Piaffe Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 To i ja zawitam :) Toolman mówił, że impreza przednia :) Jak będzie dużo staruszków to może narzędzia zabiorę :) 1Toolman 2Jezyk 3Estrella 4Pszczoła 5Peterek 6kufi 7Wopoz 8VIT66 9jeszua 10jerzyk7 11szynka 12Marina 13Horb 14Sihaja 16Matata&anja 17Darek 18arouter 19piotreksuzuki 21ptaq_ + Sylvia 22sprite11 23Stasiu 24_Monter_ 25szparag No, no..... Tyle to nas chyba jeszcze nie było :wink: Zobaczymy jak będzie wyglądać rzeczywistość..... Pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No, no..... Tyle to nas chyba jeszcze nie było :wink: Zobaczymy jak będzie wyglądać rzeczywistość..... Pozdrowienia!! Ja na pewno będę. A jakieś namiary dokładne podasz Piaffe ? Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Będą dokładne namiary dla każdego na P.W. i tel kontaktowy ale chyba nie wcześniej niż dwa tygodnie przed spotkaniem. Dojedziecie, spokojnie :wink: Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) Monter, o ile nie jedziesz z niemcowni, to się umów z mafią pruszkowską, tfu, warszawską :) to się wam będzie raźniej jechało w piątek. A namiary będą - albo Piaffe, albo ja wam podeślę - bo chociaż jestem teraz daleko od domu, to wszystkie drogi prowadzą na chatę :D ! A swoją drogą to zapomniałaś o Wojtku z lepszą połową.. :) Chyba łapa mu już wydobrzała, i motor też ;) ... Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Buber. Ty jak ta zmora z zaświatów. Tutaj jakieś opady wulkaniczne a pojawia się głos z Karaibów. I coby Ci tam pogoda służyła z przeniesieniem na nasz czerwiec. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 (edytowane) No właśnie toczę się z niemcowni :icon_mrgreen: :crossy: Edytowane 16 Kwietnia 2010 przez _Monter_ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 e, tam - ja trafiłem, to i Ty sobie poradzisz :D jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Pewnie, ze sobie poradzę...navi siedzi w motórze :icon_mrgreen: Tylko głupio pytać w całych Karkonoszach o Bubera i Piaffe :flesje: i weekendu może zabraknąć. Ale cierpliwy jestem i otrzymałem info więc czekam. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 termin sssj zbliza sie wielkimi krokami, wiec moze podajcie dokladne miejsce jak dojechac itp ;) czy ktos przejezdza przez poznan? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek68 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Matata i Ja jedziemy przez Poznań ale jajwczesniej bedziemy gdzies około 19.30-20.00 jak Ci odpowiada to mozemy sie umówic na dalsze :crossy: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A mnie ktoś jeszcze pamięta? ;) Stęskniłam się nieco za Wami, Staruszki Japońskie ;) więc jesli nie będę w stanie wyciągnąć mojej drugiej połówki na całą imprezkę, to wpadłabym do Was w piątek pogrillować, a w sobotę ucieknę na indywidualną wycieczką do Krakowa. Chyba, że nie chcecie takich kombinatorów :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fakir_ Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Matata i Ja jedziemy przez Poznań ale jajwczesniej bedziemy gdzies około 19.30-20.00 jak Ci odpowiada to mozemy sie umówic na dalsze :crossy: :rolleyes: czyli o 19.30-20.00 w poznaniu? troche za pozno, mysle o tym zeby wyjechac w poludnie tak zeby byc na miejscu w godz ok.18 :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 A mnie ktoś jeszcze pamięta? ;) Stęskniłam się nieco za Wami, Staruszki Japońskie ;) więc jesli nie będę w stanie wyciągnąć mojej drugiej połówki na całą imprezkę, to wpadłabym do Was w piątek pogrillować, a w sobotę ucieknę na indywidualną wycieczką do Krakowa. Chyba, że nie chcecie takich kombinatorów :icon_rolleyes: To może zostań na cały weekend a do Krakowa w jakimś innym terminie. Wtedy będziemy mogli oprowadzić po Krakowie ;) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 A może w sobotę wybierzemy sie tutaj: http://www.pekelne-doly.cz/onas.html Pozycja knajpy GPS: Loc: 50°43'35.717"N, 14°38'44.667"E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 A mnie ktoś jeszcze pamięta? ;) Stęskniłam się nieco za Wami, Staruszki Japońskie ;) więc jesli nie będę w stanie wyciągnąć mojej drugiej połówki na całą imprezkę, to wpadłabym do Was w piątek pogrillować, a w sobotę ucieknę na indywidualną wycieczką do Krakowa. Chyba, że nie chcecie takich kombinatorów :icon_rolleyes: Myślałem, że to Ty o nas zapomniałaś :smile: Wyciągnij Księciunia na cały wyjazd, użyj swoich wdzięków i w ogóle :icon_razz: :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi