Lukasz89 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A co powiecie o tym? :) Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Moja betoniarka wydaje bardzo podobne odglosy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ładnie zrobiony, jednak przydałyby się jakieś pojemniejsze tłumiki żeby tak nie pyrkał jak ruski ciągnik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Pyrka spoko oprocz tego wrazenia ze jeden garnek nie chodzi. Jak na przeróbke zapa to zajebisty, nie jest taki 'klocowaty' jak wiekszosc zapów. Szkoda że to tylko 1200, żeby miał chociaż z 2.0 to byłaby to zajebista alternatywa do zrobienia jakiegoś monster bika :) Japonia za mała gabarytowo jest... Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 No, pyrka jak stary Ursus co wywoził szambo u mojej babci jak byłem mały. :biggrin: 1200ccm spoko styknie, wystarczy że gość zmieni wydech na jakiś mądrzejszy bo te drag pipe`s kastrują każdy silnik. Nadają się tylko na wyścigi 1/4 mili, stąd ich nazwa bo dają zysk mocy tylko na pełnym ogniu. Myślę że z Zapa da się trochę wyciągnąć, dobry dolot wykombinować, może turbo :icon_mrgreen: i będzie zasuwał. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 zap i turbo??? silonik z masła i turbina?? on nawet rozruchu by nie przetrwał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 (edytowane) ten egzemplarz zbudował mój znajomy na pracę dyplomową do szkoły, trochę nim nawinął km i z czasem też trochę ewoluował :biggrin: film był nakręcony jak był już w rękach nowego właściciela :wink: może jeszcze fotka całości http://img519.imageshack.us/i/albumpicphpz.jpg/ pzdr Edytowane 8 Lutego 2010 przez WilQ_21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Bak ma zajebisty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 słyszał ktoś o "silniku piętrowym" ?? bo znalazłem taki filmik z konstruktorem Krzysztofem Komedą który ponoć odkopał jakieś stare plany odnośnie budowy takiego silnika i go zbudował a oto i filmik wydumka fajna ciekawe jak to jeździć :icon_biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) słyszał ktoś o "silniku piętrowym" ?? bo znalazłem taki filmik z konstruktorem Krzysztofem Komedą który ponoć odkopał jakieś stare plany odnośnie budowy takiego silnika i go zbudował a oto i filmik wydumka fajna ciekawe jak to jeździć :icon_biggrin: pzdr Mógłby Ktoś coś więcej napisać na ten temat ? Ciekawe to :bigrazz: tak samo jak i ten Junak http://www.youtube.com/watch?v=8cOgoKbhHR4&feature=related Edytowane 17 Lutego 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 A co powiecie o tym? :) to jest ten sam moto co ten- ! ten egzemplarz zbudował mój znajomy na pracę dyplomową do szkoły, trochę nim nawinął km i z czasem też trochę ewoluował :biggrin: film był nakręcony jak był już w rękach nowego właściciela :wink: może jeszcze fotka całości http://img519.imageshack.us/i/albumpicphpz.jpg/ pzdr o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi