Sylwunio Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 http://allegro.pl/item859302620_zdjecie_st...kl_iw_9631.html looknijcie na fotke i co tu nie pasuje kto zgadnie? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 dwa kolanka? Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwunio Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 dokładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 dokładnie :D Niedokładnie jednak, bo dodatkowo są dorobione suwaki tylnego koła :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwunio Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 na to nie zwróciłem uwagi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Niedokładnie jednak, bo dodatkowo są dorobione suwaki tylnego koła :icon_exclaim: Czyżby ucywilizowany model RJ5 czy jedna z wielu przeróbek z tamtych czasów na podzespołach Jawy? :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Raczej fumy:) te dwie rury to jest masakra:)podoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jakiej Fumy? WFM? Sztywne SHL przerabiano na suwakach od Jawy z tego co wiem. Na potrzeby sportu korzystano z tego patentu ale "cywilne" motocykle też tak robiono a niektóre wyczynowe SHL miały suwak fabryczny. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Przód z fumy(kalamidki) albo w fumie przód z shl,a te suwaki to wygladaja na perzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 No ja cały czas miałem na myśli tylne suwaki od Jawy. Na przód w ogóle nie zwróciłem uwagi. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi