Mateusz23 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam, chce kupic motocylk tylko zastanawiam sie miedzy Suzuki drz400E a Yamaha Yz 400. Co wybrac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 dwa rozne motocykle http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz23 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Nie chce jezdzic na torach tylko ze znajomymi po lesie i takie tam jaki motocykl bys mi doradzil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 DRZ 400E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 DRZ only,sprzęt idealny do lasu własnie.Bardzo mało wymagający serwisu praktycznie mozna powiedziec bezawaryjny przy własciwym obchodzeniu sie z nim i dbaniu o niego miedzy wyjazdami....a czym koledzy lataja??Pewnie teznabyli juz jakies doswiadczenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz23 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Koledzy lataja DRZ400E, mam do kupna ciekawa, jak mogli byscie zerknac, waham sie miedzy Suzuki http://moto.allegro.pl/item877363998_suzuk...z400_2000r.html A: http://moto.allegro.pl/item876422662_yamah...per_stanie.html. Ciekawy jestem waszej opini. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 kolo,yzf to inna bajka,to jest full,chcesz latać po lesie kupuj drzete i kropka,najlepiej po 2003 roku w wersji e,na pewno nadążysz za kumplami.. Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz23 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 No i utrzymanie duzo tansze, wiem ze wersja E od S rozni sie metalowym zbiornikiem i czym jeszcze? Czy suzuki wersi E mozna zarejestrowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 wejdź sobie w temat o drzecie i przeczytaj sobie przynajmniej kilkadziesiąt ostatnich stron i dowiesz się wszystkiego,masz główny temat co kupić,co wybrać,pisz tam jak masz dylematy... http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=83132&st=2800 Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 za YZF przemawia dla mnie tylko jeden fakt - zapie**ala :icon_twisted: Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dokładnie, najpierw poczytaj sobie trochę i wchłoń chociaż jakieś podstawy wiedzy, potem pytaj. A z takimi ogólnymi problemami nad kwestią wyboru maszyny, czy pytań o sprzęty z allegro zapraszam do "Co kupić, wybrać?". Pzdr p.s. Katsumoto - a drz 400e to się może nie zapie**ala? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 jest wolniejsza na prostych, sprawdzone na własne oczy Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 A to bym nie przypuszczał, ale też nie neguję. Chociaż dużo zależy też od przełożeń, opon itd itp. Ale moim zdaniem trochę ciężko jest porównywać te dwie maszyny, ponieważ DRZ400E to enduro, a YZF400 to cross... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) a jakiego drz polecilibyście do 12-13 tys??? czy ciezko przerobic sm na cross?? Edytowane 10 Stycznia 2010 przez mauy86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 No i utrzymanie duzo tansze, wiem ze wersja E od S rozni sie metalowym zbiornikiem i czym jeszcze? Czy suzuki wersi E mozna zarejestrowac? mozna,ja mam zarejstrowana na 2 osoby tak w ogóle.Rózni sie jeszcze paroma sprawami przy których zbiornik...to pikus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi