GRASS Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jak to baba - na ploty jej się nagle zebrało i do dyżurnego jak do psiapsióły ;) Albo w przedszkolu lubiła skarżyć i wytykać palcami z byle powodu, niektórym to zostaje na zawsze :D Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Jestem podobnego zdania, co Oscar -jeździcie motocyklami przepisowo "zawsze i wszędzie"? to po co komentarz na temat zachowania niebieskich? Tylko dlatego, że stoicie w korku w puszce. I nie zapomnijcie donieść na policjantów, jak Was przepuszczą 2oo "poza kolejką", kiedy jest wypadek, droga zablokowana, auta w korku albo objazdami, że Wy możecie za przyzwoleniem WBREW PRZEPISOM (?) przejechać obok zdarzenia. Nie przesadzacie czasami z postawą psa ogrodnika, którą tak piętnujecie w sezonie, że Was nie wpuszczają w korku, bo przecież SIĘ NALEŻY? Tak Wam korony z głów spadają, że inni mogą (nie robiąc tym nikomu krzywdy), a Wy nie? To twórzcie to "państwo obywatelskie" donosami i pierdołami budowane. No żesz....q.... ---- Jeden błąd - powinnam pisać "nam", nie "Wam". :) Choć już padło jedno amen to ja też wobec tej dyskusji zabrać głos muszę. Podpisuję się ręcyma i nogyma pod w/w tekstem. Hipokryzja nie zna granic. A fe. Edytowane 16 Grudnia 2009 przez monter75 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotka00000 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Policja....... Władza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekM Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Więcej tolerancji! W tych obiektach ZOMO jechało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Choć już padło jedno amen to ja też wobec tej dyskusji zabrać głos muszę. Podpisuję się ręcyma i nogyma pod w/w tekstem. Hipokryzja nie zna granic. A fe. A Wy nie widzicie roznicy miedzy lamaniem przepisow przez Policje a zwyklego obywatela? Jak nie to chetnie wyjasnie. Roznica jest taka, ze Ty lamiac przepisy godzisz sie na zwiazane z tym ryzyko i w razie wtopy ponosisz konsekwencje a oni robia to bezkarnie. Widziales kiedys, zeby taki policjant sam sobie mandat wypisal? Jak Policja ci wlepi mandat za przekroczenie predkosci a za chwile odjedzie robiac dokladnie to samo to tez stwierdzisz, ze to normalne? Edytowane 17 Grudnia 2009 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 [....] Nie przesadzacie czasami z postawą psa ogrodnika, którą tak piętnujecie w sezonie, że Was nie wpuszczają w korku, bo przecież SIĘ NALEŻY? Tak Wam korony z głów spadają, że inni mogą (nie robiąc tym nikomu krzywdy), a Wy nie? To twórzcie to "państwo obywatelskie" donosami i pierdołami budowane. No żesz....q.... ---- Jeden błąd - powinnam pisać "nam", nie "Wam". :) Grass, i za to Cię... lubię :icon_mrgreen: Zaś co do KS-ridera, to on niestety wie wszystko lepiej, nawet jak nie wie. To międzynarodowy spec od techniki jazdy, prawa drogowego, szkolenia i spraw organizacji ruchu. Jego słowa mają moc zmieniającą ustawy. Nie wiedziałeś, Tomek? :bigrazz: pozdr LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot17 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 (edytowane) Jestem podobnego zdania, co Oscar -jeździcie motocyklami przepisowo "zawsze i wszędzie"? to po co komentarz na temat zachowania niebieskich? Tylko dlatego, że stoicie w korku w puszce. I nie zapomnijcie donieść na policjantów, jak Was przepuszczą 2oo "poza kolejką", kiedy jest wypadek, droga zablokowana, auta w korku albo objazdami, że Wy możecie za przyzwoleniem WBREW PRZEPISOM (?) przejechać obok zdarzenia. Nie przesadzacie czasami z postawą psa ogrodnika, którą tak piętnujecie w sezonie, że Was nie wpuszczają w korku, bo przecież SIĘ NALEŻY? Tak Wam korony z głów spadają, że inni mogą (nie robiąc tym nikomu krzywdy), a Wy nie? To twórzcie to "państwo obywatelskie" donosami i pierdołami budowane. No żesz....q.... ---- Jeden błąd - powinnam pisać "nam", nie "Wam". :) I schowali mi gdzies temat:).. już myślałem,że w oczyszczalni trzeba bedzie szukać... Tak, ja jeżdze bardzo przepisowo. gdzie wolno 50 ja 40..gdzie 80 ja sie boje nawet 60 przekroczyć... Żółte światło u mnie znaczy więcej niż Ojciec R..... A tak poważnie to łamię przepisy w każdej minucie jazdy bo inaczej ciężko się poruszać sprawnie po stolicy,to nie znaczy że jeżdze niebezpiecznie ... w każdej godzinie tracę prawko kilka razy(jak sobie liczę punkty) Na nikogo nie doniosłem i nie mam zamiaru. Chyba nie o to chodzi...Napisałem co udało mi się dojrzeć na ulicy i to wszystko. wydało mi się to trochę mało ładne. Ciężko nazwać dwa niebieskie auta "kolumną" chyba że jestem w mega błędzie. Włączyli tylko sygnał świetlny i tak jak mówiłem na kilka metrów... Bardziej mi chodziło o ludzi, którzy mogli w nich wjechać, bo niebiescy zrobili to tak troche na partyzanta...Następnym razem postaram się wku... sam ze soba w moim aucie,powyrywać tapicerke, urwać kratke z tyłu.. żeby nikogo nie urazić ostatecznie... Jeśli tak było to z góry przepraszam... POzdro all P.S. ja zawsze przepuszczam ludziska w korkach bo wiem,że mnie tez najdzie potrzeba nagłego zmienienia kierunku jazdy...:) Edytowane 18 Grudnia 2009 przez kojot17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 na 999 zadzwoniłaby żeby powiedzieć strażakom że mają brudne auto? Jak strażakom to 998 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Sam widziałem jeden radiowóz (Polonez :) ) jak wracał na Kolską był chyba 2 czy 3 do skrętu w prawo. Nie chcieli stać to pstrykneli sygnał na chwilę a jak przejechali to wyłączyli :clap: A propos tekstu Grass, to dziewczyna dobrze gada. Nie denerwujcie się jak ktoś was nie puści bo i tak jesteście tak nie przymierzając intruzem między pasami :wink: Prawo nikogo nie obliguje do robienia miejsca dla motocyklisty. Tak to miałbym codziennie 100 okazji żeby zwymyślać kierowców w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi