_SB_ Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam, Postanowiłem sobie zakupić KTM LC4 620 na szosę i teren. Interesują mnie 2 aukcje w Poznaniu u jednego handlarza: Aukcja 1 Aukcja 2 Mam zamiar wybrać się do Poznania pociągiem i wrócić pociągiem lub busem razem z zakupem. Czy ktoś z Poznania lub okolic mógłby mnie wspomóc na miejscu przy oględzinach? Najlepiej żeby ten ktoś miał jakieś pojęcie o KTMach, ale nie jest to warunek konieczny :biggrin: Za pomoc odwdzięczę się np. dobrym alkoholem, lub mniej dobrym ale w większej ilości :flesje: Jeśli pomoże mi motocyklistka, to zabieram do wybranej restauracji :icon_razz: Zależy mi żeby załatwić te oględziny w miarę szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdoch2 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Witam, Postanowiłem sobie zakupić KTM LC4 620 na szosę i teren. Interesują mnie 2 aukcje w Poznaniu u jednego handlarza: Aukcja 1 Aukcja 2 Mam zamiar wybrać się do Poznania pociągiem i wrócić pociągiem lub busem razem z zakupem. Czy ktoś z Poznania lub okolic mógłby mnie wspomóc na miejscu przy oględzinach? Najlepiej żeby ten ktoś miał jakieś pojęcie o KTMach, ale nie jest to warunek konieczny :biggrin: Za pomoc odwdzięczę się np. dobrym alkoholem, lub mniej dobrym ale w większej ilości :flesje: Jeśli pomoże mi motocyklistka, to zabieram do wybranej restauracji :icon_razz: Zależy mi żeby załatwić te oględziny w miarę szybko. Ja Ci ne pomoge, niestety ale ten co ma te 3200 km :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: już stoi chwilkę. Wyglądają ładnie, ale bądź czujny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 W Poznaniu masz Dominika Szymańskiego i jego serwis MOTOROWNIA, więc jaki problem umówić się u niego na oględziny sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 W Poznaniu masz Dominika Szymańskiego i jego serwis MOTOROWNIA, więc jaki problem umówić się u niego na oględziny sprzętu. Jest, ale płacić 200-400 PLN za obejrzenie dwóch motorków to trochę dużo, za tę cenę zrobię już w nowym zakupie zawory i gaźnik. Nie mniej jednak dzięki za linka, może z niego skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Te 2 sztuki widuję na allegro od września, kiedy zacząłem szukać lc4 dla siebie. W tym modelu(roczniku) trzeba zwrócić uwagę na korbowody(lubią padać), niemniej jeśli nie jesteś dobrze osłuchany z lc4 to będzie to ciężkie - nawet zdrowe wydają takie dźwięki jakby miały za chwilę się rozpaść. pzdr, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 mogę Ci pomóc, ale raczej w ciągu tygodnia niż w weekend, zapytam kumpli bo też mają katy, więc może będzie nas więcej. Wiemy jak to ma iść bo w stajni lc4 400, 540 i 620. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Lutego 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Jest, ale płacić 200-400 PLN za obejrzenie dwóch motorków to trochę dużo, za tę cenę zrobię już w nowym zakupie zawory i gaźnik. Nie mniej jednak dzięki za linka, może z niego skorzystam. Nie 200-400 zł tylko 50-100 zł za ekspertyzę przy motocyklu i wyliczenie jego ewentualnego dalszego serwisu... Tylko, niestety, nie jeździmy na takie oglądanie, a dokonujemy go u nas w firmie na miejscu. W razie czego wiesz, gdzie nas szukać. Powodzenia. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_SB_ Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 mogę Ci pomóc, ale raczej w ciągu tygodnia niż w weekend, zapytam kumpli bo też mają katy, więc może będzie nas więcej. Wiemy jak to ma iść bo w stajni lc4 400, 540 i 620. pozdro W takim razie czekam na info, kiedy będziecie mogli w Poznaniu ze mną oblukać te sprzęty. Daj znać na priv, mail lub gg. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi