oscar Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wrzuc na polskie allegro na wiosne i ludzie sie znajda co za dobra cene kupia i jeszcze przytaszcza go do PL. :) Gratulacje, bo sprzecik solidny. Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ważne żeby zrobić focię zanim się rozbije ... To rozbiles czy caly jest ? :eek: W czerwcu bede u Ciebie to moge go zabrac :crossy: Jakby co .... zgadamy sie na PW I podaj mi tam nowy telefon do Ciebie w UK :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ważne żeby zrobić focię zanim się rozbije ... przy gieesie nie zdążyłem. http://www.bikepics.com/pictures/1865662/ Przymroziło na przełęczy, minus 16 w górach, 510 mil zrobione w deszczu i śniegu ale klamor przywleczony. buzia kjujiczek No śliczne cacko kjujicek nawalony wylicytował :lalag: - wygląda prawie jak moja devilka ;) (tylko pewnie bydle dużo większe). Pochwal się jeszcze za ile go nabyłeś, żeby nie tylko Szkot miał udrękę.... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Jestem potworem ... ale MĘCZ się :icon_twisted: nazwałem motura "Funciak" Nie było ofert w licytacji ... więc poszło za startowe 0.99 :bigrazz: Pomyślę nad sprzedażą bo ostrzę zęby na FJR a toto tak wpadło przez przypadek ale ... jeszcze nie wiem. Buzia kjujiczek Edytowane 31 Grudnia 2009 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Gratulacje Królik :biggrin: :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Za funta ? Nie wierzę , :icon_eek: u nas to nawet komarka nie kupisz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 poszło za startowe 0.99 :bigrazz: Pomyślę nad sprzedażą No dobra ... 1 pound and 1 liter "mietóweczki" :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Jestem potworem ... ale MĘCZ się :icon_twisted: nazwałem motura "Funciak" Nie było ofert w licytacji ... więc poszło za startowe 0.99 :bigrazz: .... Dobij - pokaż screenshoot aukcji ....... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dobij - pokaż screenshoot aukcji ....... :notworthy: Pojechałeś teraz po bandzie :bigrazz: Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dobij - pokaż screenshoot aukcji ....... :notworthy: A cos Ty taki niedowiarek ? Zajacowi nie wierzysz :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 O kurde. Od dzisiaj przeszukuje ebay'a :D Komarka nie kupisz za funta? Kominiarki nie kupisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CJT7 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 A cos Ty taki niedowiarek ? Zajacowi nie wierzysz :icon_twisted: Wierzę bez dwóch zdań, ale chętnie powieszę sobie na ściance w pracy takie cudo.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Pojechałeś teraz po bandzie :bigrazz: Kupiles taki sprzet za 1Ł i nie wiesz czy masz sie cieszyc ??? Na twoim miejscu zagralbym od razu w totka. ;) Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Kupiles taki sprzet za 1Ł i nie wiesz czy masz sie cieszyc ??? Na twoim miejscu zagralbym od razu w totka. ;) To podobno nieszczęścia chodzą parami :biggrin: A sprzętu gratuluję, mimo że nie lubię BMW. Szczęśliwego Nowego! Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Wątpliwość dotycząca cieszenia się z zakupu wynikała z obawy przed jazdą w zimie, przez góry, na nieznanej maszynie i z drutami w nodze. Nieprzetestowane ubranie, nowe buty i nowy kask, zbyt wiele niewiadomych ale szczęśliwie zakończone z tym że trochę mam cykora czy czegos bardziej nie popsułem w kolanie. Generalnie nienormalnymi rządzą nienormalne prawa więc chyba zamiast zaszkodzić, sytuacja uległa poprawie bo wcześniej bolało i nie zginało się za bardzo a teraz ani nie boli, nawet nie spuchło a i zgina się o wiele lepiej niż wcześniej :icon_eek: Bezsprzecznie byłem jedynym jadącym na motocyklu w taką pogodę a i miny kierowców mówiły wiele na temat mojej poczytalności :bigrazz: buzia kjujik Edytowane 31 Grudnia 2009 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi