jaroo1 Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Witam jestem zainteresowany kupnem K750 z koszem. Rozważam różne opcje jednak z racji ograniczeń budżetu wchodzi w rachube boxer do remontu. planuje wydac na zakup do 4 000 PLN. Czy możecei cos doradzić a może macie do sprzedaży maszynę w tej cenie? Co sadzicie o motycyklach sprowadzanych przez SYNA_SAMA z allegro? W jakim stanie mogę kupić K750 za ta cenę nie miałem do tej pory ruska dlatego pytanie na co szczególnie powinienem zwrócic uwagę przy wyborze? Z góry dzięki za wszelkie porady. Witam, stałem się wreszcie szcęśliwym posiadaczem k-750. :biggrin: Wczesny model, odkupiony przez poprzedniego własciciela od wojska mam nawet kopię poprzedniegu dowodu rejestr. Sprzet w niezłym stanie jednakże wymaga sporo wkładu. Komplet dokumentów zarejestrowany w ubiegłym tygodniu. Silnik po remoncie chodzi całkeim nieźle ale niestety gdzieś "poci się z pod jednego cylindra". Na pierwszy ogień wahaczyki przednie do regeneracji jazda z koszem dostarcza zbyt duzo emocji cały przód lata. Solo jest znośnie. Braki: zółwiki, siedzenia kosza, automat stopu itp. Docelowo malowanie całości. Zdjęcia http://picasaweb.google.com/jaroslaw.blonski/Kaska# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Fajna:)Brak stopnia na wozie, fajnie ze ma polska legende, to jest super zakup nie wazne ile dałes, jesli ma tabliczke i numery sie zgadzaja to udany nabytek, gratulacje, bedziesz mógł sie smiac z tych wszystkich fanciarzy majacych składaki wigry 3 dumnie nazywajacych ta kupe kaczkami:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 jaroo1- gratuluję zakupu. Fajny egzemplarz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Gratuluje nabytku i witaj wsrod rusofili... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 prowadnice są już trochę pod chodzone, a praktykował ktoś coś w stylu żeby trzonek zaworu nadłożyć warstwą chromu ?? jest możliwa w ogóle taka opcja ?? pzdr Chromowanie jest drogie, a efekt wcale nie taki dobry, bo chrom robiony w Polskich zakładach łatwo się złuszcza i nie trzyma powierzchni. Prostsze to kupno lub dorobienie nad wymiarowych zaworów. Do tego drugiego najlepsze są zawory ze Stara lub traktora Władymirec. Sam to kiedyś spraktykowałem, a cena kompletu 4 szt. była porównywalna z ceną współczesnego jednego zaworu. No ale to było kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Apropo zaworów, racja HD, moje zawory do czołgu to odpowiedni stop chromowo-molibdenowy czy cus koło tego w całosci, i to ma sens , a nie chromowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 I co w koncu kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Pewnie na checiach sie skonczylo. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 skoro luźno to luźno, znalazłem właśnie na youtube ten oto film: Jak widać nie trzeba szlifierki aby ostro pocinać po szosach. Osiągi Dniepra jak i umiejętności kierowcy są ogromne aż miło popatrzeć i posłuchać ( tylko ten trzeszczący mikrofon i dźwięk Triumph'a w tle :) ) Z podziwu wyjść nie mogłem, że tak się tym w ogóle da :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 jeśli chodzi o głupawkę na rusinach to polecam obejrzeć ten filmik :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 jeśli chodzi o głupawkę na rusinach to polecam obejrzeć ten filmik :buttrock: pzdr Jeśli chodzi o takie "imprezy" to jestem wielkim wielbicielem tego tematu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Ja to patrze na to troche inaczej, podczas podobnej imprezy na zlocie w Turawie koles nakrył wozem dziewczyne i był pogrzeb zamiast wesela, ale ja to jestem przewarazliwiony, to sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walek804 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 jeśli chodzi o głupawkę na rusinach to polecam obejrzeć ten filmik :buttrock: pzdr fajnie bawia sie chłopaki z Krosna :) a co do rusków to konkretne sprzęty:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ja to patrze na to troche inaczej, podczas podobnej imprezy na zlocie w Turawie koles nakrył wozem dziewczyne i był pogrzeb zamiast wesela, ale ja to jestem przewarazliwiony, to sie nie liczy brawura polaczona z glupota i alkoholem, tak sie konczy zazwyczaj :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwestro85 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 co sadzicie o tym motorku jak z jego oryginalnością i kompletnościąhttp://olx.pl/oferta/k-750-z-wozkiem-CID5-IDaHCyd.html#68585d2ac5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi