jerzyk7 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Jak przyjmiecie,jeszcze jednego MSJ,to chętnie się zjawię ,w pierwszym tygodniu czerwca. Oczywiście na jakiejś SJ. Edytowane 15 Stycznia 2010 przez jerzyk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Jeszua, to nie ja tak chrapałem :icon_eek: Ja spałem w kuchni :smile: Bliżej Ciebie Piotrusie koncertowali :biggrin: :biggrin: A termin? Hmm od drugiej połowy maja pasuje mi wszystko :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 (edytowane) Jeszua, to nie ja tak chrapałem :icon_eek: Ja spałem w kuchni :smile: Bliżej Ciebie Piotrusie koncertowali :biggrin: :biggrin: A termin? Hmm od drugiej połowy maja pasuje mi wszystko :buttrock: pozdro To jak u mnie, ponieważ mam najbliżej nie ośmielę się proponować terminu. Dostosuję się. P.S. Jak się pisze: "dostosuje się"? - dostosuję się przez "ę "czy przez "e"? P.P.S. Jakby nie było to i tak będę (lub bede) :icon_rolleyes: :flesje: Edytowane 15 Stycznia 2010 przez Toolman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 To ja też się dopisuję. Mam nadzieje, że tym razem już mi się uda dotrzeć. Co do terminu, to dostosuję się. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 To i ja zabiorę głos. Dopiszę się więc do terminu: 21-23.05.2010 - miras - jeszua - ptaq (+Sylvia) -matata (+anja(wstępnie)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paleczek Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 wstepnie sie pisze na dowolny termin. mam nadzieje ze przyjmiecie swiezaka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sihaja Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 To jeśli przyjmiecie przybłędę na włoszczyźnie, to i ja się piszę. Termin tak odległy, ze nie mam nawet na co marudzić - pozostaje rozłożyć inaczej pozostałe plany. :) Cytuj Fakt, iż jakiś pogląd jest szeroko rozpowszechniony, nie stanowi żadnego dowodu na to, że nie jest on całkowicie absurdalny. Jeśli weźmiemy pod uwagę, że większość ludzkości jest zwyczajnie głupia, należy oczekiwać z dużym prawdopodobieństwem, iż powszechnie panujące przekonania będą raczej idiotyczne niż rozsądne. Bertrand Russell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 (PS: Vitek, byłem pierwszy :P ) Ale w czym ? :) Bo napewno nie w tym poście haha. Co do terminu pasuje mi każdy :) poza dł weekendem majowym ale druga część maja czy początek czerwca jak najbardziej TYLKO CZEMU TO JESZCZE TAK DŁUGO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wopoz Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Dla mnie termin dowolny. Witek nic nie stoi na przeszkodzie spotkać sie wcześniej ot tak sobie - np w moim rezerwowym miejscu. Pogadamy bliżej maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Cholercia... faktycznie, Vitek byłeś pierwszy :) Druga połowa maja jest gites. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Dla mnie termin dowolny. Witek nic nie stoi na przeszkodzie spotkać sie wcześniej ot tak sobie - np w moim rezerwowym miejscu. Pogadamy bliżej maja. Jak najbardziej jestem za , byle tylko do końca marca to może już w kwietniu bedzie można się ruszyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 cześć wszystkim! to dla mnie podejście do SSSJ nr 2, jeśli można. może teraz się uda? termin rybka, jeśli maj lub czerwiec. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Cześć. Na pewno się uda. P.S. Barnaby a co to za niepokojące informacje w stopce? :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 a, nie chce mi się o tym gadać żeby się nie wku**wiać..... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Nooo tooo.... mam niedobre wieści. Na 90% wybywam, i to tym razem na 6 miesięcy, także się z wami na wiosnę nie zobaczę. Będę z powrotem (jak wyjadę) na początku września, ale wtedy Mazury mają pierwszeństwo, także jak się uprzecie, to "zimne" jesienne SSSJ może być ale co najmniej 2 połowa września.... Utrzymujcie Piaffe w dobrym humorze, bo będzie miała sama dużo na głowie... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi