żartuj, ja się nastawiłem na sobotę :/ sobota, sobota, spoko wodza :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Moze sie spotkamy na samej wystawie, choc boje sie ze takie dzikie tlumy beda, ze ciezko bedzie sie odnalezc. Pewnie się jakoś wszyscy oblookamy, chociaż ja będę mieć oczy dookoła głowy i raczej zwracać uwagę na motongi oraz szalejącą gawiedź... :icon_razz: :biggrin: Łapcie mnie na tel: 692-415-829 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Koncert jest w sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Jak będziecie, to wpadnijcie na stoisko Świata Motocykli - będę tam kiblował przez dwa dni ;). A w sobotę wieczorem mam nadzieję, ze wszyscy się spotkamy w Cranku na koncercie Go Naked! ;). Jest szansa ze sie w sobote pojawie i pokibicuje ;) Fajnie - widze ze jest girls fight. Skolujemy jeszcze basen z kisielem i bedzie git. :) (...) Już kiedys miał byc Cat-Fight w 2oo... I byl do wyboru kisiel i budyn, ale niestety kobiety "daly du*y" i nie bylo walki... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi